Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytam jeszcze

Czy faceci kupują Wam podpaski/tampony?

Polecane posty

Gość zapytam jeszcze

jak w temacie, potrafiłybyście dopisac facetowu do listy zakupów tego typu srodki higieniczne, ja bym chyba nie potrafiła :/ jestem mężatką od 8 lat i wszystko inne ale nie to!

Gość geniusz po prostu geniusz
tak kupuje mi:)

chyba zartujesz :/? to jak wyscie sie pobierali skoro sa miedzy wami tematy tabu i to nawet TAK BZDURNE!!

prawie zawsze. zazwyczaj w okres nie mam siły się nigdzie ruszać, i mój tz robi wszystkie zakupy i w tym podpaski. nawet pamięta jakie są moje ulubione. nie wiem co w tym wstydliwego.

Gość zapytam jeszcze
czemu tabu? normalnie nie chcę żeby krepował się przy kasie, chyba potrafie kupić na zapas na tyle wcześnie, gdzieś taraz doczytałam w innym watku że facet miał na liście zakupów podpaski i dlatego pytam.

Gość nobotakico
kupuje. i pyta się jakie. potrafi do mnie z marketu zadzwonic i po kolei wymienia mi jakie są a ja mam wybierac (:

Gość hahahacza
a nie wstydzisz sie przed nim rozebrac??? a moze bedzie sie krepowal kupowac pieluchy bo to na kupki waszego dziecka i tez wstydliwe??? jakie zacofanie, ja nie moge.....

Gość Świetnie
chyba zartujesz, przecież tampony/podpaski to normalne zakupy. Kiedyś mi zdazało się kupować prezerwatywy w aptece, nikt się nie dziwił. Teraz noszę plaster, ale bywa, że receptę wykupuje mąż.

matko może papier toaletowy też się powinien wstydzić kupić, bo jeszcze kasjerka sobie pomyśli ze on o zgrozo od czasu do czasu kupę robi.

hehehe.....Wy to byście chcieli mieć na wszysko gotowe przepisy i wytyczne...

Gość zapytam jeszcze
oj biedni pewnie wtedy czują sie tak jak ja powiedziałam mojemu że mu igłę do pąpki do piłki dokupię, w rezultacie kupiłam cała pąpkę nową - masakra :/

Gość a co w tym złego
moj tez mi kupuje, ale tylko jak zapomne a zwykle kupuje na zapas.... pamietam tylko jak kupil 1 raz to zamiast podpasek przyniosl wkładki bo myslam ze to to samo :P:P:P

Gość co to jest pąpka
? Ty sobie lepiej slownik ortograficzny kup a nie podpaski :O

Gość zapytam jeszcze
Pieluchy kupował, ja po prezerwatywy nie musiałam sę na szczeście nigdy fatygowac :D

jasne że kupuje, ojciec mi kiedyś kupował, teraz kupuje facet. Co to za krępacja, nie rozumiem. Ja kupuje prezerwatywy też i jest ok.

Gość zapytam jeszcze
* pompka niech będzie

Gość tylko pantofle to robia
prawdziwy facet nie kupuju takich rzeczy!!!

Gość zapytam jeszcze
Ojciec to jeszcze gorzej :/

i tu się mylisz, to pseudofacet nie kupuje takich rzeczy, prawdziwy mężczyzna jest pewien swojej męskości i zapupy nie mają na nią wpływu.

Gość abcddbca
Mnie ojciec tez kupował, nie widze nic w tym krepującego! Tak jak nie które kobiety wstydzą wyrzucic sie zuzytej podpaski do kosza na śmieci bo akurat ktoś jest w kuchni.. a dla nikogo zenujace nie jest to ze chowa je gdzies po lazience do czasu az kuchnia sie zwolni, mialam takie znajome :P smiac sie tylko

Gość zapytam jeszcze
nie chodzi mi tu faceta,bo mój tez nie powie nie, ale Was dziewczyny, czy Wy sie nie krępujecie, czy Wy choc raz pomslałyście że dla nich to moze byc dyskonfort?

Gość zapytam jeszcze
po to sa kosze w łazience żeby po domu z brudnymi podpaskami nie latac :/

Gość zlodziejka ksiazek
Moglabym powiedziec, aby mi kupil podpaski, ale po cholere? Kazda z nas jest przynajmniej 2 razy w miesiacu w supermarkecie, wiec moze sobie sama kupic.

Gość Lodzio
dokładnie kosz postaw sobie w łazience i bedzie git tylko oprózniaj go codziennie zeby póxniej po 5 dniach nie wydobyłam sie stamtąd nieprzyjemny zapach albo co gorsza zeby nie wysypywały sie ;p

Gość Lodzio
a jak zapomnisz? albo ci zabraknie? jeju zdarza sie wszystko wiec po to ma cie faceta zeby poleciał i kupił a jesli powie ze nie bo to głupie to nie jest facetem tylko ciota...babka w sklepie nie pomyśli sobie przeciez ze to dla niego tylko dla zony/dziewczyny i że jest naprawde kochany bo lata po podpaski :)

Gość zapytam jeszcze
zlodziejka ksiazek tez jestem tego zdania, przzeciez tampony to nie ser, w lodówce nie musisz trzymac i nie mają terminu wazności!