Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fragmaaaaaaaaa

Bylybyscie z facetem tylko dla seksu???

Polecane posty

Gość fragmaaaaaaaaa

poznalam go w pubie na imprezie, stal na bramce, umowilismy sie raz drugi, na trzeccim byl seks, pisze do mnie smsy typu"kochanie, misia, slonce, kotus" ze teskni itp, ale teraz chce sie spotykac tylko u mnie i t o najlepiej zebym miala chate wolna- wiadomo ze chce sie dupczyc, nie mysle o nim jako o kandydacie na meza,ale tez nie chce byc tylko workiem na sperme nie wie nawet jak mam na nazwisko, czym sie interesuje itp

Gość fragmaaaaaaaaa
z drugiej strony nie mam nikogo, boje sie samotnosci, milo jest przeczytac smsa ze ktos za mna teskni, ciesze sie jak zadzwoni itp

Gość Lodzio
bo on cie teraz uwaza za prywatnego kurwiszona...bosh twoja decyzja dziewczyno nie szanujesz sie

Gość Lodzio
on tęskni za twoją szparą dziewczyno....nie za tobą ;/

Gość fragmaaaaaaaaa
jak sie nie szanuje? on mial ochote, ja tez i stalo sie po prostu nikomu krzywdy nie zrobilismy

W zyciu liczy sie nie tylko seks...a raczej jest to tylko dodatek do związku. Jak dla mnie seks nie jest najwazniejszy bo np wazniejsze jest zaufanie..a o miłości to juz nie wspominam bo to logiczne ze tworzy podstawe w zwiazku :)

z drugiej strony nie mam nikogo, boje sie samotnosci, milo jest przeczytac smsa ze ktos za mna teskni, ciesze sie jak zadzwoni itp super!!!!!!!!! sex za miłego esa!!!!!!! :D:D:D w sumie masz racje lepszy kark niz nic:P

Gość fragmaaaaaaaaa
ale to nie jest tak ze ja jestem na kazde jego zawolanie, wiele razy on dzwonil a ja nie odbieralam, albo nie odpisywalam na smsy chcial sie spokac a ja sie wykrecalam

Gość strrraszna panikara
poczekaj trochę, może rozwinie sie z tego fajny związek. Widać, że go pociągasz a często od tego zaczyna sie cos więcej. Mam podobną sytuację. Krótki związek, na 3 spotkaniu sex i od tego czasu przychodzi do mnie na noc - 4 razy jak do tej pory. Poza tym mówi ostałym związku i tez smsy w tym stylu co Twoje.

tylko bedzie problem jak sie zakochasz albo zaczniesz o nim myslec jak o swoim chlopaku.. a on stwierdzi ze przeciez mial byc tylko sex :)

jak sie nie szanuje? on mial ochote, ja tez i stalo sie po prostu nikomu krzywdy nie zrobilismy wiec w czym problem??? po co ten topik?

Gość fragmaaaaaaaaa
poki co sie nie zakochalm i watpie ze tak sie stanie on chce sie spotkac w sobote wiadomo po co ale nie wiem czy sie zgodze

Gość hahahacza
skoro nie widzisz zadnego problemu to po co piszesz na forum?

Gość strrraszna panikara
Musisz go wyczuć. Początki znajomości czy związku to emocje i nie dziw sie się że chce sie z Toba kochać - tylko żeby było coś więcej nie sam sex. Macie o czym rozmawiać, dobrze sie czujesz w jego towarzystwie? Nawet w domu u ciebie robicie cos więcej poza sexem?

Gość Lodzio
ja widze tu tylko okazje to bzyknięcia.....on nie mysli poważnie to widac wie ze jak sie z nim spotkasz to zawsze pójdziecie do łożka i korzysta z tego

Gość fragmaaaaaaaaa
mam problem - waham sie czy kontynuowac znajomosc, dlatego chce poznac opinie innych ludzi i dowiedziec sie czy ktos byl w takim 'zwiazku' ewentualnie jak utrzec mu nosa?

Gość dojrzała kobieta123
rozmawiałaś w ogóle z nim o waszych oczekiwaniach? piszesz że nie traktujesz go jak kandydata na męża ale jednak nie chcesz samego sexu - to czego chcesz? związku ale bez przyszłości?

Taa... Ja byłam, ale znałam go wcześniej dobry rok, no a potem się zakochałam. No, i?

Gość strrraszna panikara
Nie znamy konkretnie tego przypadku więc trudno cos podpowiedzieć. Jesli Tobie jest z nim dobrze w sexie to nie widzę problemu - tez korzystasz z przyjemnościi i go wykorzystujesz. A ile macie lat?

Gość fragmaaaaaaaaa
powiedzialm mu ze nie szukam przygod, ze nie chce tylko seksu, on powiedzial ze tez nie nic by z tego nie bylo, bo on jest ze tak powiem tepy, wiecie typowy osilek z silowni....

Gość zlodziejka ksiazek
Pisze, kotku, kochanie, bo wie, ze kobieta potrzebuje uslyszec takich slowek, aby potem chetnie rozchylac nogi. Jestes jego prywatnym wrem na sperme, jak ci to odpowiada, to super, tylko po co ten watek.

Gość typowy osilek brrrrrrrrrrrrr
:O:O:O:O

Gość fragmaaaaaaaaa
trudno mowic o przyjemnosci w seksie-raz sie z nim przespalam, to wszystko, chcail sie spotkac wczoraj ale odmowilam ja po prostu mam dosc bycia samej chyba, chce miec kogos,

powiem tak : jesli jest boski w lozku to wykorzystaj go pare razy i papa, a jak jest sredni to od razu go zostaw , po co ci taki pasazer na gape?

Gość fragmaaaaaaaaa
nie, nie odpowiada mi to! ile jeszcze razy mam to napisac? gdyby mi to odpowiadalo to bym sie z nim spotykala bezproblemowo, ale nie wiem czy chce jest szasa ze poczuje do mnie cos wiecej?