Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fragmaaaaaaaaa

Bylybyscie z facetem tylko dla seksu???

Polecane posty

ja bylam rok czasu z kims tylko dla seksu, fakt fajnie sie dogadywalismy, spedzalismy ze soba duzo czasu.. niestety z czasem jedna ze stron chce czegos wiecej.. nie potrafilam mu tego dac.

Gość hahahacza
strrraszna panikara Nie znamy konkretnie tego przypadku więc trudno cos podpowiedzieć. Jesli Tobie jest z nim dobrze w sexie to nie widzę problemu - tez korzystasz z przyjemnościi i go wykorzystujesz. A ile macie lat? Eh te twoje porady...sama cie facet wykorzystuje jak sie da a ty sie bawisz w doradczynie na tym topiku.seks czy zwiazek nie polega na wykorzystywaniu. jak juz pisalam, nawet dziwka bierze za to pieniadze, a wy nie acie nic.zal

Gość fragmaaaaaaaaa
no wlasnie nie bylo jakos super szczegolnie chyba jednak mu podziekuje, zrobie tak, zebym to ja mogla powiedziec ze go zaliczylam

Gość zlodziejka ksiazek
Moim zdaniem nie ma szans, bo od poczatku zakwalifikowal cie jako dupe do posuwania. Na przyszlosc zastanow sie 5 razy zanim rozlozysz sie na 3 spotkaniu. Faceci takich kobiet nie szanuja.

Gość Świetnie
nie ale bez seksu też nie

Gość strrraszna panikara
Ło matko typowy osiłek to lecisz na jego piekne ciało wiec w czym problem. Korzystaj z tego ciała i nie słuchaj tych głupich umoralniających komentarzy..... Naprawdę mamy cos wspólnego bo mój tez pakuje na siłowni codziennie - ale na szczęście nie jest tepy i ma do tego poukładane w głowie :P ale na pierwszzy rzut oka tez tak sobie pomyślałam. Jestem z nim głównie dla jego boskiego ciała a on zapewnia że to bedzie cos trwałego - zobaczymy.

Gość fragmaaaaaaaaa
jak moze mnie kochac skoro znamy sie 2 tygodnie:/ proste ze nie

no to pozegnaj sie i wspominaj jako zaliczonego, albo mozesz tez zostawic sobie numer w razie potrzeby :)

Gość dzej zi
głupich umoralniających komentarzy Powiedziala dupodajka:D

powiem tak : jesli jest boski w lozku to wykorzystaj go pare razy i papa, a jak jest sredni to od razu go zostaw , po co ci taki pasazer na gape? no jak to do czego; ? 1/ do pisania miłych słow 2/dla tego ze w sumie dobrze jest byc z byle kims niz nie byc samej

Gość hahahacza
hahahahahahahaha :D zaraz spadne z krzesla :D a co bedzie jak za kilka lat to cialo zwiotczeje, a w gaciach bedzie flaczek????

Gość fragmaaaaaaaaa
jest dobrze zbudowany owszem, ale przeciez to nie jest najawazniejsze... ehh chyba nie dla mnie taki uklad, chyba zle bym sie czula, majac swiadomosc ze facet widzi tylko moja dupe

Gość strrraszna panikara
Pytałam ile maja lat bo wiadomo że dziewczyna nie ma potrzeb sexualnych a dojrzała kobieta tak i dla kobiety dojrzałej bardzo ważny jest dobry sex. Jeśli nie było zbyt dobrze w sexie to po co ten temat? Byc z kimś dla samego sexu owszem mozna ale dla - super sexu - nie kiepskiego.

Gość osiłek i piekne
ciało?! dobre sobie! :O :P

Gość hahahacza
dziewczyna nie potrzeb seksualnych????? od kiedy? tylko nie ucz takich glupot swojego dziecka.

Gość fragmaaaaaaaaa
on mi po prostu przypomina moja dawna milosc z wygladu... niestety jest zupelnie inny, moj ex mnie sznowal-nie spalam z nim naweta ten to porazka;/ wiecie co mi napisal "mysle ze nie musimy juz chodzic po kanjpach, tylko spotykac sie u mnie lub u ciebie" - bylismy tylko 2 razy w pubie:/

Autorko ty chcesz dupaki, on chce dupaki więc nie ma problemu do roztrząsania:D:D:D:D Jedne mogą być z facetem tylko dla seksu inne tak nie potrafią i tyle.Z jednej więc strony będziesz miała akceptację ,a przez drugą będziesz uznana za kurwiszona. Wybór należy tylko do ciebie :classic_cool:

Gość strrraszna panikara
Może sa wyjątki ale wiadomo że 20 latka ma mniejsze potrzeby i wymagania niz 40 latka

Gość fragmaaaaaaaaa
ja mam 21 on 28

Gość do osiłek i piękne ciało
Chyba umięśnione ciało jest ładniejsze od tłustego albo zwykłego nie wyrzeźbionego.

Gość hahahacza
a co w razie wpadki?myslalas o tym?

Gość strrraszna panikara
No ten ostatni sms faktycznie nie zabrzmiał najlepiej. Jednak chyba to nie facet dla ciebie po tym wszystkim co piszesz. Dla samego sexu - ale podkreslam zajebistego sexu mogłabym być z facetem ale szukałabym sobie kogoś na stałe, nie ograniczałabym sie tylko do takiej znajomości.

Gość fragmaaaaaaaaa
w razie wpadki jego cytat: "ochajtam sie z toba" - ostatnia rzecz ktorej bym chciala

Gość hahahacza
i co z tego masz? takie galerianki (czyli gimnazjalistki co lowia sponsorow w galeriach handlowych) to przynajmniej chodza w nowych ciuchach, maja drogie kosmetyki.a ty co z tego masz?? seks bez uczuc to zwykla kopulacja...i dazenie do orgazmu.a gdzie reszta?cala ta otoczka?

Gość o retyyyy
Dziewczyno co ty w nim widzisz? Co ci sie w nim podoba? Z tego co piszesz to NIC więc o co ci chodzi?

Gość fragmaaaaaaaaa
no wlasnie co mam? chyba rzeczywiscie nic zalosne, gdyby moj byly wiedzial co robie... zawsze uwazal ze jestem porzadna dziewczyna, czemu nam sie nie udalo, nigdy sie z tym nie pogodze nigdy

Gość fragmaaaaaaaaa
dawno z nikim nie bylam, brakuje mi ciepla, troski, poczucia bliskosci, swiadomosci ze kogos sie ma

Gość aleeee
to my mamy za ciebie decydowac:o rob co chcesz jestes dorosla