Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewien_osobnik

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość tralala_lala
to zalezy. jak mi facet nawila bez przerwy przez prawie 4 godziny i to o rzeczach które mnie totalnie nie obchodzą to to jest wada. ROZMOWA nie polega na kilkugodzinnym monologu.

autorze - zapamietaj sobie 2 prawdy o życiu - kobiet nie interesuje, czy jestes dobry, zły, pijący, niepijący, przystojny czy nie... dla nich liczy sie tylko to czy jestes interesujący, czy nie... Ty najwyraźniej nie jestes... A co do tego tematu... Gdy stawia sie komuś jakieś zarzuty, to chłopcy sie bronią i tłumaczą, a mężczyźni wysłuchują i przemyśliwują je... jak Ty sie tutaj zachowujesz?

Gość pewien_osobnik
Widzę, że tu nie ma sensu nawet pisać. Osoby, które odpowiadają sensownie to pojedyncze przypadki, a reszta myśli, że jest super zabawna obrażając kogoś bez powodu. Na prawdę przezabawne. Takich rad nie potrzebuję. Narazie...

Gość i się cipka obraziła
:O i wszystko jasne

Gość parówka z berlina
Jak jestes nieśmiały, to bedzie ci trudniej kogos znaleźć, ale kiedys znajdziesz. Nie udawaj kogos, kim nie jesteś. Śmiałość i twardośćprzychodzą z wiekiem, jeszcze się tego nauczysz. Tylko sie nie chowaj po katach

czyli jednak chłopiec... i na dodatek mało interesujący :D a gadulstwo jest u faceta wadą... mozna pić, zdradzać, bić, olewać... kobieta wybaczy... ale jelsi gadasz wiecej od niej, jestes przegrany :P

Gość tralala_lala
czyli jednak komik mial racje. nie potrafisz zniesc krytyki oraz spojrzec na siebie z dystansu. i masz odpowiedz dlaczego dziewczyny cie nie chcą

Gość pewien_osobnik
NIe obrazilem się bo i sensu nie ma się obrażać na anonimowe osoby... Po prostu mówię, że już tego nie czytam bo szkoda czasu, więc szkoda też czasu na to żebyście coś pisali. Proste. Piszę o jakimś problemi po to, żeby dostać radę. Nie dostaję więc sobie idę. Co w tym za filozofia? Nie o obrażanie tu chodzi...

Dostałeś radę - łogarnij sie chłopie :) I idź na laski jak prawdziwy facet a nie szukaj rad na kafe ;) Tym bardziej że nie godzisz sie z krytyką ...

"a reszta myśli, że jest super zabawna obrażając kogoś bez powodu. Na prawdę przezabawne." i jeszcze jedno - kobiety strzelaja fochy, nie faceci

Gość tralala_lala
w sumie sama nie wiem co lepsze: milczek czy gaduła. Jesli milczy badz gada jak najety na pierwszym spotkaniu to OK. Stres i te sprawy. :) Ale jesli to jest jego cecha wrodzona to ja dziękuj. To tak jakby czlowiek chciał rozmawiac z radiem.

Gość manianaaaaaaaa
ja tam bym nie mogła być z facetem, który stawia tyle trzykropków ... :)

Gość Samanta na pomaranczowo
no jednak "ciepla klucha" :O