Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewien_osobnik

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość pewien_osobnik

Cześć Wam. Mam pewien problem. Jest dosyć złożony, więc i opis nie jest krótki. Z początku może się wydawać jakbym się chwalił ale wcale tak nie jest, w istocie to właśnie problem. Napiszę coś o sobie. Mam 22 lata. Mam dobrą pracę, jak na mój wiek i doświadczenie zawodowe to wręcz wymarzoną, bo ciężko taką trafić. Nie mam żadnych nałogów. Nie palę, piję alkohol czasami - okazjonalnie. Wśród dziewczyn uchodzę za przystojnego. Nie mam problemów w kontaktach, mam kilku prawdziwych przyjaciół. Jest jeszcze kilka istotnych cech ale o tym może później. Myślę, że to cechy pozytywne. Dlaczego więc mam problem w zdobyciu dziewczyny. Do tej pory miałem tylko jedną, która w dodatku mnie bezczelnie oszukała. Spotykałem się z kilkoma dziewczynami ale znajomości te umarły śmiercią naturalną... Nie wiem co myśleć...

Gość andaluzja08
brakuje Ci widocznie "tego czegoś" albo za słabo się starasz ;)

Gość Samanta na pomaranczowo
napisz cos wiecej bo jak na razie to robisz wrazenie "cieplej kluchy"

a masz Ty klurwa jakies wady? bo jak na razie to z opisu wyglada, ze taka cnotka niewydymka i cipeczka z Ciebie jest - kobiety nie lubia gdy facet jest grzeczniejszy i ogolnie idealniejszy od nich

Gość kobietka61
Jesteś jeszcze bardzo mlody.Nie martw się znajdziesz swoje "Serduszko".

Gość pewien_osobnik
Ciepłą kluchą zdecydowanie nie jestem i nie jest to moja własna opinia.

Gość pewien_osobnik
Oczywiście, że mam wady, bo kto ich nie ma. Ale nie są to chyba wady, które na starcie dyskwalifikowałyby mnie jako partnera...

z opisu nuuudaa. masz złą prezentację i uważasz w sobie za cenne cechy, które wcale nie interesują kobiet które mogły by zainteresować Ciebie. gdzie poczucie humoru? gdzie pasja? gdzie seksapil?

Gość migrena69
temat pytanie do kobiet to komiczne odrazu musiał tu przylecieć ;)

Gość kobietka61
Do "KOMICZNE"-czasami nie da się siebie opisać na forum.Wiesz zapewne że znaleźć mądrą dzieczynę jest trudno.W obecnej epoce liczy się kasa i pozycja.Tak myślę,obym się myliła,pozdro Komiczne.Podobają mi się Twoje wpisy,tak trzymaj

Gość wzr
KOBIETY WOLĄ TYCH MNIEJ GRZECZNYCH ;D I TAKICH BARDZIEJ MĘSKICH, MOŻE JESTEŚ ZA DOBRY :D

Gość poka zdjęcie
:classic_cool:

Gość pewien_osobnik
Jeśli chodzi o moje poczucie humoru itp. to myślę, że jest ok. Mam znajomych, z którymi często się spotykam ja lubię ich towarzystwo, oni lubią moje więc myślę, że jest ok...

Gość kobietka61
Migrena-jakby na niektorych tematach nie było "Komiczne" to byłoby smutno.jest super jeśli nie obraża:):):)

Gość kobietka61
Zmień towarzystwo!!!Nie obawiaj się zmian

Gość parówka z berlina
Komiczne ma rację. Jak tak o sobie piszesz, to ah ah jaki wspaniały. Spotkałam się raz z takim jednym. Taki był kurwa poprawny, taki niepijący, bułkę przez bibułkę, fąfafą. Nudził strasznie, a do tego widac u niego było jakis samozachwyt, te jego wspaniałe cechy to było coś, co bardzo podkreślał i chyba był strasznie z siebie dumny. Miej człowieku jakis ogień w sobie, zaintersuj się człowiekiem, pokaz emocje, a nie takie lanie wody

ale żadna kobieta nie chce idału...wyrzygać się można z nudy przy takim. facet musi mieć jakieś atrakcyjne wady :)

Gość migrena69
jasne ;) ale trzeba go czasem trochę podrażnić ;)

Gość tralala_lala
Napisz cos o wadach. To wazne. Moze np jest ciebie straszna gaduła a tego niezauwazasz?

Gość pewien_osobnik
To, że napisałem, że jestem taki i taki to nie znaczy, że obrosłem w piórka, jestem zarozumiały i podkreślam to na każdym kroku. Wręcz przeciwnie. Napisałem to, żeby opisać sytuację, a w rzeczywistości jestem skromną osobą. I to jest właśnie jedna z moich wad bo jestem zbyt skromny. I to też nie jest moja własna opinia...

Gość pewien_osobnik
potrafię mieszać bigos łokciem i gwizdać jak w "kanikułach"... nie wiem o co tym dziewczynom chodzi :(

czasem jedna drobna wada wystarczy by zrażać ludzi do siebie. przykłady: - przerywanie rozmówcy - mówienie zbyt dużo o sobie - nie umiejętność docenienia drugiej osoby - użycie wykałaczki przy stole w kawiarni - pesymizm są cechy które dyskwalifikują faceta w oczach kobiet bardzo sprawnie: - maminsyństwo - pedantyzm - hipochondria