Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroczka1986

Humor roku!!!

Polecane posty

Gość . . . . . .. .. . .
Ide do psychologa be jestem troche poryty wroce po 17 30

Gość guygnnh
Ponieważ wydajesz się troszkę niedojrzały.. Ale to tylko moja opinia.

Gość . . . . . .. .. . .

Gość . . . . . .. .. . .
Dobra zgadzam sie ale co z tego i czemu cie to interesuje Wielu jest ludzi odstajacych od normy Nie wszyscy musza byc tacu jak ty czyli normalni A ile ty masz lat?

no dobra zmywam się. no ale jeszcze jeden kawałek jaki jest wzór na ucieczkę żyda z obozu koncentracyjnego? długość komina razy prędkość wiatru.

Gość guygnnh
Prawie 20. Lecz tu nie chodzi o odstawanie od normy, a bynajmniej w pozytywnym znaczeniu. Nienormalność- często wg. mnie, mile widziana Niedojrzałość- dużo mniej...

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
- Może wypróbujemy dziś wieczorem inną pozycję? - proponuje mąż. Żona: - Z przyjemnością... ty stań przy zlewie, a ja usiądę w fotelu i będę pierdzieć. W środku nocy mąż zrywa się z łoża i przestępując z nogi na nogę trzyma się za krocze. Zaspana żona pyta się go: - Co ci się stało? - Aaaaa... bo nagle mi się baby zachciało. Żona rozkosznie się przeciąga i mówi: - To zapraszam..... Mąż na to: - Eeee niee.... rozchodzę to. > > > > Dlaczego nie nalezy denerwowac kobiet przed okresem? > > > > > > > > Pewien gosć chciał rozweselić żonę przeżywajaca własnie TE DNI, > > > > zadajac jej pytanie: "Ile kobiet, ze stresem przedmiesiaczkowym, > > > > jest potrzebnych by wymienić przepalona żarówkę?" > > > > Odpowiedz żony brzmiała: > > > > "Jedna! Tylko JEDNA! A wiesz DLACZEGO!? Ponieważ jest jeszcze > > > > ktos w tym domu, kto wie JAK wymienić przepalona żarówkę! Wy, > > > > mężczyzni byscie się nawet nie zorientowali, że jest PRZEPALONA! > > > > Siedzieli byscie w ciemnosciach TRZY DNI, zanim bycie zrozumieli > > > > co K**WA jest nie tak! A jesli to już zrozumiecie, to nie > > > > jestescie w stanie znalezć w domu zapasowej żarówki, pomimo > > > > tego, że od 17 lat sa ZAWSZE w tej K**WA samej szafce!!! > > > > A jeżeli już stałby się CUD i w jakis niewytłumaczalny sposób > > > > znajdziecie w końcu te pie**olone żarówki, to przez dwa j**ane > > > > dni problemem nie do pokonania będzie POSTAWIENIE KRZESŁA pod > > > > żyrandolem i WYMIENIENIE tej PIE**OLONEJ ŻARÓWKI! Kolejne DWA > > > > k**ewskie dni zajmie wam ODSTAWIENIE tego j**anego KRZESŁA z powrotem na miejsce! > > > > A w miejscu gdzie ono stało, i tak na podłodze zostanie > > > > pie**olony, PUSTY, ZGNIECIONY KARTONIK po wkręconej, nowej > > > > żarówce, bo wy nigdy k**wa NIE POTRAFICIE po sobie posprzatać!!! > > > > Gdyby nie my, to byscie do usranej smierci brnęli po pachy w > > > > smieciach, i dopiero gdyby zginał wam PIE**OLONY PILOT OD > > > > TELEWIZORA, zatrudnili byscie pod > > > > hasłem: "AKCJA RATUNKOWA" cała, pie**olona armię do tego > > > > j**anego sprzatania!! I TAK K**WA DO ZAJ**ANIA!!! CAŁE ŻYCIE Z > > > > KRETYNAMI!!!!!" > > > > I tu nastapiła chwila ciszy, po której maż usłyszał: > > > > "Przepraszam kochanie, o co pytałes?"

zrobimy to na "urząd skarbowy"? A jak to jest na "urząd skarbowy"? ty masz związane ręce a ja dobieram ci się do dupy.. wczoraj wspinamy sie na sciance i koleżanka krzyczy że nie ma chwytu instruktor do niej żeby po prawej poszukała ona po chwili: "mam szpare, mam.. cala reka wchodzi" on: "ty sie kurna nie reklamuj tylko zapier.. do góry"