Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka_______

jakie macie podejscie do ludzi, otwarte czy wet za wet?

Polecane posty

Gość kolezanka_______

bo ja powoli dochodzę do wniosku że otwartość i tolerancja to jak proszenie się o kopa w dupę czy znacie kogoś kto nigdy Was nie zawiódł? to chore że życie uczy mściwości

Gość salamandrrra
to nie są wyrażenia przeciwstawne... ja mam otwarte, ale pojechac mi po zaufaniu to sztuka na 1 raz :classic_cool:

Gość kolezanka_______
ale co robisz/ odgrywasz się czy ucinasz kontakt

Ja nie ufam nikomu. Nigdy. Na zaufanie trzeba sobie zasłuzyc i tyle. Czas pokazuje czy wartko komus wierzyc czy nie. A jesli juz ktos mnie skrzywdzi-cóz-wet za wet-msciwy jestem straszliwie i zdarza mi sie zemste odkładac nawet rok byleby wyszła odpowiedznio dobrze. Cóż.

Gość kolezanka_______
ludzie jednak lubią źle myśleć o innych żeby usprawiedliwić swoje chamstwo, przykre to... czemu tak trudno o prawdziwego przyjaciela?

Gość salamandrrra
szkoda czasu i energii na odgrywanie się. Swiat jest pełen innych ludzi z którymi można miło czas spędzić a nie taplać się w vendettach. Co oczywiscie NIE znaczy, że nie potrafię się odegrać :)

Gość ja mam olewajace.
jak mnie ktos wkurzy to mu odpale ale rzadko mnie wyprowadzaja z rownowagi bo jestem silna psychicznie.

Gość salamandrrra
czemu tak trudno o prawdziwego przyjaciela? Bo nie da się go kupić w sklepie :classic_cool:. A większość populacji jest ślepa i albo nie widzi przyjaciół wokół siebie albo ich nie potrafi docenić :O

Gość albo są egoistami
a Ci nie potrzebują przyjaciół

Gość kolezanka_______
mi sie wydaje ze albo ja trafilam w takie towarzycho albo to moze jakas ogólniejsza reguła że przeciętny zjadacz chleba dzieli ludzi na tych którym można deptać śmiało po odciskach (bo co...?) i takich którym fajno włazić w dupę

Gość salamandrrra
egoiści potrzebują przyjaciół tym bardziej... Ktoś przeciez musi budowac dla nich ten światek dobrego samopoczucia. Zawsze jakis frajer się znajdzie :O

Gość kolezanka_______
Lady czemu bez sensu? jakoś wszyscy którzy odpowiadają wiedzą o co mi chodzi tylko ty masz jakieś intelektualne problemy najwyraźniej

Gość kolezanka_______
większośc ludzi jest zachowawcza i interesowna i pewnie dlatego myślą że wszyscy są tacy sami jak oni brzydkie to i niskie