Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniczynka4x4

Moja dziecięca uroda. Już mam dość.

Polecane posty

Gość koniczynka4x4

Za chwile skoncze 23 lata a wyglądam jak 15 latka i to nie jak taka ówczesna gimnazjalistka z pępkiem na wierzchu i pełnym makijażem, bo takie wyglądają ode mnie o wiele wiele starzej, a moze raczej... doroślej :O Już mnie to wkurza. Ludzie mi nie wierzą, że jestem na 5 roku studiów i pisze magisterke :O chyba mature... I wiecie co? Nie jest to wcale powód do dumy, ktoś moze powiedziec ze dłuzej będę wyglądała młodo. Bo pewnie oznaki starości mnie nie ominą, tylko te moje rysy, oczęta dziecka, drobra postura, 165 i ok 50 kg wagi. Co najgorsze zwracają na mnie uwagę młode łebki, chłopaki z gimnazjum i średniej... :O żale sie czy chwale? zdecydowanie żale i nawet mi ulżyło...

Gość Olgier
To musisz być fajna :P

Gość nieźle nieżle
przestań biadolić:O ludzie mają gorsze problemy:O za 10 lat wciąż będziesz młoda

Nie martw się, wolałabyś wyglądać staro? :O Mam taką koleżankę. Wierz mi - lepiej wyglądac za młodo.

Gość fananala
wybrombrał bym cię tu i teraz

uu, współczuję. a ja mam na opak. zawsze wyglądałam doroślej. bardzo dorośle. Taka już moja uroda- ma to swoje zalety.. jestem, wysoka, rysy twarzy też poważne:P

Gość mnie zawsze stare baby
oceniaja na 15 :O:O a mam 20. Na szczescie rowiesnicy oceniaja normalnie;)

Gość Olgier
fananala wybrombrał bym cię tu i teraz Ja byłem pierwszy 😠

Ciesz się kobieto :):):) Będziesz miała 30 a wszyscy będą dawali 22 :) mi dają ok 3 lat mniej niż mam i ciesze się z tego :) a ta cała resztą... pewnie Ci zazdrości - koleżanki pewnie mają zmarszczki, wielki tyłek i same chciałyby tak wyglądać...

Gość też tak miałam
Też tak miałam Do 25 roku życia nie mogłam normalnie kupowac papierosów i alkocholu bo zawsze pytali o dowód. Teraz mając prawie 30 wyglądam na taką co ma 20 i jakoś dali mi w sklepach spokój :P A co do facetów to wielu lubi wyglądające bardzo młodo

Gość Olgier
Jam mam 37, a niektóre kafetarianki dawały mi 24 :D

Gość koniczynka4x4
złooo :) tylko widzisz... cała sztuka w tym żeby nie mieć zmarszczek itp. to jest powód do dumy :) wtedy aż miło jak ktos Ci ujmuje lat, ale nie jesli chodzi o rysy :) Dla mnie to jest osobna kwestia... Ale dzięki, moze to też będzie miało wpływ :)

Gość agi26
mam 26 lat i bez dowodu nie moge kupic butelki wina :(

Bo Chorzowskie dziewczyny są najpiękniejsze w Polsce:)))i królują na Śląsku:P Buźka Chorzowska:*-miłego piąteczku-bawić mi się:P

Gość kiedyś młodość Ci nagle
przeminie i się zdziwisz.....ja wyglądałam na nastolatkę do 32 roku życia a potem jak nagle zaczeły z dnia na dzień się robić zmarchy to nie mogę poznać swojej twarzy w lustrze....a żylam w przkonaniu że już zawsze będę tak wygladać

Gość sandy_
ja tez tak mam, wyglądam duzo duzo młodziej, ale to chyba przez to ze jestem niska 1.56, szczupła, blada i mam jasne włosy, i ubieram sie moze zbyt dziecinnie...

Gość spróchniała noga od stołu
Olgier- to Twoje zdjęcie bez nosa krążyło po tym forum?:D:P

Gość koniczynka4x4
a ja własnie przeciwnie,ubieram sie raczej elegancko, płaszcze, eleganckie torby,spódnice, fajna biżuteria, jednak czasem mam wrażenie ze to śmiesznie na mnie wygląda ;)

Gość sandy_
teraz jak mam 25 lat to ludzie dają mi 18, czasami 16. A jak miałam 18 lat to dawali mi 23, ale wtedy byłam grubsza, opalona i miałam czarne włosy i ubierałam sie inaczej.

Gość sandy_
a jaki masz kolor włosow?

Gość maleenstwo
hmmmmm mam ten sam problem. Najlepsze na dyskotekach jak 17-latek mnie rwac zaczyna:) albo w knajpie jak mnie pani o dowód prosi, ale to juz jest irytujące.

Gość Rosa Linda
ja mam 23 lata, 161 wzrostu, mały nos, duże usta i wyglądam jak dziecko:( może gdyby nie te usta, byłoby trochę lepiej... Ludzie dają mi 16 lat a to utrudnia życie na prawdę. nie czuję się traktowana poważnie

Gość koniczynka4x4
obecnie wróciłam do swojego naturalnego koloru czyli jasny brąz. podobno ciemny troche postarza ale ja chcę mieć ten :D ;)

Gość maleenstwo
a kiedyś jakiś typ mi powiedział ze to o oczy głownie chodzi. Mam małą twarz a oczy wielkie:) i z takim wyrazem jeszcze jak kot ze szreka:)

Gość koniczynka4x4
no te oczy ze szreka są dobre :D czasem to wykorzystuje :P

Gość maleenstwo
hehehe, ja też, ale co niektórzy już sie poznali i sie nie dają lapac na to:) wiem że to wnerwiające jak cie mają wszyscy dookoła za małolate a faceci nie za obiekt porządania tylko jakąś lolitke:)

Gość koniczynka4x4
własnie :) dziecko przebrane za dorosłego ;) żeby wyglądać poważniej musiałabym sie b ostro malować a tego nie lubię

Gość maleenstwo
ja jestem tycke starsza od ciebie:) mam 26 lat. Ale tak jak mówisz, pewne etapy starzenia nas nie miną, na przykład zmarszczki:) u szczupłych widać bardziej

Gość moriq
Ja tak samo, mam 25 lat, dwójkę małych dzieci i wygląd nastolatki. Widzę jak na mnie patrzą inni ludzie, z żalem albo podziwem, no wyobraźcie sobie. Nieraz czuję się zażenowana, skrępowana. Zaczepiają mnie starsze babcie i mówią: taka młodziutka a już dwójeczka. Ile pani ma lat? 20 to chyba jeszcze nie? Może w przyszłości będę się czuć super, ale teraz to fatalnie. ;/