Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIĄŻA 34 TYDZIEŃ

w którym tygodniu lekarz mierzy miednicę cyrklem

Polecane posty

Gość CIĄŻA 34 TYDZIEŃ

zeby sprawdzić czy główka się zmieści

Gość mnie mierzyl na porodówce

buhahaha skad ty to wzięlas? dwa rodzilam nikt mi nic nie mierzył :) Moze jacyś wyjatkowi lekarze mierzą ja do kilkunastu podczas tych 2 ciązy chodziląm i nikt mi nic nie mierzył.

Gość CIĄŻA 34 TYDZIEŃ
tak teraz robią

Gość pewnie ze mierzyli
na porodówce u nas zawsze mierza

Gość a ja właśnie chcę zmusic
lekarza by mi zmierzył szybciej bo mam wąskie biodra i nie mam zamiaru narażać dziecka na jakis kleszczowy poród itp

Gość gfdbfbbbbbbbbbbbbbbbb
ja miałam duży brzuch i mi mierzyli ok 34 tyg a potem na porodówce

Gość do MaMani
a co cie tak rozsmieszylo dziołcho pusta !!!! pewnie rodzilas na jakiejs pipidówie w obskurnym szpitalu i lekarz mial cie gleboko w doopie !!! zawsze i wszedzie mierza miednice i raczej to robia przed porodem do wiadomosci tej kretynki mamani......a jakbys miala waska miednice , adziecko duze to normalne ze dzidzius sie nie przepcha !!! i pytanie skad ty sie wziełaś ze wysmiewasz rzecz oczywista !!!! ale tak to jest z burakowem !!!!!!!!!!!!!

do mamani- wląsnie rozsmieszylo mnie to ze mam pecha i trafiam na takich durnych lekarzy i dopiero na forum sie dowiaduje ze powinni jakies badania wykonywac. to byl taki ironiczny smiech :-/ podczas 2 ciaz przewinelo mi sie naprawde kilkunastu lekarzy i nikt mi tego badania nie wykonal tak jak nie mialąm tez usg p[trzed porodem a potem tu wyczytalam ze sie powinno miec. wiec poprostu postanowilam sie posmiac bo co mi zostalo?

nie lekarz tylko polozna. mnie w dniu przyjecia do szpitala na oxytocyne, potem juz tam chgodzilam co 3 dni

Gość blada gienia
miednicę mierzy sie zazwyczaj tylko wtedy gdy kobieta ma wąskie lub bardzo wąskie biodra!!!!!!!Więc nie ma potrzeby mierzenia miednicy wszystkim kobietom !!!!!

Gość no nie mogę padnę
mamani to ci się dostało :-) ale się uśmiałam. Powinnaś walić się w piersi i złożyć samokrytykę za takie \"chamskie zagrywki\" hahaha pozdrawiam!

Gość a co to niby znaczy Twoim
zdaniem, że kobieta ma "wąskie albo bardzo wąskie biodra"???? ja przed ciążą miałam 89cm w biodrach więc zupełnie normalnie, a w ciąży jeszcze przybyło mi 8 czy 9 cm, a położna i tak ciągle powtarzała, że jestem "wąziutka":O co dla mnie było szokiem, bo zawsze uważałam, że mam typową budowę do rodzenia dzieci moja kumpela, która ma 170cm wzrostu i w biodrach 80cm!!! urodziła córkę zupełnie bez większych problemów to co widać z zewnątrz wcale nie mówi o tym jaka jest budowa w środku, a to o tę budowę chodzi więc trzeba każdą kobietę sprawdzać