Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiula0505

Ugryzienie psa w usta----Ratunku

Polecane posty

Gość VERYfunnySub
Z tytułu Twojego topiku wynika, że to Ty ugryzłaś psa w usta;-)

Gość nie lubię idiotek
kobieto czy ty zdajesz sobie sprawę z tego jak strasznie pojebana jesteś?

Gość Kasiula0505
pies ugryzl mnie w twarz tylko dlatego ze bylam troche nachylona.a ogolnie pies jest bardzo posluszny i wychowany

Gość trtyrtyrty
Jania tak poczytuje sobie ten watek i jakby były wybory na najwieksza idiotke kafeterii to bezapelacyjnie zajełabys pierwsze miejsce. Gratuluje 🌼

Gość kasiula0505
ale pies nie ugryzl mnie tylko dlatego ze sie nad nim nachylilam. ja go tez dotknelam i on albo musial sie czegos wystraszyc albo cos go zabolalo. zreszta nie wyobrazam sobie teraz tego zebym miala zaniesc go do uspienia za bardzo sie z nim zzylam. a rana sie powoli goi. opuchlizna juz prawie zeszla i mam tylko nadzieje ze nie zacznie sie paprac. a jedzenie przez slomke... powiem ze bardzo fajne :P

Gość kkaarrcciiaa
ludzie przeciez to juz "starszy pan" z tego psa. cale zycie nikogo nie ugryzl maly kundelek i teraz nagle czlonka rodziny uspic bo niechaco blad popelnil? Ze starym psem jak ze starszym czlowiekiem, niedoslyszy, niedowidzi , czesto sie zamysla. Na pewno sie przestarszyl, nie spodziewal sie ze wstajesz i tyle, a ze taka u psa reakcja obronna to nawet pewnie Pani Janina wie. trzeba miec po prostu teraz na wzgledzie, ze piesek juz starszy jest i ma zmysly nie tak wystrzone jak kiedys. na pewno tego nie chcial. Dobra jestes Pania Kasiu

Gość fan jani
DO Jania wzór do naśladowania CZYATAJAC TWOJE POSTY ZOSTAWIONE NA PRAKTYCZNIE KAZDYM TOPIKU, NASZŁA MNIE WENA... WENA NA STWORZENIE DZIEŁA WSZECHCZASÓW - OTO ONO: JANIA...JEJ WYPOWIEDZI DOPROWADZAJĄ DO RZYGANIA... KAŻDEMU WKŁADA 3 GROSZE, CHOĆ NIKT JĄ O TO NIE PROSI UDAJE MĄDREGO CZŁOWIEKA, CHOĆ KAŻDY OD NIEJ UCIEKA NIE STAĆ JEJ NAWET NA PRZYJACIÓŁ Z TEKTURY, BO KAŻDY DOBRZE WIE, ŻE JANIA PISZE BZDURY!!! :D;D;D Dziękuję, tomik z wierszami o jani dostepny juz w empikach:D:D

Gość Roseeee__
masz "szczescie" ze pies ugryzl ciebie a nie kogos innego. Jako wlascicielka za niego odpowiadasz. Jakby taki kundel ugryzl moje dziecko od razu tel na policje.

Gość gniotek
Gdy moj pies mnie kiedys ugryzl (ukradl kotleta i chcialam mu go zabrac), to dostal taki wpierdol ze juz nigdy wiecej nawet na mnie nie szczeknal. Od tamtej pory miske z jedzeniem, kosci i inne pierdoly mogle mu swobodnie zabierac i nawet sie nie \"sprzeciwi\". I tak powinno byc!! Ludzie poczytajcie troche na temat tresury psow! NORMALNEMU psu PAN moze nawet łape to miski wsadzic i sie żarciem bawic i pies NIE MA PRAWA go ugryzc ani warknac!! PAN dla psa ma byc niemal Bogiem ;) I to jest wlasnie normalna relacja pomiedzy psem a jego wlasciwielem! O zadnym gryzieniu w twarz ze strachu nie ma mowy!!

Gość twój pies
sie po prostu ciebie boi :/

Nie wiem skąd czerpałaś info na temat tresury psów, ale chyba z księżyca bo jak żyje jeszcze sie nie spotkałam z takim czymś, że jak pies robi coś źle to trzeba mu dać wpierdol :O Tą metode stosuje właśnie większść tych ludzi, którzy o tresurze nie mają zielonego pojęcia

Gość antyyyyyyyyyyyyyyy
j. wzor do nasladowania wez juz nic nie pisz glupia szmato bo wszystkich denerwujesz.

Gość Gniotek
1) Mowiac o tresurze mialam na mysli to, ze pan moze psu zabierac miske i pies nie ma prawa nawet warknac. Zreszta tak wlasnie sprawdza sie czy psy są agresywne. Bierze sie manekina ręki i wkłada sie ją do psiej miski. Jesli pies warczy lub co gorsze rzuci sie na reke i gryzie, to nie moze zostac oddany do adopcji. Jest wtedy poddawany dodatkowej tresurze badz usypiany. 2) Bicie zwierzat nie jest czescia jakiejkolwiek tresury i nigdy nie powinno miec miejsca. Moj pies dostal ode mnie tylko ten jeden jedyny raz i nigdy wiecej go juz nie uderzylam. Wtedy poniosly mnie nerwy ale czego sie spodziewac jak mialam dlon rozpierdzielona niemal na wylot i zakladane z 20 szwów... Dodam że byłam wtedy małą dziewczynką, miałam może z 12 lat.

Gość Gniotek
Hierarchia w stadzie mus byc a dla psa wasza rodzina stanowi wlasnie takie stado. Tu nie chodzi o to, że pies sie boi czy coś. Czuje respekt, zna swoje miejsce i tyle. Jest podporzadkowany dominującemu samcowi w stadzie - czyli swojemu PANU. Pies to tylko zwierze i owszem jego reakcja na strach moze byc różna, ale nigdy nie powinno sie zdarzyć by pies ugryzl swojego pana! A jesli nawet zamierzalby się na to, to pies nie krowa swój refleks ma i w pore powinien sie opamietac a pozniej przeprosic - np polizac, popatrzec znaczaco, pochylic łeb itp ;)

Gość kasiula0505
ludzie ogarnijcie sie troszke.... co wy mi piszecie o tresurze psa zabieraniu miski czy biciu zwierzat. m,oj temat nie zawieral prosby o rade w tych rzeczach... wszystko mi sie pieknie zagoilo jest tylko mala blizna ktora z czasem zejdzie....na tym zamierzam zakonczyc watek tematu na tym, forum... dziekuje wszystkim za rady i pocieszenie w pierwszych dniach... pozdrawiam

Gość aneczka198888888
kochana,mialam ten sam problem 3 lata temu, pies ugryzl mnie w warge gorna, i mi ją przyszyli ...brrr....do szkoły nie chodziłam,opuchlizna szybko zeszła, najgorsze były te czarne strupy i nici...przez 2 tygodnie nie wychodziłam z domu...potem została tylko czerwona linia, do dziś mam bliznę,mimo stosowania najdroższych maści,ale juz tak do niej przywyklam,ze mi nie przeszkadza :) a pieska oddalismy do schroniska,bo zaatakowal bez powodu i rownie dobrze mogl natrafić na oko i dziś bym była slepa. pozdro

Gość sonia8761
słuchajcie mnie wczoraj niechcąco ugryzł mój owczarek niemiecki gdy chciałam mu kopnąć piłke :( myślał że to piłka a to była moja noga:( a teraz mam na nodze strasznego sinika i jakby coś mi weszło pod skóre :( smuteczek