Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0000000000000000000

Pilna sprawa, bardzo bardzo bardzo proszę o pomoc!!! Albo o wasze zwierzenia....

Polecane posty

Gość 0000000000000000000

Jestem 15-letnią jedynaczką. Wieczorami bardzo się nudzę i chce mi się spać już o 20:00 wieczorem. W szkole jest ok., jest wesoło, fajnie a już na pewno nie nudno. A w domu cały czas wieczorem jestem sama, bo nie mam rodzeństwa, rodzice pracują wieczorami a ja sama jak palec w domu. Z nudów chce mi się spać a jeśli chce mi się spać to nie chce mi się odrabiać lekcji. Jest ponuro, długie wieczory i w ogóle – nie lubię jesieni. Mieszkam na wsi, więc nie mam żadnych rozrywek. A do koleżanek i kolegów daleko, a wieczorami sama boję się włóczyć. Zostaje mi tylko komputer i telewizor, ale ile można nad tym siedzieć… W ogóle jestem wieczorami bardzo senna, właściwie to już teraz położyłabym się spać… ale jeśli tak zrobię to się obudzę o 4 nad ranem bo nie mogę spać dłużej niż kilkanaście godzin i to nie zdrowe… Kurcze, po co ja to piszę właściwie??? Chyba żeby się wyżalić, a może żeby ktoś z was dał mi jakieś rady??? Hmmm… wyżalić się??? Gdy byłam mniejsza byłam szczęśliwa, że nie mam rodzeństwa, Całymi dniami się bawiłam, nie było mowy o nudzie… a teraz…??? :( Czy ktoś z was ma również takie problemy??? Może ktoś chętny się zwierzy lub coś poradzi (Jeśli wogóle ktoś doczytał to do końca...:(

Gość za rok mozemy zaczac
uprawiac seks---teraz nie bo to jest karalne :( Podaj maila albo cos :)

Gość za rok mozemy zaczac
ale juz tewraz mozesz sie masturbowac :)

Gość elo elo wez
znajdz sobie jakiegos chlopaka to bedziecie razem siedziec i sie nudzic albo moze nawet nie

Gość wystarczy myslec
Wez sobie psiaka i bedziesz z nim sie bawic,chodzic na spacery itp.Najlepiej ze schroniska

Gość 0000000000000000000
Anal to moja pasja zaraz po oralu

Gość a ty na jakimś odludziu
mieszkasz? Nie możesz ze znajomymi z klasy gdzieś wyjść? Zaprosić jakąś psiapsiółę do domu? Umówić się na basen, do kina, teatru, gdziekolwiek

Gość no przeca pisała
że mieszka na wsi:O

Gość 0000000000000000000
Myslalam zeby troche dorobic dlatego chce oglosic ze sprzedam sie za zlotowke...

Gość 0000000000000000000
z przykrością muszę stwierdzić, że dzisiejsze podszywy stają się coraz gorsze... :( co do książek - to czytam ale tylko w wakacje, bo w rok szkolny mam książek po wyżej uszu... :( mam jedno hobby - tworzenie plecionek z muliny (Na etapie uczenia się) ale tym wszystkich wieczorów zapełnić się nie da... a ty na jakimś odludziu - jakbyś przeczytała dokładnie to byś wiedziała, że mieszkam na wsi. Wieczorem do koleżanek wychodzę rzadko bo się boję, po drogach chodzą lewe typki wieczorami po sąsiednich wsiach a właśnie nie jest tak, że moje kumpele mieszkają koło mnie tylko najbliższa 2 km odemnie... :(

Gość a ty na jakimś odludziu
no sorry, przeczytałam po łebkach, bo strasznie się rozpisałaś :)

Gość 0000000000000000000
nikt nie ma podobnej sytuacji??? Nikt nie spędza samotnie wieczorów???

Gość fdffg
Ja mam tak samo jak ty (tyle, że mieszkam w mieście) i wiele bym dała, zeby wiczory spędzane w domu trwały dłużej :P

Gość MATURA ZA 4LATA
na nude polecam ,,Pana Tadeusza,, :-P

Gość moja corka tez ma 15 lat
i gdy siedzi w domu to:siedzi na epulsie i deviantart,gra na elektryku,rysuje obrazki,szkicuje po czym w antyramy i lata z młotkiem i wiesza je na scianie :) robi fotki i obróbke zdjec,lekcje,takze duzo prac plastycznych do szkoly (ostatnio cala dekoracje na halloween w 4 osoby robily,teraz znow cos tam na angielski) troche tv..

Gość 0000000000000000000
nie dzięki :) jak na razie mam dość lektur :) 4 kata to dużo czasu :)

Gość paryzanska bulka
jak Ci sie nudzi wieczorem to sobie to poczytaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3594538&start=0 i zacznij sie uczyc, nawet jak Ci sie nie chce, bo za pare lat w jakims liceum czy ekonomie bedzie dopiero jazda z nauka, lepiej zebys sie juz przyzwyczajala i cwiczyla pamiec.

Gość 0000000000000000000
uczyć to ja się uczę dobrze (Średnia 5.2) tylko problem w tym, że nigdy mi się wieczorami nie chce strasznie...

Gość Lilus
No nie za ładnie ci tu piszą co niektórzy ale da sie przeżyć:) no trudno byc samej znam to i dlugo bym sama nie wytrzymała:( ja bym ci tez radziła chłopaka znaleźć z nim o wiele razniej by bylo tylko czy twoi rodzice sie zgodzą?o to jest pytanie:) a jak nie to popros ich o rodzeństwo :):):)

Gość Lilus
Jestes tam jeszcze hi hi hi

Gość Lilus
No chyba nie no to zmykam trzymaj sie mocno i nie dołuj sie pozdro

Gość 0000000000000000000
rodzice to by się pewnie i zgodzili ale żeby jakiś to mnie chciał :D:D:D heh Przecież tak łatwo powiedzieć - znajdź chłopaka.... :D Trudniej z wykonaniem... :)

Gość 0000000000000000000
lilus - dzięki za dobre słowa :) :D

Gość 0000000000000000000
upupupup

Gość 0000000000000000000
do góry!!!!!!!

Gość 0000000000000000000
upam

Gość 0000000000000000000
nikt nie ma takich jak ja problemów????? :( wczoraj kolejny nudny wieczór, dziś zapowiada się to samo... :(