Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

**************bąble na palcach*********

Polecane posty

Na wszystkich palcach u stóp wyskoczyło mi mnóstwo takich czerwonych pęcherzyków, wypełnionych jakby wodą, jeden na drugim . Swędzi okrutnie, nie mogę się powstrzymac. I zaczyna sie rozprzestrzeniac na stopę. Co to może byc??? Zrobilo mi się po tym, jak ubrałam nowe buty, ale nie wiem czy to od tego??

Gość ojjjj ja mialam
liszajca i takie objawy... to sie rozprzestrzenia blyskawicznie i im wiecej obejmie tym ciezej sie leczy ja na szcescie szybciutko wyleczylam i zadnych blizn itp nie ma... ale nie wiem czy masz to samo

ale wyczytalam ze liszajec występuje na twarzy, w okolicy jamy ustnej i nosa, rzadziej na się rękach i szyi. a nie na stopach :(

Gość ojjjj ja mialam
wszedzie moze wystapic ja mialam akurat na twarzy:O rozprzestrzenialo sie mi blyskawicznie:O ale na szcescie szybko interweniowalam:)

a od czego to może byc??? też mialas mnostwo takich drobnych pęcherzuków?? Jak po ytm przejadę ręką, to skóra jest bardzo chropowata... I swędzi okrutnie

Gość ojjjj ja mialam
najpier byl jakby pryszcz i rozdrapalam ropa wyleciala i potem juz po calej twarzy sie roznioslo byly duze bable z ropa i ona wylatywala jak zadrapalam ale po ok tyg wyleczylam:) ale chodzilam jak mumia owinieta bandazami:D a moze to byc od wszytskiego, moglas sie zarazic na basenie, ktos przymierzyl bytu, albo cie dotknal... bo to sie przenosi normalnie przez dotyk i sie dziwie ze nikogo w domu nie zarazilam

Gość ojjjj ja mialam
tzn to byla jakby woda, to co wylatywalo nie bylo geste...najlepiej lec do lekarza bo jesli to to.... to wspolczuje bo moze ci sie na cale cialo rozniesc w mig a potem bedzie baaardzo zle

Gość ojjjj ja mialam
zycze ci zeby to nie bylo to... ale obserwuj jesli bedzie nadal sie rozprzestrzeniac to jak najszybcoiej do lekarza bo to wlasnie sie tak objawaia ten liszajec. a te bable masz duze czy maluskie?

Gość wygląda to na
uczuleniową pokrzywkę z surowiczym płynem, ale lepiej do lekarza się zgłoś, bo może to jakas infekcja skóry i ci się to rozniesie bez leczenia

ojj ja mialam -bąbelki malutkie, max milimetr średnicy Wygląda to na- mam nadzijeę, że to tylo pokrzywka ;/ Swędzi, ałaaaaa :(

Gość ojjjj ja mialam
to chyba nie to... chociaz nie wiem czy przy liszajcu sa tylko duze bable ale oby to nie byl liszajec:) najlepeij jedz do apteki jak nie mozesz do lekarza teraz i powiedz co jest niech ci cos dadza i nie ruszaj!!! nie drap nie trzyj itp, powodzenia:)

No niestety,do kelakrza dzis nie dam rady, ale jak nie zejdzie, to jutro pobiegne z samego rana.Straam sie nie drapac, ale czasami nie moge sie powstrzymac...

Gość ojjjj ja mialam
a do apteki nie mozesz?? jakas na pewno ma dyzur,, bo zameczysz sie jak bedzie tak swedziec:O

mieszkam w malej wiosce, wsyztsko pozamykane, a niestety nie mam autka żeby podjechac do pobliskiego miasteczka

Gość ojjjj ja mialam
ehhh;/ to wspolczuje:O moze sa jakies domowe sposoby ale niestety nie znam:(