Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssssssssssssfdsffdfs

kto czuje sie z was brzydki?

Polecane posty

Gość ja tez jestem brzydka
a do tego gruba, a nie moge schudnac, choroba mi to strasznie utrudnia, dlugi czas nie widze efektow i sie zniechecam. kiedys bylam b. szczupla i bylam calkiem ok. starzy znajomi nie poznaja mnie na ulicy. koszmar :o

Gość ooooooooooooooooooooo
nie wszyscy faceci wola wysokie kobitki, niektorzy lubia malenstwa, takie filigranowe, ktore mozna nosic na rekach

oddac Ci nawet 2o kg :o

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a czemu tak przytyłas?

bylam chora na anoreksje, w szpitalu zaczeli mnie tuczyc i tak sie zaczelo, nie dosc ze po ano metabolizm zwolniony, to jeszcze sie okaazalo ze mam niedoczynnosc tarczycy, ktora tez zwalnie metabolizm.

ja juz dawno pozegnalam tamta chorobe, ale bylam w niej bardzo gleboko, bo trafiajac so szpitala wazylam 28kg teraz mam odwrotny problem, jak to zycie moze sie zmienic..

Gość Piekna z brzydka cera
Czuję się dziś okropnie, wyszedł mi prychol na twarzy, od 1,5 roku nie wychodzil a jak jutro mam wazne spotkanie to wyszedl- NIE DO WIARY KURWA ;(((

dlatego uwagi nt. mojej figury, jeszcze bardziej mnie dotykaja

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
do malenstwo: ty tez miałas lub masz anoreksje? ile wazysz i ile masz wzrostu?

28 kg przy jakim wzroscie? Nie moge uwierzyc, mnie pry 37 kg wziela karetka, wywinelam zwlokami na ulicy a schudlam 15 kg w miesiac, OBLED

W sensie ze to dla mnie szokujace, ze mlode dziewczyny/ kobiety potrafia sie doprowadzic do takiej ruiny bo juz 40 kg jest skrajne dla doroslego czlowieka

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
37 kg przy jakim wzroscie? a teraz ile wazysz?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
to tak bardzo chciałyscie schudnąc ze sie głodziłyscie?

pzry 162cm wzrostu, bylam juz bardzo slaba, ale tak naprwde taki wielki spadek sil odczulam poznizej 32kg, juz prawie nie chodzilam. rano mialam prawie nic nie slyszlam, tylko szum w uszach. jak trafilam do psychiatryka, lekarzy mowili ze cud ze jeszcze zyje.

ja chudla bardzo powoli, bo ja niby chcialam pryztyc, ale jakos w pscyhice byl taki lek, ze zupelnie na opak to wychdzilo. schudlam chyba wsumie 30 kg ale to chyba przez 2 lata wsumie to postepowalo

Bo to cud. Ja schudlam bo nic nie jadlam przez miesiac po smierci mamy, chcialam zdechnac, a pozniej to juz nalogowo sie odchudzalam i odchudzam, to trwa juz osiem lat

a z anoreksją radze sobie w jeden sposób. Pozuje do zdjęć. Znajomy zajmuje się fotografią, robi foty i gdzies tam wstawia. No i patrze potem na to moje ciało. Twarzy staram się nie pokzywac.

uuuuu nie rozumiesz, to nie jest tak... tego nie da sie opisac... ja nawet jadlam, ale tak powoli, caly dzien skubalam, skubalam... nikt tego nie zrouzmie, dopoki tego nie przejdzie. a teraz uwaga: teraz waze 79kg, nie zartuje

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja nie mam anoreksji, ani nigdy sie nie odchudzałam, ale schudłam duzo przez nadczynnosc tarczycy, ręce i ramiona mam bardzo kosciste, przy nadgarstku mam 14 cm, a nad łokciem 21 cm! a wy? niektorzy pytają czy nie mam anoreksji

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
do maleenstwo: a mogłabys pokazac zdjecie sylwetki? bez twarzy

ja nie pamietam ile wtedy mialam, nie mierzylam sie wtedy w ogole, nawet mnie to nie interesowalo. anoreksja to nie chudosc, to choroba psychiczna.

To masz chude raczki, jak Ja, ale ja zawsze mialam chude rece w nadgarstku (13 i 20) i kostki, przy 55 kg mam w kostce cale 20 cm a teraz 18 i waze 43 kg/ 165 cm, w styczniu wazylam 55 kg a w zeszle wakacje 2007 - 39 kg i tak sobie tyje i chudne na przemian od 8 lat

Za pierwszym razem schudlam z rozpaczy a teraz chudne z tesknoty i niecheci do kobiecych ksztaltow, codziennie sie waze, mierze, wiem ile mam cm w kazdej czesci ciala, to popierdolone, nienawidze siebie za to, lecze sie ale dalej sie odchudzam, z pasja, kurwa, to zalosne :(((

jedna laska tutaj pokazała to tak ją wszyscy zjechali że biedna chyba płacze teraz w poduche:)

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
a juz myslałam ze tylko ja mam takie chude ręce, tylko ze ja nigdy sie nie odchudzałam. zawsze miałam szczupłe ręce, ale teraz to az za bardzo. Mam kompleks chudych rąk, nie chodze w bluzkach na ramiączka czy na krotki rekaw, zawsze nosze długie rekawy: swetry, bluzy, a ty? a jakie masz nogi, brzuch i biust?

spadam z topiku, bo chudosc to juz slodko-gorzkie wspomnienie. teraz jestem brzydka inaczej.

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
ja nie chce nikogo pojechac tylko chce zobaczyc czy naprawde jestes chuda i porownac do siebie, bo ja tez jestem chuda tylko ze nie mam anoreksji. a potem mozesz zkosowac zdjecie.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej