Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssssssssssssfdsffdfs

kto czuje sie z was brzydki?

Polecane posty

Gość szok za szokiem
moja znajoma cale zycie byla przy kosci a nawet gruba i po 24 latach postanowila sie odchudzic, schudla jakies 35 kg, masakra, bylam w ciezkim szoku, dziewczyna piekna, zawsze rozchwytywana, mimo mocnej budowy i prosze... szok znalazlam ja na naszej klasie pol roku temu i wygladala jak zawsze, dzis patrze a tu skeletor

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
ja mam w udzie 49 cm, w łydce 32 cm, w pasie 70 cm, a w biuscie 88cm. A w rękach to juz pisałam: w nadgarstku 14 cm, a nad łokciem 21 cm

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
szok za szokiem a masz jej zdjecie? jej figure chciałabym zobaczyc

Gość Piekna z brzydka cera
Ja bez odchudzania mialam wymiary podobne do ciebie zawsze mialam duzo w talii i to mnie rozwalalo i dlatego sie odchudzalam ciagle bez odchudzania- 68 B biust, 68 talia, 88 pupa, 49 udo i 33 lydka kiedy sie paslam i jadlam, rzygalam i odprawialam cyrki po 10 tys kcal dziennie to przytylam do 56 kg i wszystko poszlo w brzuch i boczki, nogi i rece zawsze byly szczuplo- chude nigdy nie bylam gruba, ale jak juz pisalam, nie odchudzalam sie bo bylam gruba tylko zalamana a pozniej to juz katowalam sie z premedytacja i pelna swiadomoscia dzis waze 43 kg znowu jem wiec na swieta pewnie bede kluska a po znowu bede sie odchudzac dzis mam 60 cm w talii, 82 cm w pupie, 43 cm w udzie w najszerszym miejscu i 29 w lydce, w ramieniu mam 19- 20 znam dziewczyne, ktora z natury wazy tyle co a lat ma 25 szczesciara

Gość Piekna z brzydka cera
malenstwo wygladasz szczuplo i kobieco nie anorektycznie

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
malenstwo nie jestes chuda, bynajmniej nie widac tego na zdjeciu, nie masz chudych rąk

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
do szok za szokiem: no taka szczuplutka ale biust ma duzy... naturalny?

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
do piekna z brzydką cerą: czyli ty mozesz przytyc a ja ciągle ta sama waga, nigdy nie byłam gruba, nigdy nie miałam nadwagi, zawsze szczuplutka nawet bez odchudzania

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
do piekna z brzydką cera: 10 tys kalori dziennie?! to co ty jadłas?

Gość szok za szokiem
naturalny, kiedyś był 3-4 x razy większy, teraz to piłeczki w push upie, sama takie mam jak ubiorę odp stanik a mam miseczkę B inna koleżanka schudła też 35 kg około i biust został, z E zrobiło się pełne B

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
jak ona schudła tak duzo? głodziła sie?

Gość Piekna z przydka cera
Jak jem normalnie to waze 48- 50, jak sie paslam po 7- 10 tys kcal to utuczylam sie do 56 kg max ale glownie poszlo w brzuch i talie, nie mam tendencji do tycia ale jak sie tuczysz jak kaczka to zwasze przytyjesz kilka kg- ja potrafilam sie tuczyc caly rok, dzien w dzien a co jadlam? przykladowo- 2 ciemne bochenki chleba, 300 g wedliny i sera zoltego, ciastka 300 g, 2-3 czekolady, pepesi 2 l, 200 g zelek, pizze, frytki, koletlow to potrafilam zjesc 3-4 normalnie jem 2-3 tys kcal a zeby wazyc 40- 45 kg to zjadam 1000- 1300 kcal dziennie, jak bym przestala jesc to szybko bym zdechla

Nie trzeba sie glodzic, wystarczy jesc 1000- 1300 kcal i cwiczyc godzine dziennie przez pol roku i juz zostaje z ciebie skrzydelko, tak jest ze mna, nie wiem jak u innych ale ja z latwoscia chudne, stoje i tyje, kiedys tak rozreguluje organizm ze dojde do 100 kg i umre na serce

malenstwo- chyba zartujesz, uwazam ze jest idealnie, moglabys nawet przytyc z 5 kg ale na pewno nie chudnac

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
no i gdzie to zdjecie? nie ma zadnego

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej