Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaaa1234

czy to mozliwe ze.. ?

Polecane posty

Gość olaaaaa1234

kochalam sie z moim chlopakiem i mieslismy gumke ale ona nie pekla czy jest mozliwosc ze jestem w cizy ...? bo wczoraj tak mnie bolal brzuch ze nie moglam wytrzymac ale zanim to zrobilismy to okres mi sie spoznial bo mialam dostac 27 a dzisiaj jest 8 juz :((

nie raczej nie możliwe chyba ze wcześniej miałaś hają rtyzykowną sytuacje

Gość olaaaaa1234
wczesniej to ja sie od 2 miesiecy nie kochalam i wszystko bylo ok ? nie wiem co robic jestem calkiem zalamana !! :(((

Gość ja też ja też
No ja bym zrobiła i to szybko

Gość olaaaaa1234
a kochana wjdzie mi? bo to dopiwero 3 dzien ?

Gość olaaaaa1234
prosze piszcie to wazne

Gumka nie pękła, a Ty chcesz robić test? Po co? Poczekaj na miesiączkę. Mnie też się czasem spóźnia. A brzuch boli, bo okres się zbliża.

spóźnia jej się 11 dni, na co czekać? trzeba zrobić test i jesli negatywny to szukać przyczyny opóźnienia u ginekologa

Gość olaaaaa1234
no w sumie moze tak... zrobie ten test dzisiaj albo jutro ... i zobacze co bedzie .. i wtedy do ginekologa pojde ... Dziekuje wam Bardzo !! :*

Gość anik...
A moim zdaniem jest za wczesnie na test skoro od stosunku mineły 3 dni. z tego co piszesz to okres ci sie spózniał tez przed stosunkiem. jezeli zabezpieczyliscie sie gumka i było ok to nie masz sie czym martwic. A ten stres moze ci jeszcze bardziej opóznic okres. Jest mnóstwom powodów opóznienia okresu i ciąza nie jest jedynym. Czekaj spokojnie na okres a jak chcesz to idz do gin, moze to cie uspokoi

Gość olaaaaa1234
nom jutro zadzwonie i sie umowie albo jutro pojde prywatnie im szybciej tym lepiej ...

Gość pytanie_amelia
niechcac zakladac nowego tematu zadam pytanie tutaj : Czy mozliwe, zeby przez 3 tygodnie od wspolzycia miec ciagle, nieustepujace wzdecia za przyczyna stresu ? czy one tylko i wylacznie moga oznaczac ciaze? Dodam, ze stosunek mial miejsce w ostatnim dniu miesiaczki( dni nie płodne). Robilam 2 testy ciaz.2 tyg po stosunku z wynikiem negatywnym...tylko nurtuja mnie te wzdecia, brzuch jak balon :( stres czy ciaza jak myslicie?

Gość pytanie_amelia
help me .....:( wiem, ze trzeba bylo myslec wczesnie, no ale coz, ma sie teraz za swoje

Gość olaaaaa1234
szczerze to trudno jest mi odpowiedziec na to pytanie :(

Gość pytanie_amelia
olaaaaa1234 jestes w lepszej sytuacji bo w sumie byl to stosunek z zabezpieczeniem a moj bez ;/ a opoznienie okresu pewnie jest przyczyna stresu...moim zdaniem nie masz sie co martwic

Gość polipol
ee tam, ja gumka nie pękła, nie była po terminie ani uszkodzona, to ciaży nie będzie :) ja mimo, że mam 21 lat to i tak opóźnia mi się okres, nie miałam nigdy regularnej miesiączki - zawsze wahania od 2 do 7 dni :) a jak dojdzie przeziębienie czy stres to potrafi nawet nie przyjść do 2 tyg. byłam u lekarza i nic mi nie jest - taki mój urok. a na regulacje wszystkiego przepisał tabletki anty :) teraz je odstawiłam na jakiś czas i jeszcze bardziej mam opóźnienia, ale to normalne po odstawieniu

O matko..ludzie załamujecie mnie! Test 3 dni po stosunku?! Test można zrobić najwcześniej jakieś dwa tygodnie po - i wtedy MOŻE ale nie musi być wiarygodny. Wcześniej nie uprawiła seksu przez dwa miesiące więc nie ma możliwości zajścia w ciąże (no chyba, że wliczacie wiatropylność :O) Miałaś dostać okres 27 spóźnia Ci się 12 dni więc przesunęła Ci się owulacja. Albo ją miałaś albo dopiero będziesz mieć, ew. możesz dostać @ w kolejnym terminie (zdarza się, że jeden cykl w roku jest bez jajeczkowania). Mogłaś się jeszcze załapać na owulację w dniu przed lub po stosunku no albo tego samego dnia, zależy kiedy dostaniesz okres. żeby zajść w ciąże to nie wystarczy kochać się w dniu samej owulacji tylko przed, ale była prezerwatywa, która nie pękła także spoko. Nie masz co panikować.

Gość pytanie_amelia
powtorze sie>>>>Czy mozliwe, zeby przez 3 tygodnie od wspolzycia miec ciagle, nieustepujace wzdecia za przyczyna stresu ? czy one tylko i wylacznie moga oznaczac ciaze? Dodam, ze stosunek mial miejsce w ostatnim dniu miesiaczki( dni nie płodne). Robilam 2 testy ciaz.2 tyg po stosunku z wynikiem negatywnym...tylko nurtuja mnie te wzdecia, brzuch jak balon stres czy ciaza jak myslicie?

Pewnie za mocno się seksiliście, wtedy podbrzusze boli i czasem w środku. :P

Gość pytanie_amelia
jasne ;] mozecie sie smiac, ale czlowiek wtakich sytuacjach traci racjonalnosc myslenia i rozne glupoty przychodza do glowy, a tymbardziej wtedy gdy nie planuje sie dziecka

Gość olaaaaa1234
no w sumie tak dziekuje Tobie :** pomoglas mi tymi slowami :** :))

Gość olaaaaa1234
pytanie_amelia Tobie dziekuje bo po tych slowach naprawde tak jak by mi kamien z serca spadl :*

Gość pytanie_amelia
olaaaaa1234 wporzadku, nie masz sie juz nad czym zastanawiac i stresowac naprawde :) ja za to mam problem 3 tygodnie po stosunku a ja mam taki brzuszek wielkosci porzadnej piesci a jak go wciagam to boli :(

Gość anik...
dziewczyno 3 tygodnie po stosunku brzuch by ci nie urósł od ciązy!!! Pewnie masz jakies problemy trawienne.

Gość olaaaaa1234
moze naprawde Amelko za mocno to robilisci... moja kolezanka juz od tygdnia narzeka ze ja pecherz boli bo podczas stosunku on poprostu nie panowal,...

Gość pytanie_amelia
co nie panowalo?:) bol ?

Gość olaaaaa1234
dziekuje wam serdecznie;p tylko że tak naprawde tej gumki nie mielismy boo.. powiem szczerze nie stac nas!! mozecie sie smiec kpic ale to nie jest niczyja wina. Żyje z utrzymania rodzicow. a daje dupy tylko w niedziele i swieta nakazane:):)

Gość olaaaaa1234
ej sory ale ta ostatnia wiadomosc to nie ja pisalam!! nie wiem kto to napisac :(

Gość olaaaaa1234
ej sory ale ta ostatnia wiadomosc to nie ja pisalam!! nie wiem kto to napisac :(