Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buba_z_ruba

Wstydzę się iśc do fryzjera

Polecane posty

Gość buba_z_ruba
Własnie wróciłam od fryzjera.Jakoś przetrwałam. Troche się wstydziłam ale poszłam (jak 5 latek) z mamą. Obcieła mnie... no cóż jak dla mnie troche za krótko. Mam nadzieje że szybko odrosną. Widzę że nie tylko ja mam takie problemy. Myślę nad założeniem topicu o nieśmiałości. Tam byśmy się wypowiadały. Co wy na to?

Gość o zesz....
A co z lekarzem?? Tez wstydzisz sie pojsc do lekarza????

Gość buba_z_ruba
Tak. Wstydzę sie. Nawet się wstydzę isc ulica nieraz.

Gość o zesz....
Przejdzie Ci....teraz jestest w wieku dojrzewania, to normalne.

Gość Aldona27
SALON FRYZJERSKI W LEGIONOWIE JAKI POLECACIE? Jedyny salon jaki moge polecic w legionowie i nie bac sie ze cos skrzania lub zrobia nie tak to tylko i wylącznie MODERN LOOK na słowackiego 37 obok zus i pogotowia. Rewelacyjni fryzjerzy , super kosmetyki i podejscie do klienta za moja farbe zaplacilam 140 zl ale mam dlugie wlosy. Kolor był boski , czesanie szok gratis dodatkowo gratis dostalam odzywki i jedwab POLECAM ICH W 100% maja strone www.salonmodernlook.pl

Gość DzikNożownk
buba_z_ruba lepiej udaj się do psychiatry, a nie do jakiegoś badziewnego psychologa ! Bo według mnie masz ewidentną fobię społeczną. A to co mówił ci tamten psycholog to jakieś głupoty :) Widocznie nie był dość kompetentny, bo z tego co piszesz to objawy się pokrywają z fobia, może z osobowością unikającą. Sam właśnie walczę ze sobą, żeby wybrać się do fryzjera i nie jest łatwo :( Najlepsze są komentarze mówiące, że jesteś rozpieszczona itp. - boże ignorancja w czystej postaci, aż żal czytać!

Gość thtraha
tez tak mam, wstydze sie chodzic do fryzjera bo mam okropna twarz-blizny,tradzik takze na szyji a wiadomo, ze mycie wlosow i goolnie zajmowanei sie nimi wszystko odslania poza tym boje sie ze mi sierdoli wlosy, zawsze wychodze neizadowolona...