Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Tylko studiowanie kierunkow technicznych i ekonomicznych ma sens!!!

Polecane posty

Gość SNap

Reszta jest bezcelowa

Gość proste jak drut
"moj ojciec sie wykoleil", przeciez to prowokacja 🖐️ duzo bylo takich tematow :P

Gość SNap
Student kierunkow przyrodniczych i humanistycznych nic posiada zadnej przydatnej wiedzy, dlatego jedyne do czego sie nadaje to praca fizyczna

Gość Zgadzam sięz autorem
90% ofert pracy dla ludzi po studiach dotyczy własnie tych typów studiów a sciślej rzecz biorąc: informatyki, budownictwa czy finansów. Oczywiście po każdym kierunku można się wybić jednak udaje się na ogół wybitnym jednostkom. Powyższe typy czy kierunki studiów umożliwiają wejście w rynek niekoniecznie tylko dla wybitnych jednostek. pozdr!

od dzis masz zakaz korzystania z uslug lekarza, prawnika i innych. Ah i nie kup czasem gazety, bo nie sa pisane przez ekonomistow czy matematykow. mozesz tez wyrzucic tv bo spikerzy raczej nie sa po fizyce. zapomnij tez o kinie i teatrze. milego dnia 🖐️

Gość wddsa
hahahaah bla bla bla głupie gadanie i ograniczone myslenie człowieku jesli świat jest dla ciebie taki zawężony to współczuje ci bolesnie

wdds moim zdaniem autor nie ma zawężonego świata tylko przegląda oferty pracy ot co!

Gość hhhhhhh
tak np inżynier odlewnictwa 1600 brutto warto studiowac kierunki techniczne, budownictwo sanitarne inspektor 1200 zł na reke

Mniej sfrustorwanych po studiach ludzi ? Pamiętaj, że pasjonaci zawsze będą studiować nawet jeśli to nieprzyszłościowe i pracę znajdą bo będzie ich mała ilość.

Gość dramatyczna chanel
ja nie rozumiem jak może mieć sens studiowanie czegoś, czego sie nie lubi albo nawet nie pojmuje?!!! ja na przykład nie nadaję sie do liczenia, mam zerowy potencjał z matematyki i żadnych przejawów inteligencji w zakresie przedmiotów ścisłych. Ale za to - mam zmysł lingwistyczny i nauka języków nie tylko przychodzi mi łatwo ale jest dla mnie wielką przyjemnośćią. aaaa! i kasę z tego też mam, więc widzisz... temat zaykamy bo ten top dopiero jest BEZ SENSU

Słodka idiotka - już Cię kocham za Twoją błyskotliwość :) Autorze, zaskoczę Cię - często sie zdarza, że wybiera się na strategiczne stanowiska humanistów z gatunku filozof czy psycholog, bo mają o wiele wyższy stopień myślenia abstrakcyjnego, niż większość ograniczonych do komputera informatyków czy indeksów giełdowych finansistów. Ponadto nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak psychologia czy socjologia jest przydatna ekonomistom! Polecam studiować jedno i drugie :]

Gość ja się zgadzam ale sama jestem
wybitna:) Kończę studia wybitnie humanistyczne, bez perspektyw itp. Bo chcę. Chciałam pracować w zawodzie, który wykonuje bardzo mało osób i którego nie można tak po prostu znaleźć z ogłoszenia. I pracuję:) Jestem zadowolona, nieźle zarabiam, mam satysfakcję. I żal mi bezrobotnych po SGH:classic_cool: