Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veronimineral

moj facet chce spuscic mi sie w usta

Polecane posty

Gość do a ja powiem tak...
popieram, dlatego daję to mojemu, nie mamy zahamowań, szczerze rozmawiamy o naszych potrzebach, jest między nami jakaś bliskość, więź... Poza tym... Jeśli facet przestaje szanować kobietę po 'lodzie', to znaczy że już wcześniej musiał jej nie szanować... Szacunku nie można nagle stracić z powodu czegoś takiego... Jeśli jest się w związku, dla mnie to pełna akceptacja partnera. :)

Gość e.e
Powiem tak z punktu widzenia faceta, który jest nie spełniony w tej kwestii. Przykro mi to mówić, ale zapewne kiedyś zdradzę partnerkę, a żeby dowiedzieć się jak to jest.

Gość gość
Wytrenowalam glebokie gardlo i uwielbiam jak jestem dobrze zerznieta jak facet spuszcza mi sie do buzi

Gość Zonaty_32_xxxx
grzeczna suczka

Gość gość
bardzo głupi temat i takie odpowiedzi.Gust nie podlega dyskusji.Ile ludzi,tyle upodobań ,a kto to neguje ,ten neguje istote człowieczeństwa ,odrębności i prawo do indywidualności jednostki.

Gość gość
tak to jest brak szacunku

Gość gość
A niech ten twoj cwaniaczek sposci sie w swoje usta i nich sprobuje jak to smakuje a pozniej porozmawiaj z nim

Gość gość
Mój facet kończy w moich ustach z mojej inicjatywy, nigdy mnie o to nie prosił, po prostu mnie to też podnieca. I nie, nie czuję się jak dziwka. W ogóle nie rozumiem tego porównania to co dwoje ludzi robi w łóżku to ich prywatna sprawa i jakieś publiczne dywagacje na ten temat są dla mnie żałosne. W łóżko powinnaś robić to co cię podnieca, kręci i co tam jeszcze chcesz 🖐️

Gość gość
A facet nie robi wam minetki? Myślicie, że nasze kobiece wydzieliny smakują jak nektar z brzoskwini? :D 🖐️ W ogóle to tutaj nie chodzi o smak, połykanie czegoś tylko o chęć dania partnerowi tej przyjemności, spełniania jego fantazji itp.

Gość gość
Nigdy bym sie nie zlal swojej babie do ust Tylko k****e.....

Gość gość
Ja swojemu juz dawno powiedziala zeby do swoich ust sie sposcil jak mu posmakuje to pozniej zobaczymy

Gość llolitka
Ja bardzo czesto robie dobrze mojemu facetowi ale nie namawia mnie ani nic zebym mogla zrobić z polykiem , ja zrobiłam tylko raz z polykiem i powiedzialam ze wiecej chyba tego nie zrobie(teraz jak dojdzie, jak mam go w ustach to jak takkie to poprostu wypluwam :-P) bo wtedy wydała mi się jakas gorzka ale jakos przezylam :-P teraz się mnie zawsze pyta czy jechać do końca czy ma mi się spuscic np. Na cycuszki :D

Gość gość
Hej.Kiedys tu bywaam czesym gosciem.To normalne ,że facet chce się spuścic Ci do buzi tez kiedyś byłam przeciwnatemu,ale aż do kiedy nie spróbowałam.Owszem nie to że za każdym razem sie spószcz mi do buzi do buzi jest wtedy kiedy ja mam na to ochote ,a nie mój mąż.

Gość gość
Hej.Kiedys tu bywaam czesym gosciem.To normalne ,że facet chce się spuścic Ci do buzi tez kiedyś byłam przeciwnatemu,ale aż do kiedy nie spróbowałam.Owszem nie to że za każdym razem sie spószcz mi do buzi do buzi jest wtedy kiedy ja mam na to ochote ,a nie mój mąż.

Gość SłoneczkowyLizacz
Baby - musicie połykać!!! pamiętać o tym! inaczej facet pójdzie na bok :)

Gość gość
to jakis walnbiety musi byc jak pojdzie na bok ze sie nie połyka

Gość gość
Jak bierzecie cokolwiek do buzi to wypluwacie?:))

Gość gość
Hej Kobitki nie wiecie o tym ze zadne smary nie daja buzi tyle urody co polykanie spermy W spermie jest najwiecej witamin odrzywczych,prosze wszystko polykac i nie marnowac ze pozniej nie chrowac, Naukowcy mowia ze lepiej obiad odstawic niez sperme z buzi wywalic,,,Wiec Wszystko polykamy to co w buzi mamy

Gość gość
Mnie także się marzy aby móc skończyć na twarzy bądź w ustach...ale to tylko fantazja...

Gość gość
stale mi obiecuje ze nastepnym razem spuszcze sie jej do buzi i dalej nic-tylko klamstwa

Gość gość
Jeśli czujesz że jesteś gotowa na to by poczuć jego spermę w buzi no to dlaczego nie :) S****a nie jest okropna jak się wydaję ( jej smak zależy od tego jak facet się odżywia , czy pali papierosy- wtedy jest okropna :/ ) Ale jeśli np. nie pali i się dobrze odżywia to jest ,,przyjemna,, w smaku ... Ciekawostka: S****a staję się bardziej słodsza gdy facet je ananasy ;)

Gość gość
każda która nie pozwoli na spust do ust zostanie kiedyś zdradzona

Gość gość27
W łóżko powinnaś robić to co cię podnieca, kręci i co tam jeszcze chcesz🖐️ koment: skoro tak, to największą podnietą będzie wsadzenie do buzi penisa wyjętego z odbyytnicy i spust do buzi nie tylko spermy ale i trochę kału. Ohydztwo, ludzie toż nawet pies omija g***o.

Gość gość
nie wiem po co pyta , masz przyjac bo to obowiązk kobiety

Gość jacelk 81
ja bym chciał pobawić się cyckami anny grodzkiej i wziąść do buzi jej nabrzmiałego pytona 💤 ale fajnie by było :)

Gość gość
Ja sprawiam swojemu chlopakowi przyjemnosc i to z polykiem . Jestem z nim 3 lata i dzieki temu ze okazuje mu milosc w lozku to na codzien nosi ,mnie na raczkach caluje i mowi piekne slowa, a spermiątko nie jest takie zle , kobiety by chcialy zeby facet im jezyczkiem sprawial przyjemnosc tyle ze co on ma powiedziec jak siedzi miedzy nogami? . Nio nic nie powie bo chce kobietce daccc duzo milosc i nigdy nie powie ze ochydne zeby nie bylo nam przykro i , a kobiety odrazu ze jak chlopak chce to ochyda , l

Gość gość
20:54]gość i bardzo mądra kobieta jesteś:)

Gość gość
Nio bo taka prawda, i np pozwalam swojemu aby lekko szarpnol za wlosy , i to nie jest dowod szmacenia sie , tylko pelni oddania mu sie ;d wtedy mezczyzna przekonuje sie do kobiety , naprawde jest wtedy w 7 niebie-:-)

Gość gość
i masz racje:0 z tym ze każdy musi wiedzieć co kto lubi i nic na siłę:)

Gość gość
a Tobie jak robi minetke to tez odlatujesz?:)