Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veronimineral

moj facet chce spuscic mi sie w usta

Polecane posty

Gość gość
To musi byc decyzja kobiety , :-) a jesli madry facet to zrozumie , w moim przypadku padla propozycja lecz bez zmuszania:-) ale ja sie odważylam oddac w pelni mojemu kochanemu:-)

Gość gość
ja nie zmuszałem a moja kochana taki prezent zrobiła podczas wakacji w Paryżu :)

Gość gość
Pewnie ze odlatuje , poniewaz takiej milosci nigdy nikt mi nie dawal bo nie mial prawa dac , to moj puerwszy mezczyzna w lozku. I chce go zachowac na zawsze, moja myszka nalexy tylko do niego:-) po co wpuszczac kilka bolcow do swojej szparki :-) ? Jesli jest mi dobrze niech tak zostanie na zawsze:-)

Gość gość
na zawsze to nic nie ma:)

Gość gość
No moj ukochany byl zaskoczony bo tez sie niczego nie spodziewal , teraz kiedy zawsze robie mu masazyk jest milutki , i chce to podtrzymac bo miedzy nami jest chociaz milosc :D do organizmu dostaje elixir mlodosci duzo białka i jest gir :D hehe bo tak naprawde dla pań to s****a powinna byc SOKIEM BOGÓW , ELIXIREM !! ;d

Gość gość
Nonale do smierci bedzie napewno :D :-) hihi zreszta nikt i tak po rozstaniu by mnke nie wziol bo moja dupka nalezy tylko do niego jego imie jest wytatulowane hihi wiec jestem podpisana :D

Gość gość
to będziesz musiała usunąć:) i będzie blizna:( a jak nie usuniesz to tylko na targ niewolników:(

Gość gość
Nie no nie usune:-) on w zyciu by na to nie pozwolil , i ja tez nie kochamy sie :-) i ten tatu nas nie opusci:-) . Bo bedziemy razem do usranej smierci hehe:-)

Gość gość
to tragedia:( z 1 bolcem:(

Gość gość
Zależy dla kogo , pokazuje mojemu chlopakowi, niebawe męzulkowi , ze ma kobietke czysta , tylko on mieszka w jej norce :-) :-) :-) i on to bardzo szanuje i jest pod duzym wrazeniem;*:D