Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napiszcie mi

co proponujecie dla 2,5 latka na mikołajki?

Polecane posty

Gość napiszcie mi

Gość edukacyjny laptopik
moze laptopa

Proponuje klocki DUPLO. Moja siostrzenica lubi bawic sie w sklep, w dom- wiec moze cos z przedmiotow codziennego uzytku dla maluchow? Uwielbia ukladac proste puzzle. A tak, to zawsze mozna kupic rowerek na 3 kolkach juz na wiosne.

Co do laptopow, to z obserwacji moge powiedziec tyle, ze dzieci (nawet starsze) nie interesuja sie tymi programami edukacyjnymi. Maluchy jeszcze postukaja w klawiaturke pare minut, ale to by bylo na tyle. Po kilku dniach laptopek laduje w kacie.

Gość czekoladowego mikolajka
i wystarczy. dzieciak i tak sie ucieszy.

Gość wrrrrrrrr-cos drogiego -przesc
przescigajmy sie w prezentach :O autko?

Gość piranię z quelle

Gość moje skrooomne zdanie
Mi też zawsze się wydawało, że na Mikołajki kupuje się jakieś drobne prezenty, a nie takie za kilkaset złotych, przecież za moment Gwiazdka, to co wtedy dzieciom kupujecie, prawdziwy samochód?

Gość Tu chyba
chodzi o to co w tym wieku się sprawdza no nie??????? Co w tym złego, można kupić coś ciekawego sprawdzsonego i nie drogiego a dziecko zajmie ci się czymnś pare minut dłużej Mam półtoraroczniaka,i też sie zastanawiam co kupić, czym juz by się chętnie pobawił, zresztą w dzisiejszych czasach podziwiam rodziców co kupują zabawki tylko okazjonalnie bo tak być powinno,znam przypadki że rodzice kupuję średnio trzy razy w miesiącu jakiś drogi bajer,poraszka!!!!!!!!!Dziecko ma 4lata a prawdziwy samochód miniaturke miało już w wieku 2,5

a ja na mikołajki proponuje ksiazke. np jakis zbior bajek z ladnymi ilustracjami. i strony juz takie normalne, papierowe, a nie z tektury. moi chlopcy uwielbiaja. no i to maly wydatek. albo cos do rysowania - jakis fajny zestaw. 30-40 zl i nie wiecej. na gwiazdke mozna juz zaszalec;) i tu polecam lego duplo. na allegro juz za niecala stowe mozna kupic super klocki jak sie poszuka. pozdrawiam i zmykam🌼