Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkakkkk

HASCODERM -kto stosował???

Polecane posty

Gość alkakkkk

Ja stosuje acne-derm, ale ciekawi mnie jakby sie spisał hascoderm. Jaką ma konsystencje i czy sie dobrze wchłania? Czy wchlania sie lepiej niż acne-derm?

Gość alkakkk

Gość to zależy
A na co chcesz stosować? To całkiem inny skład niż Acne Derm. Hascoderm to maść, bardzo tłusta, jak wazelina , w ogóle się nie wchłania.

Gość hascoderm to krem wpisz sobie
miałaś stosowałaś rzeczywiscie konsystencja wazeliny i sie nie wchłania??

Gość ktokolwiek widział ktokolwiek
wie :)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość up kurcze nikt tego nie stosow

Gość alakk
dobra znalazlam taka o to recenzje porownawcza: \\\"blondi2206 Już mówię jak to było u mnie.Używałam Acne-dermu i Hascodermu.Oba te reparaty oparte są na tym samym składniku-kwasie azaleinowym,ale w moim przypadku ich działanie zupełnie się różniło.Acne-derm jakoś dziwnie się rozprowadzał i powodował wysyp-miałam mnóstwo krostek i takich bolących podskórnych gul.A Hascoderm zupełnie inaczej-za pierwszym rasem trochę piekł ale potem bez problemów.Super się rozprowadz, szybko wchłaniai skóra była po nim jakby trochę nawilżona-ale to może tylko takie wrażeni.Miałam trochę plamek po pryszczach-ładnie zeszły i przez miesiąc zero syfów-potem od nowa.Ogólnie na przebarwienia jest super ale w walce z krostkami dał mi krótkotrwałą poprawę.Jest w tubie chba 40-gramowej i zapłaciłam za niego 24 zł.Generalnie na przebarwienia polecam Ci go.\\\" moze ktos jeszcze?...

Gość hop hop hh
hh

Gość gość
od siebię mogę polecić produkt, który mi pomógł strona produktu, derminax.usa.cc