Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nina2009

cycuszki

Polecane posty

Gość o matkooooo
nastepna szurnieta

Mi osobiście bardzo podoba się moja ciałko, mam zgrabny tyłeczek. jestem wysportowana, tylko brak mi jednego...jestem płaska jak deska....można powiedzieć że mam tylko same sutki....czy mogę się taka podobać facetom?! Czy bardzo zwracacie na to uwagę....

Gość dlaczego zaraz szurnieta
chce wiedziec, jej sprawa, sam/a zadaj jakies "yntelygentne" pytanie zgodne z tym forum różne wolimy :) nie ma recepty, kazdy inne a i to nie zawsze

Gość kwiczoł
zarzuc fote

Gość antekkk
male moga byc, ale plaskie jak deska to przesada

Gość katarina010
a jaki rozmiar najlepszy

Gość o matkooooo
oj tez mam male ale sie tym nie martwie wiec wyluzuj jeden lubi takie drugi takie dlatego te pytania na kafe nie maja sensu

Gość katarina010
maj sens bo kazdy moze powiedziec swoje zdanie

Gość dlaczego zaraz szurnieta
a z iluś zdań (prawdziwych) mozna wyciągnąc jakies wnioski, no nie? jeszcze raz - nie ma reguły, zwykle średniej wielkości sa najbardziej popularne :D, choć extremy w 1 czy 2 tez mają wielbicieli Po prostu własne i w miarę mozliwości nieprzerabiane Czasem jak widzę np znajoma, to jakos nie wyobrażam sobie jej z innymi, po prostu ma jakie ma i taką akceptuję :D

Gość fhasfk.
mam prawie identyczne:P

Gość fhasfk.
juz mam kogos kto sie tym zajmuje:)

Gość kuźwa no..
jak zawsze zajęta :O :classic_cool:

Gość abradaba
Panowie lubia zdrowe cucuszki,bo coz z pieknych gdy komorki rakowe w nich sie rozwijaja

Gość fhasfk.
no niestety ale nie kazdy moze miec takie szczescie:P

Gość kuźwa no..
że nie kazdy to wiadomo, ale dlaczego zawsze ja :D

Gość abradaba
No bo po co ci baba z peknymi cycami gdy za rok powie ci,z ema raka i wtedy tych cycow sie pozbedzie

Gość fhasfk.
oj to juz sam musisz sobie odpowiedziec....

Nie no aż taka płaska to nie jestem!Mogły by być troszeczkę większe....Mojemu mężowi się podobają..tak mówi! A Ja mu na to że nie ma wyboru i musi tak mówić bo nie ma innego wyjścia.Chyba macie rację....nie potrzebny temat

Gość Do niny2009
http://www.dumpstersluts.com/blogfill/2006/02/20060207/perky_teen_tits.jpg np te sa ladne. Generalnie faceci nie maja za duzych wymagan i niewazny jest dla nich ksztalt "byle byly duze". A najseksowniejsze sa przede wszystkim ksztaltne piersi i male sterczace sutki! Najgorsze natomiast sa obwisle piersi i wielkie sutki. Jak cos takiego widze to przechodzi mi ochota na seks i to w kazdej postaci... Grzecznie sie wymawiam i wychodze. Nie mam z tym problemu absolutnie zadnego bo mysle ze kobiety bez oporow porzucaja goscia jak ma np za malego albo krzywego. Jestem wysoki, dobrze zbudowany, dobrze wyposazony, dbam o siebie i moje cialo jest przeznaczone dla wyjatkowych kobiet. Panie zapewne zaraz mnie zjedza ale same bezlitosnie traktuja mezczyzn w innych tematach tu na forum. Co najdziwniejsze te same panie ulegaja wybuchom bezradnej zlosci w tematach o "zbyt luznych pochwach" i "obwislych piersiach". Ale jak juz wyzej pisalem ten problem nie dotyczy kobiet z ktorymi ja sie spotykam wiec zdanie pan z kompleksami mnie nie interesuje. Autorko tematu dzieki temu ze masz nieduze piersi bedziesz sie nimi cieszyc o wiele dluzej niz posiadaczki duzych biustow! pozdrawiam i nie miej zadnych kompleksow!

Gość blabarabla
giblubiblu?