Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartek 22

co laski widzą w starszych facetach? zaraz mnike szlag trafi

Polecane posty

Gość bartek 22

Poznałem ostatnio fajna dziewczynę. Spotykaliśmy sie, bylo git. Chodziliśmy do kina i na koncerty,ale ona w miedzy czasie poznała faceta, który ma 35 lat. Żaden jakis przystojniak, do mnie mu daleko! I nagle oznajmiła mi, ze poznała kogoś bardzo wyjątkowego i że z nami koniec. Żalu nie mam, bo w sumie luźno sie spotykalismy i nie ma problemu, ale szlag mnie trafia, bo facet ma 35 lat, jezdzi 10 letnim fordem i jest paskudny. A ona wpatrzona w niego jak w obraz. Siostra mojego kumpla ma 24 lata, a jej facet 41 !!!! Mój brat ma 29 lat a jego laska 20. To jakaś kurwa paranoja jest. Ja wolę młodsze laski, myslalem ze z kobietami tak samo jest. Szok.

Po tym co napisałeś jakiegokolwiek by nie wybrała będzie lepszy od ciebie \"do mnie mu daleko\" \"facet ma 35 lat, jezdzi 10 letnim fordem i jest paskudny\" dorośnij a później dopiero szukaj dziewczyny

Gość twój kumpel ma racje
zal mi takich dziewczyn ja rozumiem jak facet jest starszy o 5 lat ale o 15 to gruba przesada ale ich wybór

Gość gggggggyyyyyyyyyyyyyy
Może on nie używa słowa "laska" tylko "kobieta", może nie jest jedynieprzystojniakiem, za to ma coś w główce zamiast trocin, nie używa marki samochodu jako jednego z głównych czynników określających osobę...?? Nie wiadomo:-). Ja mam 20 lat, mój chłopak tyle samo i jest mi z nim dobrze, ale rozumiem dziewczyny, które są ze starszymi facetami. Sama przeżyłam epizod z 32-latkiem, ale pokonała nas odległość i zwyczajny brak miłości, facet był świetny. W każdym razie w naszym wieku, moim zdaniem, większość facetów jest jeszcze bardzo niedojrzała, stosunkowo (procentowo:))) dojrzałych emocjonalnie dziewczyn jest więcej, a żeby stworzyć fajny związek to musi być na mniej więcej tym samym poziomie. Tak to sobie tłumacze i dlatego wychodzi mi, że sporo 20paroletnich dziewczyn jest z 30, 40 - latkami, a przy tym wielu dwudziestolatków wiąże się z dziewczynami 15, 16 - letnimi. Równowaga musi być :). Choć mam koleżankę, rocznik 88, która spotyka się z mężczyzną 54-letnim i wydaje mi się, że tu już róznica jest za duża i to nie jest już normalny, zdrowy związek....

Gość bo są
dojrzałymi podkreślam dojrzałymi mężczyznami, a nie rozkapryszonymi małolatami!!!!!!!

Gość duell
mi też zawsze podobali się starsi faceci...ale nie tacy w średnin wieku ,bez przesady :P...i mam męża 8 lat starszego :)

Gość ależ to oczywiste
starszy facet jest bardziej męski, poważniejszy, inteligentniejszy i w ogóle bardziej interesujący fizycznie. Młoda kobieta czuje się przy nim jeszcze młodsza i jeszcze piękniejsza. Starszy facet bardziej doceniana młoda laske niz młody facet. Może właśnie on bardziej cenił to co ma, a ty jak sam napisałeś zbyt luźno ja traktowałeś. Kobiety nie lubią luźnych związków

Gość casertana
Byłam z kimś starszym o 9 lat. Był miły, zabawny, przystojny i wiedział czego chce. Był po studiach, miał jasno sprecyzowane plany na przyszłość. Stabilizacja, której nie dałby mi chłopak w moim wieku.

Gość ja wole rowiesnika
mlodszy moze byc ale napewno nie stary pryk.

Gość duell
młodszego to bym wogóle nie chciała :O

Gość ja wole rowiesnika
chlopak mlodszy lub w moim wieku da mi sporo rozrywki szalenstwa mlodosci ktorej potrzba jak sie ma te 20 lat, przy starym powaznym nie moglabym czuc sie mloda , tylko jak kwoka jakas....na starosc w fotelu z herbatka mam jeszcze czas.

Gość duell
ach bo widzisz są faceci po trzydziestce i faceci po trzydziestce :P;)...mój wygląda młodo na swój wiek i nie jest sztywniakiem....jego znajomy jest w tym samym wieku a wygląda ja facet po 40-stce,tak też się ubiera i zachowuje :O...facet facetowi nierówny :)

Gość znam takich po
40 i wcale nie sa powazni....

Gość duell
no właśnie....jeden będzie ''zdziadziały''...a drugi nie :P

Gość bartek 22
to znaczy jego laska ma 25 lat na oko

Gość ta dzisiejsza mlodziez
Wypowiedź bartek 22 20:16 :D :D :D O! Jakiś Ty dojrzały! :D :D :D

Gość duell
no widzisz Bartek ty twierdzisz że ten facet jest ''paskudny'' ma brzydki samochód i wogóle gdzie mu tam do ciebie....ale twoja dziewczyna to ciebie kopła w tyłek żeby być z tamtym....więc może nie jesteś taki ''och i ach''...zastanów się nad tym...

Powiem Ci z własnego doświadczenia. Miałam młodszych chłopaków i na dłuższą metę nie da się z nimi wytrzymać. Teraz mam mężczyznę 27 latka, sama mam 22. I to jest to czego szukałam =]

Gość dghdg
a Ty Chinka Czikuczikulinka wypowiedzialas sie w tej chwili za wszystki dziewczyny i kobiety, ze lubia teatr... tez bardzo dojrzale...

Gość też anty policja
starsi faceci są: bardziej doświadczeni, często mają więcej do powiedzenia (szczególnie, gdy wykształcony jest) i najważniejsze : częściej są GOTOWI DO ZAŁOŻENIA RODZINY

kobiety rozwijają sie o wiele szybciej emocjonalnie( w wiekszosci) i dlatego wola sie umawiac ze straszymi facetami. Ja osobiscie w zyciu nie umowilabym sie z kims takim jak Ty. Bez obrazy, ale Ty faktycznie zachowujesz sie jak gowniarz:O

Gość przede wszystkim stabilizacje
starszy facet prawdopodobnie wie czego chce a młokos to tylko by sie bawic, nie chce sie angazowac nie mysli o przyszlosci a kobiety lubia byc pewne, bezpieczne. Ja bylam ze starszym, teraz jestem z mlodszym... moge porownac, starszy byl juz rozwiedziony-powazny, to nie przystoi tamto nie przystoi a starszy byl tylko o rok ode mnie, miał mnie czasem za szurnieta jak chcialam zebysmy zrobili cos szalonego, on chciał sie ustatkowac, slub, dzieci, obiadki i wieczory przed telewizorem, ucieklam... nie dojrzalam do tego.... teraz jest odwrotnie jestem z 3 lata mlodszym juz 2 lata i to ja zaczynam myslec o ustatkowaniu a on gdzie tam, i wez tu badz babo madra i dobrze wybierz, ech

Gość duell
też anty policja---> hehe z tym doświadczeniem (seksualnym) to różnie bywa :P...mój nie miał żadnego...

Gość paanteraa
tak kobietą podobają się starsi faceci... Ja osobiście zawsze wolałam kogoś mniej więcej w swoim wieku lub jakieś dwa trzy lata starszego, ale poznałam kogoś 7 lat starszego zauważyłam wtedy, że o wiele lepiej można się dogadać z takim facetem a nie z małolatami, którym niewiadomo o co chodzi...dojrzalsi wiedzą lepiej czego chcą od życia...