Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartek 22

co laski widzą w starszych facetach? zaraz mnike szlag trafi

Polecane posty

Gość gość
to, czego nie widzą w tobie stare dziady są obleśne :O

Gość gość
Moja 20letnia znajoma prowadza się z 60latkiem po lokalach, ciekawe czy można się z nią umówić na godziny ?

Gość gość
Spotkałam się z paroma 35 plus. Żaden nie grał w gry po pracy i to już wielki plus. :)) Poza tym potrafią nazwać rzeczy po imieniu i nie tracą czasu ma gadki szmatki.

Gość gość
znam takich, którzy nadal grają w tym wieku :D

Gość gość
W wieku 20 lat związałam się z facet po 40 . Ponad 20 lat starszy. Miał być spokojny, dojrzały, doświadczony itp. Okazał się najgorszym gnojkiem i niedojrzałym dupkiem jakiego miałam nieprzyjemność poznać trauma do końca życia. Minęło 12 lat od tej historii a ja nadal nie potrafię zaufać żadnemu facetowi. Dużo starszy pan wie wie jak wykorzystać naiwną siksę ponieważ ma nad małolatą przewagę w każdej dziedzinie. Nie polecam żadnej młodej dziewczynie takich panów z kryzysem wieku średniego.

Gość gość
No a co sądzicie o młodszych żonach np. Edyta Pazura, Agata Rubik ?

Gość gość
Pazura i Rubik są znani, bogaci i hojni

Gość gość
By kobieta byla szczesliwa.to mezczyzna musi byc o conajmniej 10 lat starszy od niej

Gość gość
Moja koleżanka ma męża 8 lat starszego i żałuje. Druga ma męża 4 lata młodszego i jest szczęśliwa.

Gość gość
Jakaś stara baba wygrzebała temat z 2008 roku. Każdy człowiek ma swój rozum. Ja bym nie chciał starszej 10 lat dlatego rozumiem 10 lat młodszą kobietę. Jeżeli ona mnie będzie podrywać, żeby mnie mieć nie będę jej kijem odganiać.

Gość gość
Wiadomo ze chodzi o sex. Kobiety ciagle mysla o milosci a facetom o sex. Mloda kobieta ma ladne cialo i starszy pan nie musi zazywac tabletek. A jak ma wysokie libido nie musi sie dlugo meczyc.

Gość gość
Miałam kiedyś starszego okazał się babiarzem i rooc****m na potegę.

Gość gość
Wiek nie jest przeszkodą liczy się uczciwość i zaufanie .

Gość gość
Miałam takiego by****a starszego od mnie i to był bład trzeba było szukać w swoim wieku ale i na niego przyjdzie czas zemsty.

Gość gość
Problem jest taki ze mlodzi sa tepi, glupi i strasznie infantylni, nawet w wieku 25, gdzie kobieta 25 l mysli juz o mezu i dzieciach. Rowiesnicy przewaznie do niczego sie nie nadaja.

Otóż, to. Rówieśnicy i rowieśniczki przeważnie do niczego się nie nadają.

Gość gość
"Jakaś stara baba wygrzebała temat z 2008 roku" temat jest nadal aktualny tępaku. I tak, na pewno jakaś 10 lat młodsza rzuci się ciebie podrywać, już leci.. Widzę, że sporo kobiet jednak żałuje związków ze starszymi mężczyznami, nawet nie myślałam, że tak wiele. A co do facetów w wieku 25 lat, to dojrzałość nie zależy od wieku.