Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telimena2222

pytanie z serii glupich, co on ma na mysli?

Polecane posty

jako tako jeszcze godzine temu oczy mi sie zamykały a teraz znow nie mam ochoty isc spac

a zdradzisz mi jakie to pokusy na Ciebie czychały tu ? najlepiej podaj nicki zgłosze do usunięcia te panie hehehehe ;)

no np takie: " bzzzzzzzzzzzzz no to super nam sie bzykac chce a facetow nie ma GDZIE TE CHLOPY, GDZIE??????????!!!!!!!!!!!!" ale nie dalem sie zwabić ;)

no popatrz jaka wstretna przypadlosc ta bezsennosc dobrze chociaz ze dopada parami jest z kim pogadac ;)

ale ona niespecjalnie, tak ogólnie to stwierdziła, chyba nie chcesz wciągnąć na listę wszystkich kobiet które mają ochotę na seks ?;P

za to ten przypadek rzeczywiście zasługuje na umieszczenie na liście: " ZAsADA _jEST_JEDNA romantyczny85 wlasnie o tym mowilam szkoda ze to nie mnie tak pieknie oblapiales oj szkoda jakbys mial kiedys czas i ochote na oblapianki to ja sie pisze i szukaj mnie w :czemu siedzicie na forum o tej porze" no buziaki slodziaku :* " :P

ktore mają ochote na sex nie, ale ktore mają ochote na sex z romantycznym 85 to czemu nie, w koncu jak bedziesz zajęty nimi to ja niebede miala szans na powtórke ;) hehehe ;)

hehehehehehhehehe ZAsADA ? z tą pania to ja się osobiscie rozmowie na innym topicu

hehehehe powiedzmy ze kiedy mnie nie ma mozesz "oblapiac" kogo zechcesz ale od czasu do czasu poswiec mi chwilke tak zebym mogla choc w jakims malym procencie poczuc to co ostatnio kiedy pisales ;)

to widzę ze tolerancyjna jestes :P a juz sie balem ze skoncze pierwszy dzien wirtualnych igraszek pod wirtualnym pantoflem ;P

a wiesz, że takie doznania uzależniają i potrzeba coraz większej dawki, aby zostać zaspokojonym? ;) i byłem dzisiaj u wróżki jeszcze raz, po drugi pantofelek. Bo tak jeden to niezbyt wygodnie nosić. Proszę oto on. ;)

dziekuje jest rownie piekny szkoda ze nie dales mi go wczesniej mialabym czym blysnąc w miesice ;) mowisz ze z tym jak z kazdym nałogiem? hmmmmmmmm? chyba jakos to zniosę

no i tu sie mylisz tylko sie zastanawiam czy chce je usłyszec tutaj moze przejdziemy gdzies indziej ? chyba ze masz ochote pisac to dla badan 222 i dobra narodu forumowego?:D