Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuś

zombki białe jak vizir D

Polecane posty

jakieś domowe sposoby na wybielenie [skuteczne!] zombków? :)

Gość coś w tym jest
zombki to jakieś zdrobnienie od Zombi?

tak tylko napisalam :P ale jeden ząb mi zupełnie wyrósł jak u wampira :P (albo do otwierania piwa :D)

Gość to zależy
Ja wybielam u stomatologa, 300 zł i ząbki bielsze niż vizir, polecam, rewelka. Domowych sposobów niestety nie ma, stomatolog mi potwierdził,żadna pasta ani środek dostępny w aptece też nie wybieli szkliwa, co najwyżej osad od papierosów. Poszukaj w googlach hasła " żel opalescence" i poczytaj, ja używałam właśnie to.

ja tam się od dentystów odkręcam jak mogę, moja jest beznadziejna, tylko cement umie wkładać, a na wyrwanie musiałam jeździć po chirurgch :/

Gość dla mnie to głupie
tak, bo tylko jeden dentysta jest na świecie, nie możesz iść do innego? rzecz jasna NFZ tego nie refunduje, idziesz sobie prywatnie do profesjonalisty, ja chodzę do babeczki, która jest kierownikiem dużej przychodni dentystycznej i jest super, a ceny w normie

Gość i ma rację
bo tylko chirurg stomatolog może wyrwać ząb, jeżeli wyrywa "zwykły" dentysta, to tylko świadczy o jego braku profesjonalizmu i lekceważenia pacjenta

a co ja mówię, że nie byłam u innych? jeden gorszy od drugiego, tylko patrzą, jak kasę ciągnąć :/

Gość bez sensu dyskutować z tobą
to se wypróbuj te domowe sposoby, szorowanie solą, cytryną i sodą oczyszczoną, kredą zmieszaną z wodą utlenioną, a potem napisz jakie masz super efekty