Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Celesta - kosmetolog.

ZABIEGI LASEROWE - pytania

Polecane posty

Gość Dlaczego pacjętki....!
Powinny sie bać? - Lekarz który wyciąga łapę po pieniądze i inkasuje je za zabieg upiększający - przy tym głośno reklamując dany zabieg - pwinien liczyć się,że poszkodowana pacjętka,będzie wyrażała swoją opinię na ten temat, na tym samym forum,na którym lekarz reklamuje cudowne odmłodzenie czy poprawienie kondycji skóry. Chociażby tylko po to,żeby ostrzec inne kobiety przed skutkami takiego zabiegu i nie rzetelnego lekarza. Jeśli lekarzowi wolno się reklamować,to i nam pacjętkom wolno jest wyrażać swoje zdanie,tym bardziej gdy są widoczne gołym okiem np.dziury po laserze i temu podobne. A co,płacimy duze pieniądze za zabiegi i oczekujemy tego za co płacimy i lekarz nam to gwarantuje - i co mamy siedzieć cichutko i nic nie mówić,tylko godzić się z z tym co nam zafundował lekarz, pogrążać się w rozpaczy i popadać w depresję itp.

Gość hah hahahahahahha
Cyberstalking --- SRAM na lekarzy , wiekszosc z nich to hieny ,tylko potrafią kase brac i wciskac ciemnote, dopoki wszystko jest ok wszyscy sa zadowoleni . Gdy pojdzie cos nie tak , lekarz zrzuca wine na pacjentke ze nie przestrzegala zalecen ,albo ze oszukiwala przed operacją czy zabiegiem np ansestozjologa. Potem zostajesz najczesciej zostawiona sama sobie, lekarz cie unika albo proponuje darmowe poprawki a najczesciej wykreca sie od winy. Z tym srodowiskiem ciezko wygrać , chyba ze masz $$. Niezamożna osoba musi sie pogodzic z losem albo szukac pomocy w mediach ,co nie zawsze przynosi dobry skutek... 🖐️

Gość kaska47
Do Gretaso, Czy na te worki pod oczami dziala tez mezoterapia beziglowa? Troche obawiam sie tych igiel. Zaznaczam ze moje worki nie maja podloza tluszczowego. To taki uklad oczu, co z wiekim sie poglebia.

Gość bezigłowa nie działa
no może jedynie na nasze kieszenie, skutecznie je oprózniając

Gość Ejjj Cyberstalking!
Schowaj sobie to ostrzeżenie tam,gdzie słońce nie dochodzi! S p a d a j...!!!

DO PANI CELESTY KOSMETOLOG : Ponawiam temat, gdyz jestem zalamana moim problemem, byc moze nie miala P. czasu odpisac, nieskromnie sie wiec przypominam... Witam, interesuje mnie usuniecie / co nie jest prawdopodobnie mozliwe/ badz tez zlagodzenie zabliznionych juz kilkuletnich bialych rozstepow na udach, posladkach oraz lydkach. Czytajac poszczegolne fora obawiam sie, iz moje zainwestowane pieniadze pojda w bloto, jesli juz niose sie z zamiarem wydania moich oszczednosci na siebie chcialabym wybrac najlepsza metode krok po kroku / jak bylo juz pisane :najpierw gleboka eksfoliacja / jaka nejlepsza metoda?/, pozniej laser :fraxel badz matrix/ oraz miejsce, gdzie profesjonalnie podchodzi sie do klienta. Bede wdzieczna, jesli uzyskam wazne dla mnie wskazowki ( czy mam rowniez skorzystac z masazow, jesli tak, jakich ,kiedy-przed czy po zabiegach glownych, czy skorzystac z ostrzykiwania skory specjalnym kompleksem witaminowym,co robic dla podtrzymania efektu i jak czesto juz po wykonaniu serii wczesniejszych zabiegow. Pisze rowniez Pani, iz pracuje w Niemczech, ja mieszkam w Berlinie, jezeli moze mi Pani polecic jakis gabinet, bede dozgonnie wdzieczna, a moze Pani akurat rowniez pracuje w stolicy, wtedy byloby swietnie, udalabym sie bezposrednio do Pani. Bardzo prosze o udzielenie mi szczegolowych porad od poczatku do konca, na jakie zabiegi, peelingi sie udac, wlacznie ze wskazowkami prywatnymi, co robic w domu w zakresie wlasnych potrzeb zeby pozbyc sie tych wstretnych rozstepow, ktpre spedzaja mi sen z powiek... :( :( Zapomnialam dodac, iz zalezy mi rowniez na ujedrnieniu ciala oraz pozbyciu sie skorki pomaranczowej. Z niecierpliwoscia czekam na Pani porade i z gory dziekuje za zainteresowanie moim postem.

Gość gretaso
do kaska 47, niewiem nic o mezoterapii bezigłowej, nie pomogę..

Gość do pani anuschka
pogódź się z rozstepami, to dobra rada koleżanki, która wydała na to ponad 10 tys. zł i nic

Gość Uważam tak samo.....
Lasery nic nie pomogą,zostaniesz bez kasy ale z rozstępami.:)

Gość djbvvjcjcjjcjcxk
tez tak uwazam :O mam rozstepy od czasow wczesnej młodosci , nawet nie pamietam kiedy mi to sie zrobilo , pewnie dlatego ze byłam pączkiem jako nastolatka uda i brzuch - na kremy ,maście, żele i inne mikstury wydałam ponad 2000zł przez te lata , dwa lasery w tym fraxel kolejne kilka tysięcy - pomoglo tylko minimalnie ,a raczej wcale wmawiam sobie efekt by sie nie załamać :O fraxel stosowalam tez na czolo by zlikwidowac dwie cienkie zmarszczki - brak efektu tylko gładsza skora jak po ostrym peelingu

Gość rozstępy małe i duże
jeżeli są niewielkie i świeże to może pomóc ematrix ale plus coś co jeszcze dogrzeje kolagen - ja robiłam ematrix + elosa ST - mi pomogło - nie to że całkiem zniknęły ale na plaży nikt nie będzie wiedział że je mam jeżeli stare z historią to podobno potrzebny jest laser frakcyjny CO2 - boli, dłużej się goi - bo jest mocniejszy - ale podobno skuteczniejszy - tak mi mówili tam gdzie robiłam ematrixa

Gość marta_wis
najbardziej skuteczne z tego co się orientuje jest leczenie na zasadzie fal radiowych, czyli np Pellev-Radiage, ale to nie wiem czy ktoś poza dr Zdzitowieckim robi profesjonalnie w PL

Gość hahaha! do marta_wis
Fajnie,że umiesz rozbawic człowieka do łez!:((( Hahaha! Lasery,lasery,lasery.....! :)))

Gość CZEKAMY NA CELESTE!
Mamy mnostwo pytan, czekamy na Twoj powrot...

Gość To może ja podpowiem...!
Laser,laser,laser jak nie taki to siaki,albo mezo... lub wypełniacz.

Gość kaska47
Jak sie komus nie podobaja wypowiedzi na temat laserow itp. to niech nie wchodzi na ta strone, to chyba proste.

Gość lasunia
Czy ktos poddawal sie niwelowaniu blizn i "naciaganiu" skory przez dr. Kruka w Poznaniu? Slyszalam, ze jest dobry w chirurgii powiekszania piersi , ale nie wiem nic o laserach. pozdrawiam :)

Gość M-i-s-i-a
Do Kaska47 Z pewnością nie znam się na laserach,gdyż w przeciwnym razie nie poddałabym się tym zabiegom,otóż; miałam wykonany trzy razt fraksel, Co2 ,FR w takiej kolejności jak napisałam.Zabiegi wykonywał dobry lekarz i wiesz co,gdybym wiedziała,że moja twarz będzie wyglądała jak wysuszona mandarynka to,nigdy przenigdy bym sie nie poddała tym zabiegom,Przepłaciłam to,nie tylko utratą twarzy ale i silną depresją. To piszę z własnego przeżycia i doswiadczenia. A co do Pana Kruka,to moja dobra znajoma miała właśnie w Solumedzie zabieg laserem accelift na powieki dolne i wiesz co,w tej chwili leczy skutki po tym laserze i nie wiadomo z jakim skutkiem,czeka ją jeszcze szerg zabiegów leczniczych operacją plastyczna włącznie. Nadmieniam,że zabieg miała wykonany 4-ry mic temu. Więc dziewczyny same decydujcie,czy chcecie sie poddać tym zabiegom,bo tu na forum nie otrzymacie szczerej odpowiedzi.Pozdrawiam

Gość kaska47
Jak widac doswiadczenia i opinie o laserach sa bardzo zroznicowane, Jende klientki sa bardzo zadowolone z efektow, inne nie, a jeszcze inne bardzo rozgoryczone. Mysle ,ze zalezy to od tego jaka technologia byl zabieg robiony.... Duzo jest osob co wyludzaja tylko pieniadze od nic nie znajacych sie klientow,maja zla i tania aparature, ale nie mysle ,ze mozna to wszystko uogolniac. Mysle ,ze Celesta to najlepsze zrodlo informacji, ale cos sie nie pojawia ostatnio na tej stronce, wlasciwie wcale jej sie nie dziwie po tym co tu niektorzy wypisuja....Tracila dla nas swoj cenny czas zupelnie bezinteresownie, nawet w Polsce nie mieszka, wiec nie liczyla na naganianie klientow do siebie.

Gość M-i-s-i-a
No cóż,faktycznie szkoda,że nie zagląda tu Pani Celesta z pewnością służyła radą i pomocą. Uważam,ze mimo złego nastawienia Pań,które maja prawo być zdesperowane i rozczarowane zabiegami oraz tym,jak zostały potraktowane przez instytucję wykonujące te zabiegi - Pani Celesta,jednak powinna powrócić na forum i pomagać tym,którzy potrzebują jej pomocy.Pozdrawiam!

Gość volos75
do Celesty witam mam 36lat , MAM ZMARSZCZKI WOKÓŁ OCZU ,I CHCE OGÓLNIE POPRAWIĆ WYGLĄD SKORY ALE NIE MAM CZASU NA SERIE ZABIEGÓW ,JAKIŚ POJEDYNCZY ZABIEG KTÓRY NIE PODRAŻNI BARDZO SKORY .CZY JAK SIE CHCE WYPEŁNIĆ BRUZDĘ NOSOWO WARGOWA (CHYBA TAK SIĘ NAZYWA)TO CZYM NAJLEPIEJ ,DZIEKI

Gość kulfoniaczek
A ja zastanawiam sie, czy lepszy jest laser co2, czy fotoodmladzanie... hmmm...

Gość celesta sresta!
celesta juz tu nie pisze od dawna :D

Gość ja już na zaden laser nie idę
żaen mi nie pomógł, a nawet wręcz przeciwnie. Jedynie straciłam pieniądze wzbogacając przy tym ładnie niektórych właścicieli gabinetów i kilinik. Moim zdaniem to oszustwo z tymi laserami.

Gość Celesta-kosmetolog
Witam, widzę, że zrobiło się nieprzyjemnie i czas przywołać niektórych do porządku, to jest forum o zabiegach laserowych, które życzyłabym sobie aby zachowało pewne standardy kultury,jeśli ktokolwiek ma cokolwiek przeciwko laseroterapii zawsze chętnie podejmę merytoryczną dyskusję na ten temat, witam wszystkich w nowym roku, przez chwilę nie było mnie na tym forum , bo odbywałam kilkutygodniowy staż w Los Angeles dotyczący procedur na laserach twardych CO2 także teraz i w tej kwestii służę pomocą, od jutra postaram się odpowiedzieć na zaległe pytania. Celesta

Gość Ewa Sosna
czy ktoś może polecić sprawdzony, uczciwy gabinet we Wrocławiu w celu usunięcie naczynek. Byłam już w dwóch (Derma Plus i na ul. Ojca Beyzyma) i efekt żaden... Czy to w ogóle działa? Czy są osoby u których się to po prostu nie udaje?

Gość naczynka Wrocław
do Ewa - ja zrobiłam w kształtosferze i po 2 zabiegach jestem zalodowlona, ale nie wiem, czy może być tak, że u kogoś nie działa wogóle

Gość kaska12344
ja tez robilam w kasztaltosferze na odrzeanskiej, po 4 zabiegach efekt zaden, a zostawiłam u nich masę pieniędzy! Teraz robię w centrum terapii laserowych przy kamiennej, jestem po drugim zabiegu i nie weim czy będę musiała iśc na kolejny bo efekt jest bardzo dobry. pytałam pani z kamiennej, dlaczego w kszataltosferze nie mialam efektu i pani powiedziala, że moze dlatego że tam maja kosmetyczny IPL a nie medyczny do tych zabiegów.

Gość 1962
witam, chciałabym sie dowiedzieć czy są zabiegi laserowe lub rf na okolice " wokół oczu". Z tą strefą mam największe problemy. Jednakże z informacji które uzyskałam w gabinetach dowiedziałam sie , ze akurat na te strefy zabiegów sie nie wykonuje. A jeśli nie laser i rf - to w takim razie jakie zabiegi mogę stosować na w/w strefę aby zniwelować zmarszczki ,ujędrnić i wogóle kondycjonować skórę .