Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgogj

czy to jest normalne zachowanie?!

Polecane posty

Gość gfgogj

Od ponad tygodni jest między nami bardzo źle. Chciałm mu zrobić niespodziankę... ubrałam piekną beiliznę, pończochy, pas szpilki... JUż miałąm włączyć nastrojową muzykę do striptisu... a On ostentacyjnie wyszedł zanim zaczęłąm tańczyć... burknął tylko że nawet ubrać się nie potrafię bo ten stanik wszystko psuje. co za chamskie zachowanie. dodam że jestem szczupła, całkeim ładna, słysze mnóstwo kompelentów od inncyh mężczyzn no i swietnie tańczę (o czym on dobrze wie). Popłakałam się, Gorzej chyab nei można upkorzyc kobiety :( chociaz zaraz można, przeciez już mi to udowadniał :(

Gość gfgogj
tak najporściej. 7 lat życia.

Trzeba mieć swój honor Kobieto. Szanuj sama siebie i nie daj się poniżać, nie ma prawa upokarzać Cię w taki czy jakikolwiek inny sposób. Pozwalaj się tak traktować to będzie jeszcze gorzej gdy uda wam się jakimś cudem przetrwać kolejne 7 lat.

Gość gfgogj
doskonale rozumiem co do meni piszesz. Jesteśmy małżeństwem nei tak łatwo się pogodzic z końcem związku, ale... nei o to tu chodzi. Przeciez normalny facet tak nei postepuje? Nie wiem co o tym mysleć? Ma kochanke, kochanka, woli chłopców, nie jestem już dla neigo atrakcyjna.. czy jest po prostu psychiczny?!

Gość ja wiemmmmmmmmmm
saystystyczna osobowość podjaralo go to a jak płakałaś podjarało go jeszcze bardziej chciał Ci e upokozyć kręci go to

Gość ja wiemmmmmmmmmm
czerpał z tego sadystyczną przyjemność

Gość gfgogj
:( teraz ostentacyjnie wyszedł do drugioego pokoju spać... zresztą wyniósł się tam tydzxień temu.

Gość ghfhhg
nie pociagasz go juz pewnie ma inna na oku odejdz ponizyl cie

Gość ja wiemmmmmmmmmm
a nie podpadłaś mu niczym?

Gość gfgogj
nie wiem czy widział moje łzy... zaraz wyzedł do ąłzienki - wykapać się, potem do drugiego pokoju spać. Pewnei wie że płakałam, ale jakoś nei pasuje mi to...

Gość gfgogj
podpadłam? to zalezy co za to uznac - jezeli to że nagle nie chce mu sie podporządkowac tak - podpadłam bardzo. Nie jestem idelana żoną, mam swoje za skórą, ale jestem lojalna, wierna... staram się. W przeszlości wiele rzeczy było nei tak, ale ja chcę to poukłądac na nowo, samemu jednak nie da się.

Pisałaś że od jakiegoś czasu nie jest między wami dobrze - może postanowił się za coś zemścić, "ukarać" czy odgryźć się i wybrał dość okrutny sposób który "godzi" w Twoją kobiecość. Ale nie chodzi o to żeby się wzajemnie podszczypywać, swoim zachowaniem dolewa oliwy do ognia i pogarsza sytuację. Nie pozwól się tak traktować! MOżemu sobie tu snuć domysły dlaczego tak się zachował - ale żadna znas nie zna sytuacji oprócz Ciebie. Zaraz pojawi się tabun zapewniający Cię o tym że on na pewno ma kochankę. Zaufaj swojej kobiecej intuicji, i pamiętaj nie daj się poniżać, nie płąszcz się i z każdej sytuacji staraj się wyjść z twarzą.

Gość ttttttt
Tak, słuchaj się tych sfrustrowanych babsztylów, które piszą od razu: zostaw go, odejdż... żałosne są i nie stać ich na poświęcenie się problemowi i nie chce im się rozpisywać. Najlepiej każdej zranionej i każdemu zranionemu napisać tylko: olej go, zostaw ją, zapomnij. Żałosne.

Gość gfgogj
ttttttttttttttt kafe nei jest dla mnei wyrocznią... po porstu słucham co ówia inni. A co Ty chcesz powiedzieć?

aha :). Twój mąż to typ faceta, który ma zawsze rację(według niego). Musi pokazać, że on tu rządzi. Bierze cię teraz " na przetrzymanie". Myślę, że twój "pokaz" zrobił na nim wielkie wrażenie- skoro się tak szybko zmył. Ale jego własne \"ego\" jest silniejsze. Powiedz mu, co czujesz....

Gość gfgogj
tak godzi w moją kobeicość - doskonale wie że całe życie walcze z kompleksami i że jestem wrażliwa na punkcie słów pod moim adresem. W kochanke nie wierze raczej. Chociaz ostatnio tak bardzo się zmienił że nei wiem czy znam jeszcze tego człowieka.

Gość nielubieludzi
prowokacja

Gość gfgogj
sowaaa powiedziłam mu. Ale on uważa że to ja go torturuję, że jestem wredna bo nie jestem taka jak on by chciał. Nawet jeśli jest to absurdalne.

Gość gfgogj
nawet nei wiesz jak bardzo bym chciała żeby to była prowokacja. Nie wiem mi od jakiegoś czasu chodzi po głowie że jest kryptogejem... nei za bardzo wiem skąd bo nie mam żadnych konkretów. chyab już mi się mieszają zmysły.

Gość gfgogj
no to tez jest bardzo możliwe :(

Gość bibi76
7 LAT po slubie? Żona w skapej bieliźnie , nastrojowa muzyka? A on wychodzi do łazienki sie myć a potem spac do innego pokoju? aha i jeszce wcześniej na Ciebie naburczał? Choćby nie wiem jak było xle, chocby nie wiem jak kobita narozrabiała to mąż który kocha rzuciłby sie na Ciebie i...wiadomo co... Albo jest chory psychicznie, albo impotent, albo ma kochanke.......innego wyjscia ja nie widzę.. Wybaczcie ale nawet krety wiedziałby co sie robi w takiej sytuacji

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
moze ma poprostu zły dzien

Gość cbmlkyredh
musicie szczerze pogadac o tym, bez rozmowy nic niw wyjasnicie

Gość gfgogj
:( Biorąc od uwage całokształt - raczej choroba psychiczna.

Gość gfgogj
raczej gorsze pół roku. Rozmowy nic nie daja, bo on się zamyka w sobei i nei przyjmuje do wiadomości co do niego mówię, on wogóle nawet nei słucha tego. On uważa że bardzo go krzywdzę i tyle... nic poza tym się dla niego nie liczy :(

Gość bibi76
no przestańcie, zły dzień? Prawie goła kobita, seksi strój , szpilki ...a on do nej mówi że nawet stanika nie umie sobie dobrac ładnego......

Gość bibi76
a co mu takiego robisz według niego oczywiscie

Gość gfgogj
nie, nie bibi on nei akceptuje stanika - wogóle. To go tak wkurza. nie podposządkowuje mu sie, głównie chodzi o wygląd. Tym razem nei mam zamiaru odpuścic.