Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robertttttttttttt

nazwałem ją suką

Polecane posty

Gość robertttttttttttt

ppodczas kłótni od tego czasu mineły 2 miesiace niby mi wybaczyła i wszytsko jest ok tylko twierdzi że nie może się już ze mną kochać ma jakąś bariere po tym...zchowuje się jakby była dziewicą nagle

Gość robertttttttttttt
ma straszne opory nie robi mi tego na złość ale naprawdę nie może...o co chodzi?

Gość 12345678901234567
a co dziwisz sie ja bym ci juz wcale nie dala za taki tekst to jej pojechales

Gość debilizm powinien bolec
jestes zalosnym dupkiem

Gość 12345678901234567
no to sobie nie pobzykasz plac za swoje teksty

Gość 12345678901234567
i n ie dosc ze ja wyzwales to jeszcze sie zalisz na forum ze nie chce ci dupy dac i pytasz sie dlaczego

Gość robertttttttttttt
dobrze rozumiem was ale ona nie robi mi tego specjalnie pogodziliśmy się..tylko coś gada o jakieiś barierze..nie rozumiem o co chodzi

Gość pytankoooo
a do mnie powiedział "spierdalaj" :O

Gość ma pewnie.................
blokade psychiczna... i nie wiadomo czy jej w ogole przejdzie... a Ty masz za swoje, tak sie nie mowi nawet w klotni:o!!!!!!!!!!

Gość a co sie dziwisz
ciesz sie ze nie wyzwała Cie od małych chuji bo wtedy Ty bys miał bariere;/

Gość krakowskie przedmiescie
sluchaj koles, ty lepiej trzymaj sie od kobiet z daleka bo widze ze tylko krzywdzic potrafisz i zalezy ci tylko na jednym. ehh, pewnie ta babeczka zastanawia sie czy odejsc czy nie. wedlug mnie pownna !

Gość muzyczny wypełniacz czasu
A to suka :P

Co za dziewczyna :o Zamiast mu wprost powiedzieć, że w łóżku jest do niczego wymyśla mu jakieś bariery :P Ano chłopcze czas spojrzeć prawdzie w oczy. Kiepawy sprzęt, kiepawy obsługiwacz sprzętu i po co miałaby się dziewczyna dalej męczyć?

JA mam taką barierę nawet po zwykłej kłótni. Oczywiście nie po każdej ale zdarza się że nawet jak się pogodzimy to i tak nie mam ochoty na seks:(. Po prostu kobieta to pamięta mimo że się pogodziło. Przynajmniej ja tak mam.

Gość Nie łam sie stary

Gość Zgnieciona butelka
No i zlego niby zrobiles Robert kolego drogi !? Nazywajmy rzeczy i ludzi po imieniu !! Nazwales ja suka i dobrze, niechce dawac trudno niech spier##la ! ;)

suka, kurwa , dziwka to chyba najgorsze co można powiedzieć... Może myśli, że kochając się z nią taktujesz ją zawsze jaky była dla Ciebie tylko suką...

Gość idziiiie
a mnie dzisiaj powiedział facet "że dziwką to mogłabym być ja".... facet to świnia i nikt więcej

Są różni ludzie, kobiety i mężczyźni, ale powinniśmy się szanować i siebie i innych. To że kogoś nazywamy w tak chamski sposób świadczy przede wszystkim o nas, a nie o osobie którą nazywamy takowymi epitetami!

Gość olejzpierwszego
no to poczekaj chwile i tyle.. jak bedzie dalej odpierdalac to rzuc w cholere bo kobita nie jest od tego zeby do kina z nia chodzic albo czas razem spedzac tylko od dymania

ja po tej 'suce' to bym na jej miejscu już z Tobą nie była.

Gość ja tez bym miała blokade
Widać że dziewczyna cierpi! nie dziwie sie jej. Poza tym dziwne, że pozwoliła sobie na takie traktowanie.

Gość prawdaz
I dobrze ci tak, pacanie. Znaj swoje miejsce w szeregu :P

Gość nie taka delikatna
boże jacy delikatni jesteście...ja też do męża mówię dupku,kretynie,spierdalaj itp....w złości się różne rzeczy gada :P...on do mnie tez tak mówi ale mnie to śmieszy :P

Gość DO robertttttttttttt
uważam podobnie jak xxxxzałamanaxxxx, że po tym dziewczyna myśli że jest dla ciebie tylko zabawką do seksu i nie masz wogole szacunku do niej. więc na pewno z seksu nici.

Gość poftorka
nie taka delikatna - no to trafil swoj na swojego :) to nie masz sie co zlosicic, ale kobieta ktora zna swoja wartosc nie da sobie tak moiwc:)

Gość nie taka delikatna
ale ja też tak do niego mówię więc nie mam pretensji ze on tez czasem tak do mnie powie... sumie to ja o wieeeele więcej tak na niego mówię...ach strasznie nerwowa jestem :P;)

Gość yyyy....
Ludzie są różni i różnie ich psychika reaguje na takie wyzwiska. Dla jednych one są normalne, dla innych szokujące. Prawdopodobnie dziewczyna odblokuje się będąc dopiero z innym facetem. A gdyby Tobie dziewczyna powiedziała "lepiej schowaj tego sflaczałego mikruska"? Nie miałbyś później żadnych zahamowań? Po prostu miałeś szczęście być z bardzo wrażliwą i subtelną dziewczyną. Miałeś....

Gość Dziaraaaaaaaaaaaaaaa
I wiesz co tobie powiem?! dobrze ci tak! następnym razem uwazaj na słowa a ona na pewno juz nie bedzie chciala sie z toba kochac. NIedlugo zapewne znajdzie kogos o stokroc lepszego i lepiej ją zostaw bo sie wykonczy dziewczyna całkiem! oto moja rada.!