Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicza leokadia

unia europejska- kiedy wspolne panstwo na wzor usa?

Polecane posty

Gość tajemnicza leokadia

juz nie nalezy sie pytac czy ale kiedy jak myslicie kiedy bo ja jestem za

Gość wolę PiS
"Po wstąpieniu naszego kraju do Unii w każdym urzędzie, szkole i przedszkolu zawisła unijna instrukcja pouczająca, jak należy myć ręce. Jest tam napisane, ile sekund musimy pocierać wierzch jednej dłoni spodem drugiej i odwrotnie. " "Łosiom nie wolno kopulować na ulicy" - to też z wolnych USA. Jestem za a nawet przeciw :D

Gość tajemnicza leokadia
nie wiem skad masz takie informacje o ulotkach nad umywalkami. nie wygaduj takich farmazonow bo nigdy niczego takiego nie bylo

Gość tez wole pis
ale ona mowi prawde faktycznie widzialem te instrukcje :)

Gość nie jesteś tajemnicza
Delikatnie mówiąc, jesteś niedouczona :o Lub niedoinformowana :( "Tajemnicza" Leokadio :P Wiesz co jest najgorsze ? Że prawdę ludzie biorą za farmazony, a farmazony mylą z prawdą ... Takie czasy. Nawet nie wiesz jak ciężkie jest życie wśród zgrai ignorantów. Czasem wiedza "boli". W "demokracji" dwóch idiotów znaczy więcej niż jeden mędrzec. wolę PiS :)

Gość nie przestaly
jaka Unia ??? CALa Unia oprocz Polski moze do USA bez wizy leciec powiedz mi czy my jestesmy w tej Unii na takiej samej zasadzie jak kazdy inny kraj czy tylko jako jakis freak ??? cudak, z kotrego mozna sie napierrdalac ??

Gość tajemnicza leokadia
a zdajesz sobie sprawe z tego ze brak jakich kolwiek ograniczen w w wolnym handlu (pomiedzy obecnymi krajami czlonkowskimi) przy jednolitym prawie , oznaczaloby dla nas niesamowity skok cywilizacyjny a glownie materialny... a myslisz ze dlaczego w uk zarabia sie srednio 2000 euro a w polsce 800 euro ?

Gość koza dziś
bylabym za ale mi to uniżarcie nie wchodzi.........nie wiem już co robić?patrzenie na kolorowe pudełka nie wystarcza mi........radzcię coś ludziki

Gość ja........
zauroczylas sie za bardzo ameryka, na zarobki wplywa mnostwo czynnikow o ktorych chyba nawet nie zdajesz sobie sprawy... a takie "ulotki" sa niezbedne w kazdym pomieszczeniu gdzie jest kontakt z zywnoscia w innym wypadku sanepid nie dopusci do uzytkowania np. kuchni ...

Gość tez wole pis
taaa te żarcie jest ich najlepsze:) jakies takie plastykowe i bez smaku o nie dziekuje bardzo

Gość tajemnicza leokadia
dobrze wiem co wplywa na zarobki bo jestem po studiach ekonomicznych na sgh na zarobki wplywa brak barier handlowych, niskie podatki , optymizm konsumencki, wybory dokonywane przez konsumentow w sklepach....

Gość tajemnicza leokadia
ozumiem ze wszyscy sa za?

Gość tez wole pis
ja nie jestem

Gość koza dziś
WyPISzcie mnie.....

Gość tajemnicza leokadia
minusem jest to ze bedzie sie pewnie trzeba bedzie nauczyc francuskiego badz niemieckiego bo nto pewnie beda urzedowe jezyki. a prezydentem pierwszym bedzie pewnie sarkozy lub tony blaIR

leokadio poczytaj sobie o kredytowym szalenstwie w US ps pd kiedy to zarobki sa uzaleznione wylacznie od sloganow w stylu "optymizm konsumencki" czy "brak barier handlowych" od kiedy wysokosc zarobkow nie zalezy od wzrostu lub spadku wartosci waluty ? nie kazdy moze byc Hongkongiem czy Singapurem

Gość tajemnicza leokadia
a nasze wnuki beda dumne ze ze beda narodowosci europejskiej. tak jak dumni ze swojego panstwa sa amerykanie. jaka proponujecie nazwe dla nowego panstwa . bo ja stany zjednoczone europy srodkowej i zachodniej(w skrocie SZESIZ- piekna nazwa)

Gość to ja wolę PiS
Jesteś po studiach ekonomicznych ? No cóż ... Dajesz dowód na to, że studia nie nauczają, lecz ogłupiają :o Dajesz też oręż PO: reforma edukacji /"wykształciuchów" - hehe :D / jest konieczna ! ;)

Gość to ja też wolę PiS
Chyba zmienię zdanie ... Aż taki kamuflaż ?? Coś nie bardzo wierzę ...

Gość tajemnicza leokadia
lisiczka cos mi sie wydaje ze mieszkasz w uk i przeliczasz z funta na zlote . to ze niedawno twoje zarobki w przeliczeniu na pln wynosily 10000zl a teraz 5000zl nie oznacza wcale ze zarabiasz mniej. zarabiasz tyle samo.

Gość jednak wolę PiS
"stany zjednoczone europy srodkowej " Niebezpieczne bardzo. Za Stany Zjednoczone AMERYKI "Północnej" wykształciuchy chciały prezydenta POWiesić. ALbo co najmnie po chrześcijańsku ukrzyżować :D Ty tak od początku ? To uzywaj emotek paskudo :P :D

Gość tajemnicza leokadia
lisiczka przeczytalem twoja stopke przed chwila bez komentarza... to mi uswiadomilo ze dyskusja z cepem nie ma sensu . g bye

[ tajemnicza leokadia lisiczka przeczytalem twoja stopke przed chwila bez komentarza... to mi uswiadomilo ze dyskusja z cepem nie ma sensu . g bye] no przeciez moja stopka to najprawdziwsza prawda cala prawda i tylko prawda :D :D :D

Gość jednak wole PIS
jestem gejem. glosowalem za unia bo jest ona gwarantem ze ludzie w polsce beda mnie szanowac. biore 20 zeta za loda , 30 za kakałko...no chlopcy ktory pierwszy?