Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłość a może zauroczenie

miłośc a może zauroczenie?

Polecane posty

Gość miłość a może zauroczenie

jestem na 4 roku studiów od jakiegos czasu czułam zainteresowanie ze strony jednego z kolegów, zaczeliśmy rozmawiac na gadu, na początku rozmowy zwykłe krótkie o studiach pracy, poźniej tematy o wszystkim, życiu, milości o nas .... wiem, ze on bardzo by chciał abysmy byli razem, nie raz mi o tym mówił, ja niestety jestem z kims innym, niestety bo coraz bardziej ciągnie mnie do Michała - tego kolegi, czekam na jego smsy z utęsknieniem, wariuje gdy nie pisze na gadu, często to ja zaczynam rozmowy, gdy go widze na uczelni jakoś tam mi się nogi uginają, chciałbym aby siedział koło mnie na zajęciach, spędzac z nim wiecej czasu... czy ja sie zakochałam? powiedzcie jakie wy macie \"objawy\" tego uczucia? i co mam zrobic z terazniejszym facetem, z którym juz jestem 7 lat:( POMOCY!!!

Gość ejjj ja mam podobna sytuacje
piszesz ze : czekam na jego smsy z utęsknieniem, wariuje gdy nie pisze na gadu, często to ja zaczynam rozmowy, gdy go widze na uczelni jakoś tam mi się nogi uginają, chciałbym aby siedział koło mnie na zajęciach, spędzac z nim wiecej czasu... mi sie wydaje ze chyba sie zakochalas w tym nowym koledze