Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak to zrobić

wiem,że to głupie ale....

Polecane posty

kurcze dziewczyny pomocy...pewnie uznacie mnie za jakąs idiotkę ale co tam..otóż sprawa wyglada tak....mam 30 lat mój facet tez, parę dni temu dowiedziałam się ze jestem w ciązy...fajnie bo bardzo chciałam miec dzidziusua.Fakt,że pokrzyżowało nam to szyki bo ślub planowaliśmy dopiero pod koniec przyszłego roku.Na dniach wyprowadzamy się do swojego mieszkania....no i jest jedna sprawa...o tym że jestem w ciąży wiem na razie tylko mój facet..dzisiaj musimy oznajmic to naszym rodzicom i nie wiemy jak to zrobić...w sumie to rodzice mojego faceta to OK ale ja mam bardzo kiepskie relacje z moją matką, jest osobą na dystans, chłodną wręcz zimną...nie wiem jak to przyjmnie...kurcze mam 30 lat i zachowuję się jak jakaś gówniara...pomózcie dziewczyny....:)

wiem...ale moja matka zawsze potrafi zohydzic nawet tak piekne wydarzenia wiec poo prostu boje sie i juz...

dzięki..tak zrobie w koncu to moje życie:)Dzięki za dobree słowa:)Pozdro

Gość bardzo zestresowana
to wcale nie jest głupie; ja mam 33; moje 4 ciąże - za każdym razem stres żeby to jej oznajmić; za pierwszym razem -pomimo \\\"statecznego wieku\\\" usamodzielnienia, nie mieliśmy slubu więc o to chodziło raczej; drugi raz - ponieważ pierwsza się nie powiodła znów stres taki \\\"z niczego\\\", trzeci raz - stres, bo \\\"po co nam drugie dziecko\\\"? no i czwarty raz (bo trzecia ciąża też się nie udała) już wogóle była traktowana jako fanaberia - po co w mojej sytuacji mam ryzykować zdrowiem a nawet może życiem? cztery razy.... nie jest lekko; dzielnie do przodu i dasz radę :-)