Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieski99

jak jej to powiedzieć?

Polecane posty

Gość niebieski99

jesteśmy ze sobą dopiero miesiąc (niecały) a ona zaczyna mnie ''wkurzać''. Gdy jej coś doradzam albo mówię to mnie nie słucha. Ostatnio powiedziałem jej żeby zaczeła golić nogi bo to ohydnie wyglądało a ona powiedziała że jeśli mi coś nie pasuje to żebym z nią zerwał. nie rozumiem jej zachowania może ona nie chce ze mną być?

Gość dramatyczna chanel
ale jak ona ma dopiero 11 lat, to nie każ jej golić nóg, bo chyb ajeszcze nie ma czego golić

Gość niebieski99
NIe no 11 nie ma. Ona ma 17 lat skończone.

Gość *** ***
a ty ile masz lat?

Gość kaarrroollka
PO prostu opadły Ci różowe okulary i patrzysz na nią bardziej realistycznie. A jej jest przykro, ze najpierw było wszystko w porządku, podobała Ci się taka, jaka jest, a teraz zaczynasz krytykować. zastanów się, na ile są to rzeczy, które Ci przeszkadzają i na ile można to zmienić. Co jesteś w stanie tolarowac, czego nie. I porozmawiaj z nią na spokojnie, bo słowa krytyki rzucane w powietrze bez 'przygotowania' są bardzo przykre, szczególnie w kwestii wyglądu zewnętrznego.

hm... ciężka sprawa. Mój mąż nie lubi sie golić( zarost na twarzy oczywiśćie) wiec ja mówie że jak on nie bedzie sie golić to ja nie gole nóg ...działa:D

Gość same prawiczki
No i ma rację : jak Ci się nie podoba, to sobie poszukaj innej. O co Ci chodzi w ogóle? Co jej jeszcze chcesz dyktować, oprócz tego, że ma się golić? Jak ma się ubierać, malować, czesać i zachowywać? A ona ma coś do powiedzenia we własnym życiu?

Gość to mu to powiedz
nie krytykuj jej..... skoro zwracasz jej uwagę co ma robić a co nie - to dziewczyna ma rację, że Cię nie słucha. Popatrz na siebie a nie krytykujesz innych.