Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pryszczULA

małe podskórne krosteczki - co robić

Polecane posty

Gość pryszczULA

witam, mam takie problem. mam 25 lat, więc wiek dojrzewania już za mną. Od kilku miesięcy mam takie podskórne krostki, nie pryszcze, taki delikatny grysik, głownie po jednej stronie policzka i na czole. Chodzę do kosmetyczki, jest ok po czyszczeniu, a po 3 dniach znowu wysyp :( dermatologa też zaliczyłam, dostałam maści, antybiotyki, jakieś płyny cud i nic. Nawet miałam taki peeling kosmetyczny robiony, był spokój przez parę dni a potem znów mnie wysypało. Czy ktoś z was tak miał? jak walczyć z tym cholerstwem? z daleka wygląda jakbym miała atłasową buźkę, dopiero z bliska widać ten grysik na mojej twarzy. POMOCY!!!

Gość pryszczULA
up up

idź na oczyszczanie a potem szybko do drogerii po produkty z Garniera żel krem itd. działają cuda naprawdę :) trzeba stosować regularnie tylko i będzie ok :)

idź na oczyszczanie a potem szybko do drogerii po produkty z Garniera żel krem itd. działają cuda naprawdę :) trzeba stosować regularnie tylko i będzie ok :)

Gość pryszczULA
a też tak miałaś? dzięki za radę, do tej pory używałam produktów ireny eris (poniżej 20) ale chyba moja cera już się do nich przyzywczaiła. Może pora przerzucić się na garnier. Wielkie dzięki!