Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma milosci

nie ufam juz w ogole facetom to podle swinie !!!!

Polecane posty

Gość nie ma milosci

zadnemu nawet najfajniejszemu facetowi nie mozna nawet po czesci ufac oni licza tylko na sex a jak sie znudza to zamieniaja jedna babe na druga oni maja podejscie do kobiet jak do rzeczy czy zabawek powiecie ze ktos mnine zranil tak owczem zranil mnie kiedys ktos a ostatnio 2 niewypaly poznalam jeden nawet nie mial honoru powiedziec mi ze nie chce sie juz ze mna widywac wstretne fiuty

Gość współczujęee
i rozum iem Twój ból:(

Gość przykro mi ze w taki sposob si
e o tym dowiedzialas:( ja ostatnio mam zasade ze tez wykorzystuje ich na lewo i prawo ...walcze ich bronia..tylko sex sex SEX ..motam a potem mowie ze mi sie nuuuudzi.... ze nie tego szukam w zwiazku, ze nie dostaje satysfakcji w sexie i mozemy zostac przyjaciolmi :) zeby to sie jeszcze lepiej poczucl:)

Zwodniczy Aniołek ------ nie znasz mnie ani mojego zycia wiec siedz cicho !:)

Gość zbyt generalizujesz
bo nie wszyscy faceci są świniami, znam kilku porządnych, pewnie więcej jest takich normalnych, nie krzywdźcie tych normalnych bo też cierpią przez złe kobiety, bywa że to niektóre kobiety są świniami

Zwodniczy Aniołek ---- tu nie chodzi o rozpatrywanie tego w kategoriach szczescia, to poprostu jak pisalas zemsta :) Kiedy stwierdze, że już dość winy odkupione to sobie raduję. Osobiście w życiu jestem dośc spełnionym człowiekiem wiec nic sie nie bój :)

zadnemu nawet najfajniejszemu facetowi nie mozna nawet po czesci ufac oni licza tylko na sex a jak sie znudza to po co wyrywasz sobie facetów z portali typu sexrandki:P :D