Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tghghb njhhn

Pomozcie! Napisac mu to czy nie?

Polecane posty

Gość tghghb njhhn

Odezwal sie do mnie po kilku miesiacach znajomy. Rozstalismy sie w zlej atmosferze- z jego winy. KIlka dni temu wyslal mi smsa z zyczeniami przeprosinami :O Napisal tez,ze ciagle mnie lubi i chcialby,zebym przyjela przeprosiny. Przyjelam je, choc ciagle pamietam to co mi powiedzial pod koniec znajomosci. Nie wiem teraz co robic. Chcialabym cos do niego napisac, ale nie wiem co. I nie wiem czy w oogle warto.

Gość tralalalllalala
no pewnie ze warto, bylo minelo, napisz mu, no to co ziom na piwomoze bys mnie zabral w ramach przeprosin, na zarty i na luzaku

Gość fafas
ja bgym sie zastanowiła czemu po tak długim czasie sie nie odzywał, dopiero teraz sobie o tobie przypomniał...

Gość tralalalllalala
moze jest samotny, albo po prostu sie stesknil....ja tam bym napisala, od przybytku znajomych glowa nie boli

Gość tghghb njhhn
W zasadzie sama nad tym myslalam, dlaczego sie odezwal. Napisal,ze brakuje mu mojego poczucia humoru :O:O Szczerze mowiac mnie tez tego brakuje z jego strony, ale nie wiem na ile moge mu zaufac. Boje sie,ze on cos kreci :(

zastanów się, czy nadla potrzebna Ci jest taka znajomość. Jesli prze zten czas się nie odzywał i nie było Ci z tym aż tka bardzo źle, to może warto przyjąć t eprzeprosiny ale już więcej nie wdawać się w taką zażyłość, jak to było kiedyś? To zalezy ile on dla Ciebie znaczył wczesniej i czy nadal ma miejsce w Twoim życiu. Jesli nie- to dałabym sobie spokój.

miałam podobnie niedawno- przyjęłam bo napisał,że jest samotny,piszemy maile ale to już nie to ,co kiedyś,zażyłość gdzieś się ulotniła...napisz mu coś na luzie,pogodnego ;-)