Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaa moje włosyy ratunku

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaa

moje wlosy sa masakryczne a wlasciwie to juz malo co z nich zastsalo!! zawsze mialam ladne,geste wlosy!! ich ogolny wyglada sie nie zmianil tyle ze jeste ich 1/3 z tego co bylo!! wypadaja mi koszmarnie!! znacie jakies sposoby sprawdzone zeby byly jakies gestsze i nie wypadaly?? prosze doradzcie cos bo za miesiac zostane lysa1!! aaaaaaaaaaa .......

Gość milytvardziel
a ile masz lat ? powiedz jeszcze przyczynę ich wypadania.

Gość onaaaaaaaaa
a czy wiek ma cos tutuaj do rzeczy?? ;) sadze,ze jest to spowodowane dieta ktora prowadze dosc dlugo!! ;/

Gość krzysiek.........
ile masz wzrostu i kolor oczów ?

Gość dfwfwefewfewfewf
Ja kiedyś jechałam na 500 kcal 2 miesiące i przepłaciłam to włosami ... kupiłam tabletki vitapil .. i specjalny szampon i maske , poomiglo

Gość onaaaaaaaaa
widze,ze wiele czynnikow sie na to skald a;DD nawet kolor oczu i wzrost hahah brazowe 173 ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD teraz krzysiu cos poradzic rozumiem?:D

Gość milytvardziel
jasne że ważne

Gość milytvardziel
a jaka ta dieta była jeszcze powiedz

Gość onaaaaaaaaa
no ale cos chyba sie da zrobic zeby tak sie nie dzialo?:(( bo nie mam juz sil do tego!! po kazdym myciu ich garsc wlosow mniej ;((

Gość dfwfwefewfewfewf
zimna, ja schudłam 13 kg, jadłam np na sniadanie activie, potem jabłko, na obiad, warzywa i tyle.. :o

Gość onaaaaaaaaa
dieta bardzo rozna. glownie taka moja wymyslona calkiem skuteczna nawet. chwile warzywno-owocow. jakies 20 kg mniej ogolnie.

Gość krzysiek.........
Onaaaaaaaaa bedziesz mnie lubiła :) a lat ma ile mieścisz sie w przedziale 20-25 czy 25-30 lat

Gość onaaaaaaaaa
ejjjj ludzie pomocy!!

Gość onaaaaaaaaa
krzysiu niestety nie mieszcze sie w zadnym z tych przedzialow!! jeszcze sie nie miesze bo jestem mlodsza;D :P

Gość krzysiek.........
oni sie nic nie znają to tępaki :)

Gość krzysiek.........
małolatka :(

Gość onaaaaaaaaa
malolatce nie pomozesZ? ;(((

Gość milytvardziel
posłuchaj : no to teraz trzeba z powrotem przywrócic organizm do normy. Nie mówię że przytyc całe 20 kg ale no niestety ....... a tak poza tym to jedz wszystko co ma duzo cynku , ewentualnie kup ZINCAS FORTE 9 kapsułki cynku - (50 tabletek za jakieś 7 zł ) Dobry będzie szampon - AMLA HAIR OIL - bardzo dobrze wzmacnia włosy :) Nie baw sie w odżywki i dermatologów bo oni nie maja pojecia o włosach.

daj sobie spokoj z ta dieta, dziewczyno. to po pierwsze. po drugie, odzywiaj sie zdrowo - zrezygnuj z czerwonego miesa, przerzuc sie na drob. jedz swieze warzywa i owoce (brzoskwinie dobrze robia na wlosy). wprowadz do jadlospisu swieze kielki (soczewicy, rzodkwi) - bardzo smaczna rzecz, a co najwazniejsze - zawieraja uderzeniowa dawke witamin, swietnie dzialaja na wlosy. jesli palisz - rzuc palenie. bierz witamine a+e, cynk w tabletkach, wapno. bardzo wazne - odstaw wszelkie chemiczne szapmony (pantene, dove, gliss kur i podobne), kup sobie w aptece Seboradin z czarna rzepa, do tego dorzuc balsam z tej samej serii (bo sam szapmon placze wlosy) i kup tez lotion (biala butelka, fioletowy korek).

Gość krzysiek.........
może stosuj jakieś szampony odżywki maski i tabletki do słabych i wypadających włosów i te odżywianie musisz się odżywiać zdrowo witaminki heheheheheehheheehehhehehheheheehhehehehhheeheheh

Gość krzysiek.........
wiec tak: 1. inneov przeciw wypadniu wlosow (ponad 3 misiace) 2. olejek rycynowy 3. zapomnij o prostownicy hehehehheheheheheheheheheheheheheheeh

Gość krzysiek.........
daj sobie spokoj z ta dieta, dziewczyno. to po pierwsze. po drugie, odzywiaj sie zdrowo - zrezygnuj z czerwonego miesa, przerzuc sie na drob. jedz swieze warzywa i owoce (brzoskwinie dobrze robia na wlosy). wprowadz do jadlospisu swieze kielki (soczewicy, rzodkwi) - bardzo smaczna rzecz, a co najwazniejsze - zawieraja uderzeniowa dawke witamin, swietnie dzialaja na wlosy. jesli palisz - rzuc palenie. bierz witamine a+e, cynk w tabletkach, wapno. bardzo wazne - odstaw wszelkie chemiczne szapmony (pantene, dove, gliss kur i podobne), kup sobie w aptece Seboradin z czarna rzepa, do tego dorzuc balsam z tej samej serii (bo sam szapmon placze wlosy) i kup tez lotion (biala butelka, fioletowy korek). hheheehhheheheehhehehehehhehehehheeheheheheh

Gość onaaaaaaaaa
niesetty nie ma opcjii zebym zrezygnowala z diety. wole miec ladna sylwetke i bys lysa juz z dwojga zlego ;DD a tak powaznie to nieautentycznie za miesiac zostane lysa ;(

Gość milytvardziel
o słodka idiotka :D Autorko , nie słuchaj słodkiej idiotki jeśli chodzi o INNEOV. Owszem podobno jest dobry ale też kosztuje kupe forsy :( Zrób w myśl zasady " jesteś tym co jesz " powaznie mówię To jest jedyny skuteczny sposób. ZINCAS FORTE i normalne jedzenie :D to tyle