Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek25

Rozstanie po 6 latach- zaczynam od NOWA!!

Polecane posty

Gość oooNa
u mnie wczoraj minal tydzien i jest to przypieczetowanie tego o czym pisalam wczoraj. gdyby sie odezwal to najdalej wczoraj wieczor. tak sie nie stalo. mi nawet przez mysl nie przyszlo aby sie odezwac. musze wykorzystac okazje aby to zakonczyc. nie bylo mi przykro przez ten czas,ale wczoraj czulam sie bardzo samotna. pocieszam sie wciaz, ze byc moze czeka na mnie cos lepszego.

Gość oooNa
widze, ze topic umarl. wiem, ze jest wiele innych, podobnych...no trudno.

Gość upupupup
up

Gość gość
a co będzie jeśli związek jest w stanie rozpadu,choć jedna ze stron chce by do niego nie doszło.Ja miałam taki przypadek starałam się ze wszystkich stron nie utracić rodziny,jednak staje belka a mianowicie teściowie którzy pragnęli mnie wymeldować,zburzyć to co przez kilka lat stworzyliśmy. Zdecydowałam się na polecany dość często tutaj na forum urok milosny z http://magicznerytualy.pl - no i całe szczęście pomogło. odbudowaliśmy nasze szczęscie, które już wisiało na włosku.

Gość gość
witam!! ze swoim chłopakiem byłam 3,5 roku pierwsze dwa lata były cudowne liczyliśmy się tylko my!!! postanowiliśmy zamieszkać razem. ja zaczęłam studia on pracował nasze szczęśliwe życie przestało być takie idealne nasze drogi przestały się schodzić każdy zaczął spotykać się ze swoimi znajomymi pomieszało nam się w głowach!!! święta BN spędziliśmy już oddzielnie sylwestra też po powrocie do naszego mieszkania postanowiliśmy wszystko naprawić staraliśmy się przez 2 dni aż pewnego dnia przeczytałam jego rozmowę z koleżanką z pracy wtedy już byłam pewna ze to nie jest tylko koleżanka. Ale chciałam uratować nasz związek. Zamówiłam rytual na http://urokmilosny24.pl i czekałam spokojnie na efekty. Po miesiącu on powrócił przepraszając i prosząc o przebaczenie. Dziś znowu jest jak na początku.