Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny gej28

jestem gejem ale sie do tego nikomu nie przyznam

Polecane posty

Gość smutny gej28

Mieszkam w malym miescie, wszedzie slychac tylko teksty przeciwko homoseksualizmie. Moi znajomi jak tylko znajduja okazje to zaraz nasmiewaja sie z pedalow, homo eccc moja rodzina to samo. Nie mam komu powiedziec o swojej orientacji bo by mnie chyba cale miasto zlinczowalo. po prostu musialem sie wygadac.

Gość zapachniona siostra zaczadzone
Smutne,niestety

Gość zapachniona siostra zaczadzone
Dla mnie bez różnicy kto jakiej jest orientacji,byleby był wporządku

miałes kiedyś sytuację ze spodobaleś sie kobiecie, i musiałes jej powiedzeić że masz inna orientację

Gość cococnnka
wczoraj bylam w KrAKOWIE W Coconie:) trzeba bylo przyjechac i sie pobawic:)

Gość smutny gej28
A co moge innego zrobic? Chyba, ze wyjade, ale na razie studiuje. To male miasto, kazdy tutaj sie zna wiec jezeli komus to ujawnie to i ja i moja rodzina nie bedziemy miec zycia. Kazdy sie tutaj z gejow wysmiewa. Wystarczy chlopak ubrany inaczej to zaraz teksty, ze ma pedalskie wlosy czy buty. kazda drobnostka jest czesto okazja to wysmiewania sie z gejow. Dla nich to glupie zarty, mi sie serce kraja bo przeciez jakby smiali sie ze mnie.

Współczuję, mój kumpel z LO jest gejem, wśród jego znajomych wiem tylko ja, ale to i tak już jedna osoba której można się wygadać.

Gość lalka122
to jest przykre w naszym społeczeństwie, jeszcze dużo czasu musi minąć zanim ludzie przywykną do tego, że homoseksualizm nie jest chorobą, gej nie jest meską dziwką w skórach, a lesbijka niewyruchanym babochłopem... chociaż w wiekszych miastach jest już lepiej, może po prostu w miarę możliwości zmień środowisko?? chyba że masz siłe przecierać szlaki (na pewno nie jesteś sam w swojej miejscowości, inni po prostu też się nie przyznają)

Gość smutny gej28
A co gorsza nawet o lesbijkach sie juz lepiej mowi. Kolezanka kiedys opowiadala jak po pujaku calowala sie z kolezanka to kazdy tylko sie usmiechal i nic, ale gdybym pewnie opowiedzial, ze podoba mi sie inny chlopak to watpie ze by sie na usmiechu skonczylo:((

Gość ekati
to nie masz wyjścia, jak chcesz być sobą musisz wyjechać. jeżeli tam zostaniesz to jeszcze dla świętego spokoju dasz sie wplątać w związek z jakąś babką. znam takie małżeństwo. on po kilkunastu latach zmądrzał i sie przyznał, ale zniszczył życie kilku osobom. lepiej żyć w zgodzie ze sobą samym niż w zgodzie z otoczeniem. moja siostra ma przyjaciele geja i uważa, że nie ma lepszej przyjaciółki wśród kobiet niż on. naprawdę jest na świecie wielu ludzi, którzy ciebie zaakceptują takim jakim jesteś. powodzenia.

Gość wenuswskorpionie
zawsze chcialam miec kolege geja:)

Gość black raven
ja tez zawsze chcialam miec szczerego i fajnego przyjaciela ktory jest gejem :) ale nigdy na takiego nie trafilam :(

Gość black raven
smutny gej28 nie przejmuj sie chlopaku,nie warto marnowac zdrowia na cholote.Po prostu wyksztalc sie i uciekaj z tamtad!najlepiej w takie miejsce gdzie bedziesz mogl zyc normalnie,nie muszac sie ukrywac...naprawde jest mi Ciebie szkoda,nienawidze nietolerancji :( ja chodze do szkoly w Warszawie,jedna kolezanka z klasy byla lesbijka,wydalo sie to i nie miala zycia.Chlopaki z klasy ja przesladowali jak sie tylko dalo i musiala opuscic nasza szkole.

Gość black raven
Ps jak chcesz pogadac to odezwij sie do dobrej duszy spod nr 8474430 :) 3maj sie!

Gość aaaaaaaah
smutny gej - nie linczuje gejow.. ale ja mam zdanie, ze to jest choroba.. takie male odchylenie.. po to jest kobieta i mezczyzna na swiecie zeby cos z tego bylo pozniej... ok.. moze ty nie chcesz.. powiem tak : utwierdza mnei to w przekonaniu takim jak wyzej, bo kolega tez byl gejem dosc dlugo.. ale poznal dziewczyne.. i sie w nieij zakochal :) i ma z nia teraz dziecko .. i sa ze soba 4 lata.. i wygladaja ... co tu duzo gadac.. cudownie.. a znajomym i rodzicom wczesniej duzo przykrosci narobil...

ja ci radzę wyjedź.. przeprowadź się do jakiejś metropolii, wyjazd za granicę nie jest głupim rozwiązaniem. Wyobraź sobie życie, w którym normalnie możesz powiedzieć w pracy że idziesz na randkę z chłopakiem. Tak JEST w cywilizowanej części Europy. A tak.. będziesz się ukrywać do końca życia drżąc aby twój mały sekret nie ujrzał światła dziennego . Wybór należy do Ciebie, pamiętaj jednak, że to jest TWOJE życie w TWOICH rękach. Ja trzymam kciuki za Ciebie, tu na forum już jesteś akceptowany ;)

Gość aBoutAGirl
a jestes ladny? robiles to juz z facetem? ja bardzo lubie gajow, czesto ich ogladam i mam wielu znajomych takich :)

ja ci radzę wyjedź.. przeprowadź się do jakiejś metropolii, wyjazd za granicę nie jest głupim rozwiązaniem. Wyobraź sobie życie, w którym normalnie możesz powiedzieć w pracy że idziesz na randkę z chłopakiem. Tak JEST w cywilizowanej części Europy. A tak.. będziesz się ukrywać do końca życia drżąc aby twój mały sekret nie ujrzał światła dziennego . Wybór należy do Ciebie, pamiętaj jednak, że to jest TWOJE życie w TWOICH rękach. Ja trzymam kciuki za Ciebie, tu na forum już jesteś akceptowany ;)

Gość aaaaaaaah
jak ja jestem chora to ty tymbardziej 🖐️ jak chce byc gejem to bedzie.. moze kiedys mu sie odmieni... kto wie... !!!!!!!

Gość do aaaaaaaah
choroby psychiczne sa wymyslem ludzi, a akty homoseksualne sa takze notowane w siecie zwierzat (wcale nierzadko), glownie wsrod naczelnych ale tez u innych

Gość całkowicie czarny kot
orientacja nie powinna okreslać Ciebie jako człowieka jesli ktos Cię lubi za to, że jestes hetero,,, to co to za akceptacja?;-) to tak jakby lubic kogoś tylko za to, że urodził się blondynem:-P myslę, że Twoja rodzina (gdybys jej powiedział prawdę) najpierw mocno by się zatrzęsła - bo sąsiedz, a potem zaakceptowała:-) przeciez rodzice nie kochają dzieci za to tylko, ze sypiaja z płcią przeciwną... :-)

Gość aaaaaaaah
dobra dobra... mowcie do chcecie.. ale tak jak chlopak pisze.. mieszka w malym miescie i go tam zlinczuja! Polska nie jest miejscem dla gejow i lesbijek!!! a wciaz wierze ze tamten przypadek potwierdzi regule.. i uszczesliwi jakas kobiete a nie mezczyzne.

Gość a czyrodzina wie o tym

Gość całkowicie czarny kot
aaaaaaaah - ciesz się, że jesteś w większości - to, że w niej jesteś to kwestia szczęścia