Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podróżująca w siną dal

firma przeprowadzkowa

Polecane posty

Czy zna ktoś firmę \"przeprowadzkową\" - dobrą, uczciwą, która oprócz przewozu mebli ustawi mi te meble w mieszkaniu, porozkłada wszystko na półkach itp - jak to jest przyjęte w cywilizowanych krajach? U nas, niestety, nikt nie chce się tym zająć - uważają, że przewóz to już wszystko, a ja nie mam czasu na drobiazgi.

Hmmm no ale nie wiem czy najlepszym pomysłem jest rozstawianie i układanie wszytskiego prze obce Ci osoby zwłaszcza, że mogą mieć zupełnie inny gust niż Ty i tak później trzeba będzie to wszystko przestawiać?

ja jestem od wyższych celów niż jakieś tak rozstawianie mebli to jest robota dla prostych ludzi

A ja wiem, że właśnie w japa&co można skorzystać z takiej opcji - to znaczy nie tylko przetransportują sprzęt, ale też wniosą do domu, poskręcają co trzeba i ustawią - na pewno wygodne i już odpada nam kilka rzeczy, o które nie musimy się martwić.

Gość poggio
Odezwij się do Japy, oni kompleksowo zajmują się przeprowadzkami, także na pewno Ci pomogą. Do tego nawet przywiozą Ci kartony i pudełka potrzebne do spakowania całego Twojego majdanu. A chłopaki są naprawdę bardzo fajni, także na pewno się z nimi dogadasz :)

Gość gość
Ze swojej strony mogę polecic ci firme http://www.przeprowadzki-marmad.pl/ Panowie stamtąd byli bardzo uprzejmi i naprawde uczynni, pomogli mi uporac się większością przeprowadzkowego bałaganu :)

Gość Kajka3792
W trakcie swojej przeprowadzki, co prawda w kraju, korzystałam z firmy przeprowadzkowej http://www.elektron-trans.pl/ Z tego co wiem działają oni również na terenie całej Europy. Całkowicie sprawują pieczę nad taką przeprowadzką od pakowania i zabezpieczania sprzętu, mebli po pomoc w ich ustawieniu pod nowym adresem.

Gość gość
Ja do przeprowadzki to dzięki bogu miałam pomoc u brata bo ma busa i wszystko fajnie przewieźliśmy. Kartony wziełam ze sklepu a tasme i folie bombelkową kupiłam w tym sklepie www.tasma.krakow.pl.

Gość gość
Jak się przeproowadzałam to też u nich kupowałam te taśmy i inne potrzebne rzeczy.

Gość gość
Moim zdaniem jeżeli ktoś jest z krakowa i chce kupić taką folie iw dużej ilości to warto ja kupić własnie u nich

Gość gość
W Łodzi polecam super firmę przeprowadzkową www.spec-przeprowadzki.pl. Fachowcy, działają szybko i bezproblemowo. Dobra cena to ich dodatkowy atut. Brak zastrzeżeń.