Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondyneczka_

Najpiękniejsze kobiety mają najmniejsze szanse zdobycia wartościowego mężczyzny

Polecane posty

Gość to chore
tak ja się zgadzam poniewaz piękna kobieta przeoczy wartosciowego faceta:)

Gość tak jakoś wyszło
w 100%

Nie wiem, dlaczego tak jest. Piękne kobiety muszą natychmiast udać sie do okulisty :) :) :) A szczerze, nie zgadzam się do końca z tą wypowiedzią, ponieważ mam kilka bardzo ładnych koleżanek (które nie tylko ładne są, ale też mądre) mają naprawdę miłych, czułych i kochających partnerów (chłopaków, narzeczonych, mężów). Mają facetów, którzy potrafią wszystko: w domu posprzątają, pozmywają naczynia po posiłku, zrobią niespodziankę (a tu pierścionek, a tu kwiatek, a tu co innego), zaprojektują sami pokój dla nich, naprawią zepsuty sprzęt, lub jakiś element stroju lub biżuterii. Naprawdę, uważam, że ładne dziewczyny mają przystojnych facetów, ale też brzydule mają całkiem niezłych. Tylko ja, sama... :(

Gość pati215
tak to PRAWDA.... kazdy facet mysli najpierw o tym zeby sie przespac z piekna kobieta

Bo wartościowy mężczyzna nie musi wygladać jak model z plakatu, a najpiękniejsze kobiety na przeciętniaków nie patrzą. Już wiesz dlaczego? Same sobie sa winne 🖐️

Gość pati215
nie zgadzam sie.... wiekszosc pieknych tak robi ale nie wszyscy i nikt mi tego nie wmowi.......................

Naprawdę, uważam, że ładne dziewczyny mają przystojnych facetów, ale też brzydule mają całkiem niezłych ---> i9 czasami ta "brzydsza" odbije innej faceta zalamka beksa]

nic mi nie mow taka jedna mi odbila moj obiekt westchnien ahh i jak taka mala cizia 150cm nic specjalnego mogla to zrobic? siega mu do bioder 😭 a ja zawsze sie staralam zeby mu sie podobac ladnie wygladac a tu taka brzydula nic nie musiala robic i co??????????????? 😭

>> jak taka mala cizia 150cm nic specjalnego mogla to zrobic? Buheheheh widocznie nawet z krasnalim wzrostem ma więcej do zaoferowania niż ty, pasztecie :D

Gość całkowicie czarny kot
mam nadzieję, że się jednak myliła :-)

>> Santo Subito ---> prostak Nawet gdyby, to nie zmienia to faktu, że ON wybral tą gorszą i brzydszą :D Czyli nawet brzydka ma więcej do zaoferowania niż autorka :classic_cool:

nie zawsze tak jest, zycia nie da sie okreslic zadnymi powiedzonkami, a brzydkie maja wieksze szanse na znalezienie wartsciowego mezczyzny? nie oszukujmy sie zazwyczaj brzydkie chodza z takimi "wartosciowymi" mezczyznami ktorzy potrafia chlac i nie wiedza jakiej narodowosci byl kopernik;) no ale jak wczesniej napisalam tego nie da sie okreslic zadnymi statystykami;)

>>s koro wybral ta gorsza i brzydsza to sam jest nienormalny Tylko weź pod uwagę, kto to ocenia, że tamta jest brzydka, mała i w ogóle be :classic_cool: Potrafisz wyciągnąć odpowiednie wnioski, czy za duży skrót myślowy jak dla ciebie? :o

wez przestan ublizac jak nie umiesz normalnie odp to sie nie wypowiadaj:P chamskie zarty zachowaj dla siebie skoro Ty uwazasz ze wszyscy sa piekni to OK gratuluje moze jest brzydsza co w tym nienormalnego?

może dlatego że - mimo wszystko co się mówi - wartościowi faceci nie patrzą tylko na urodę?... a to że dziewczyna jest niska nijak się ma do jej urody. wzrost jest warunkiem do modelingu, a nie do szczęścia w życiu...

To zwykła reguła: Piękna kobieta zwraca uwagę przede wszystkim na atrakcyjnych mężczyzn, co jest zrozumiałe i normalne, niestety statystycznie większość atrakcyjnych lub bardzo atrtakcyjnych facetów traktuje życie (kobiety) lekko, tak już jest.

Co nie oznacza oczywiście, że nie ma atrakcyjnych i wartościowych zarazem, ale taki odsetek jest NA PEWNO o wiele mniejszy wśród tych atrakcyjnych niż odsetek wartościowych wśród mniej urodziwych/atrakcyjnych. Wszystko zależy od szczęścia na kogo się trafi...

Gość toooolkaaa
czasami zaczynam wierzyć , że to zdanie niesie ze sobą prawdę :-( jestem bardzo ładna i inteligentna, w dodatku nie patrzę na typowych przystojniaków. zwykle zwracam uwagę na przeciętnych facetów.. i co?? i nic, jak się jakiś trafi to się okazuje, że nie jest wart moich uczuć :-O

Gość przecietny_facet
jestem przecietny pod wzgledem wygladu jednak moje kobiety z ktorymi bylem byly piekne i madre i potrafily wiele zaoferowac podobnie jak ja. mimo ze jestem z natury niesmiala osoba w stosunkach damsko-meskich jakos mi sie udalo przezyc moje zycie do tej pory.

Gość przecietny_facet
wlasnie w ten sposob. z ladnymi i wartosciowymi kobietami. moze dlatego teraz mam pewnien problem, jestem sam a poprzeczka jest wysoko postawiona.

Gość przecietny_facet
wlasnie w ten sposob. z ladnymi i wartosciowymi kobietami. moze dlatego teraz mam pewnien problem, jestem sam a poprzeczka jest wysoko postawiona.

Gość przecietny_facet
w ten wlasnie sposob. teraz mam problem , jestem sam a poprzeczka wysoko postawiona.

tak troche to sie zgadzam - bo na najpiekniejsze kobiety najfajniej się tylko patrzy :P