Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2008 :O oszalał czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko nie mów Napisano Listopad 9, 2008 że cię to dziwi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2008 owszem, dziwi :O zatwardziały mamut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chorzowska 0 Napisano Listopad 9, 2008 Ja się nie dziwię, przestawiasz meble co chwile:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Listopad 9, 2008 bo tak jest ze baby ciągle wymyślają jak nie remonty :o to jakieś przestawiania :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2008 u siebie wykorzystałam już wszystkie możliwe opcje teraz chciałam u niego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
student pedagogiki 0 Napisano Listopad 9, 2008 Nikt chyba nie lubi remontów, przestawiania mebli itp... Ja natomiast znam mało takich osób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 9, 2008 hmmm Lusi ze tak z ciekawosci zapytam ;) a w czyim mieszkaniu ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na tak to jest jak chesz Napisano Listopad 9, 2008 przestawiać regały w Tesco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2008 kabelku :( u niego łajdak tfu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chorzowska 0 Napisano Listopad 9, 2008 Ja lubię zmiany:) Lusi jak widac też:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość euyer Napisano Listopad 9, 2008 ----------- ja tez tak mam------------ -- to znaczy -- nie- ------------------------------------------ ale on tez robi "z nim" ------------------------------------------ jak -- -- sie -wie -jak sie lubi co sie nie ma to sie lubi co sie ma ----- ------------------ aon --- kurs --- jejeje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flircikowa 0 Napisano Listopad 9, 2008 Lusesita nie nadwyrężaj tak swoich mięśni, nie jesteś wiesz gdzie...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2008 :D ale ja bym mu palcem nie ruszyła tylko bym pokazała co jak i gdzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 9, 2008 :D:D:D Trzymam jego stronę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2008 Myrevin :O on niczego nie zmienił w mieszkaniu od 10 lat... dla jego zdrowia psychicznego byłoby lepiej gdyby poprzestawiał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 9, 2008 a to mamut zatwardzialy :D..:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Listopad 9, 2008 meble się kupuje no przynajmniej na pól życia jak nie na całe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 9, 2008 Solidarnośc plemników musi byc. Ja niczego nie zmieniłem od pięciu lat. Więc go doskonale rozumiem. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2008 Złoty, ja nie każę mu zmieniać mebli bo ma fajne tylko poprzestawiać :O im facet starszy tym bardziej skostniały jeśli chodzi o zmiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i słusznie Napisano Listopad 9, 2008 że sie obruszył , za bardzo ingerujesz w jego prywatnośc i mógł to odebrać jako zamach na jego wolność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chorzowska 0 Napisano Listopad 9, 2008 im facet starszy tym bardziej skostniały jeśli chodzi o zmiany -- Tu się zgadzam :P Z babskami też tak bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2008 :O ale leżeliśmy sobie... i on mówi nagle że może by odnowił, pomalował... coś zmienił... no to ja bach! może byś przemeblował to się rzucił że mnie się jego mieszkanie nie podoba :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Listopad 9, 2008 ja ma meble od 10 lat i nic nie będę zmienił tym bardziej przestawiał :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aż mordę wykrzywia 0 Napisano Listopad 9, 2008 ja przestawiam sama... ostatnio poprzestawiałam krzesła w jadalni, bo komoda była wredna i powiedziała brzydkie słowo:o:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Listopad 9, 2008 ale leżeliśmy sobie... i on mówi nagle że może by odnowił, pomalował... coś zmienił... ;) wiesz w takich momentach to się rożne rzeczy mówi .... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 9, 2008 im facet starszy tym bardziej skostniały jeśli chodzi o zmiany } Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2008 nie rozumiem mężczyzn :( chciałam dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 9, 2008 Ja nie rozumiem kobiet. Ale mnie to nie martwi, nie muszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2008 ale ja chciałabym... na każdej płaszczyźnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach