Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanamalalaleczka

Mam 18 lat i chcialabym miec dziecko

Polecane posty

Gość kochanamalalaleczka

Wiem że zaraz zostanę zjechana ale cóż... Wiem że jestem młodziutka i całe życie przede mną... Muszę się najpierw wykształcic itp ale wiem że to w niczym nie przeszkadza... Chciałabym miec kochającego chłopaka (bądź męża) i dzidziusia którego oboje kochalibyśmy nad życie... Tymczasem jestem sama... sama i samotna... :(

Gość kochanamalalaleczka
wiem że jeszcze mam czas... tylko czuję się teraz taka samotna że naprawdę chciałabym miec już rodzinę... kochającego męża który zawsze stałby za mną murem i prześlicznego dzieciaczka :((

Gość kaxil
dziewczyno 18 lat to za młody wiek na takie rzeczy ale bynajmniej widzę ze głupia nie jesteś, chłopaka sobię znajdziesz ale jeszcze na dzieci za młoda jesteś pozdro.

kochana zeby miec dzidzie najpierw trzeba miec faceta:D no ale jak sie juz ma to przede wszytskim trzeba zapewnic malcowi byt, troszke jednak kasy na dziecko idzie... nie mowie o tym ze trzeba skonczyc studia bo wcale nie trzeba miec mgr zeby dobrze zarabiac, ale jako taka stabilizacje finansowa wypadaloby miec:)

Gość tez znam taka
zebys sie z tym kochajacym mezem nie przeliczyla, umiesz liczyc? to licz na siebie!

Gość kochanamalalaleczka
Wiem że 18 lat to jeszcze bardzo młody wiek i wiem też że dziecko ograniczyłoby mnie bardzo w pewien sposób, mam tutaj na myśli imprezy , życie towarzyskie , ale myślę że chyba byłabym w stanie się poświęcic... tylko i tak narazie jest to nie możliwe bo żeby było dziecko najpierw musi się znalesc odpowiedni kandydat na ojca a z tym to już trudniej... zwłaszcza biorąc pod uwagę inteligencję i podejście do życia mężczyzn w przedziale wiekowym 20-30 :)

Gość karolinka 23333
za mloda jestes na dziecko bo co ty teraz mu mozesz zapewnic , no zastanow sie , mie masz wyksztalcenia wiec nie znajdziesz dobrej pracy, nie masz jak na razie chlopaka ,chociaz dziecko Ci kazdy moze zrobic , ale czy naprawde takiej przyszlosci chcesz dla swojego dzidziusia .... Poczekaj , znajdzisz odpowiedniego partnera, zdobedziesz wyksztalcenie i wtedy mozesz pomyslec o dziecku i szczesliwej rodzinie

Gość ..................ponawiacz.
ja też chce dziecko z maciusiem:(

jak czujesz się samotna, to kotka sobie przygarnij albo pieska, a na dziecko przyjdzie jeszcze czas.

Gość Morandii
wrzuc zdjcie twoje to ci powiem cos

Gość kochanamalalaleczka
karolinka 2333 dlatego napisałam że najpierw musiałby się znalesc odpowiedni kandydat . Nie piszę tutaj że chciałabym żeby pierwszy lepszy chłopak mi zrobił dziecko, tylko że chciałabym też już miec tego właściwego i z nim stworzyc rodzinę.

Gość ja tez chcialam i co....
i teraz mi sie teskni za beztroskimi latami nastolatki, zdazysz sie jeszcze najesc malzenskiego chleba!!!!

Gość ppppppppppppppp
no to najpierw musisz czekac az chłopak sie znajdzie, ten jedyny, ktory bedzie twoim mezem w przyszłosci, bo sama przeciez chyba nie chcesz wychowywac dziecka?! a takiego faceta ciezko znalesc

Gość karolinka 2333
ja mam 23 lata , koncze studia i tez nie mam jak na razie warunkow na dziecko nawet sie nad tym nie zastanawiam , mam faceta ale czy sprawdzil by sie w roli ojca , mysle ze jeszcze do tego niedojrzal , nie mam pracy i co bym miala z dzieckiem u rodzicow mieszkac albo cale zycie siedziec na glowie facetowi .... a jakby cos nam nie wyszlo to co bym zrobila . Taka jest smutna prawda trzeba liczyc glowne na siebie . I dziecko to nie zabawka , musisz wziac za nie odpowiedzialnosc. ps. jak poznasz faceta to nie mow mu od razu ze chcesz dziecka bo kazdy ucieknie

Gość kochanamalalaleczka
Czekam czekam na takiego... I mam nadzieję że się znajdzie... chociaż byc może to we mnie tkwi problem, bo jeżeli miałabym już takiego miec i miałby byc moim mężem to naprawdę powinien to byc porządny i inteligentny facet , a takich teraz ze świecą szukac ...

Gość kochanamalalaleczka
karolinka 2333 hehe wiem wiem... i to nie jest tak że poznam jakiegoś faceta i od razu bede chciała żeby mi dziecko zrobił... do tego potrzeba dużo czasu żebym się przekonała czy naprawdę mi zależy i czy chce z nim byc już na zawsze

Gość kochanamalalaleczka
Napisałam tylko że chciałabym już miec takiego dluuuugo i na dluuuugo :)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
no to takiego chyba szybko nie znajdziesz, bo takich jest niewielu,

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ja tez jeszcze takiego nie znalazłam tego jedynego

Gość kochanamalalaleczka
Niestety taka jest chyba bolesna prawda :((

Gość karolinka 2333
no wlasnie , chyba kazda dziewczyna marzy o wspanialej rodzinie i cudownym dziecku ale to nie jest takie proste . Ciezko jest znalesc tego jedynego , no ale moze bedziesz miala szczescie i od razu uda Ci sie go poznac :) w koncu trzeba byc optymista

Gość ulalalalallalalala
moja kumpela ma 19 lat,jest w ciazy,ma meza(dzieki ciazy) i zero funduszy na jego utrzymanie (on i ona nie pracuja) i tak trzeba sie teraz tluc na garnuszku mamuni...dodam,ze to nie wpadka tylko swiadome zajscie.

Gość kochanamalalaleczka
Niby tak... ale ja wiem że dalibyśmy sobie radę

ulalala nie zartuj????!!!:O swiadomie zaszla nie majac na utrzymanie????:O przepraszam ze sie tak wyraze ale to szczyt glupoty... sama mam ponad 19 lat ale nie wyobrazam sobie zajsc w ciaze nie majac pieniedzy na dziecko...fakt moj pracuje ale nie zarabia kokosow ale mimo tego jakos bysmy sobie poradzili, ale jakby nie pracowal to bym robila wsyztsko zeby nie wpasc a tym bardziej bym nie decydowala sie swiadomie:O

Gość ulalalalallalalala
nie odbieraj tego zle ale chyba kazdy tak mowi,pozniej jednak okazuje sie inaczej

Gość ulalalalallalalala
kochajac sie bez zadnego zabezpieczenia,nie liczac dni plodnych i konczenie w kobiecie to raczej nie wpadka,przynajmniej mi sie tak wydaje

Gość ulalalalallalalala
no i sama mowila,ze chce miec dziecko tylko zeby jej facet nie zostawil