Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjątkowa ona

imiona

Polecane posty

Gość ANNA PANNA
Znasz sposób, żeby mu to wytłumaczyć? On się strasznie upiera przy Wiktorze lub Mikołaju. Ja mu tłumaczę, proszę, nawet staram się wzbudzić wyrzuty sumienia i litość, że to ja w końcu będę rodziła :P i nic nie działa... :(

Gość wyjątkowa ona
jasiek:D:D:D

Gość wyjątkowa ona
temat o imionach popularny a imie olimpia,oliwia,oktawia

Gość wyjątkowa ona
GAJA ale masz fajne dzieciaki.to twoje?jestes w trzeciej ciazy?:> super

Wiktor kojarzy się bardzo poważnie,a mikolaj wgl niemęsko...nie wiem jak mozna go przekonac,jakos nic mi nie przychodzi do glowy tylko odwolac sie do jego wyobrazni, przeciez dzieciak bedzie mial troszke przechlapane w przedszkolu, dzieci teraz sa coraz gorsze,wiem wiem brzmi bezwzglednie ale to prawda

Gość zależy z jakiej jesteś grupy
społecznej :) klara - TAK TAK irena - TAK leoś (Leopold) - TAK jaś (Jan) - TAK nadia,anita,ewelina - NIE! Przy czym "nadia" bardzo NIE.

Gość ANNA PANNA
He he, on twierdzi, że imię- Jasiek skończy się drwinami wśród dzieci, że niby głupi Jaś i takie tam. :/

Gość wyjątkowa ona
sratytatu dupa w kwiaty:P miklaj to ladne imie,a dzisiaj ludzie nazywaja dzieci jak psy kewinek,brajanek....alanek eh tam ladne sa amelie,laury i wiktorie ale za duzo ich marcelek ladne

Gość wyjątkowa ona
grupa spoleczna..... przyszla nauczycielka polskiego i angielskiego,wiec chyba niziny nie,raczej o poziom uswiadomienia chodzi,czy brajany na zdjeciach NK przy stodolach...

Gość zależy z jakiej jesteś grupy
do ANNA PANNA Mąż ma rację. Zdecydujcie się na Wiktora.

A zauważyliście, że imię nadawane dziecku ma się tam jakoś do wykształcenia? Inteligencja raczej nie daje dzieciom imion typu Brajanek, Nikolka, Klaudia, Olimpia itd. U nich raczej Irenki, Jaśki, Staśki i kilka dni temu jednej wykształciuszce urodziła się Bronka....

Gość a ja jestem jola
Ja mam Tomasza... jak będzie brat to nazwę..Kuba lub Przemek.. a córka Sara:)

Gość ANNA PANNA
Dlaczego Twoim zdaniem to imię jest najlepsze? Dla mnie jest bardzo poważne, wręcz ostre, nie bardzo zdrobnić można, sama nie wiem, jakoś trudno mi je zaakceptować. :(

Gość lalaa la
wojtek -tak mikolaj -tak nikola-tak slawka krzysztofa irena itd-stanowczo nie bleeeeee

Gość ANNA PANNA
Zuliamenelia wiele w tym racji, znam mamusie Klaudii, Pamelki, Nikoli... :D i muszę się zgodzić z Tobą.

Gość ANNA PANNA
Ja ma słabość do polskich imion, takich jak Jaś, Staś, czy Antoś. Może to dla niektórych głupie, ale nie chcę żadnej Fabienne, czy Xawiera, później dzieciaczki tylko się męczą. Pamiętam jak za moich czasów ( szkoła podstawowa) była jedna Claudia, he he he, nawet nauczyciele wymawiali jej imię przez "C", jednak czasy się zmieniły.

Gość BURASY
PAMELA VANESA BRAJAN KEVIN DENIS TENIS I PENIS NICOLE VEL NICOLA VEL NIKOLA FABIENNE XAWIER ZDJECIE NA NK Z KOMENTARZEK TORT KOMUNIJNY MEJ CORECZKI OLIWII JA Z MIM BRATANKIEM OLIVIERKIEM