Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczęściara28

laserowa korekcja wzroku - Łódź

Polecane posty

Witam. Nie mogłam znaleźć na Kafeterii żadnego podobnego tematu więc piszę jako pierwsza :) Mam pytanie czy jest tu ktoś po takim zabiegu albo przed. Ja jestem z Łodzi i w przyszłym tygodniu idę na taki zabieg, powoli nachodza mnie wątpliwości i mam nadzieję że ktoś podniesie mnie na duchu :))). Z tego co czytałam na innych portalach nikt nie ma nic do powiedzenia na temat takich zabiegów w Łodzi. Będę wdzięczna za odpowiedź.

na pewno wszystko sie uda;) ja tez sie wybieram ale jeszcze nie osiągnełam odpowiedniego wieku.. Mam pytanie bo widze ze juz masz dzidzie... Czy rodziłas naturalnie?? I jaka masz wade?

Antii dziękuję za słowa pocieszenia :):):) Rodziłam przez cesarskie cięcie, odkąd pamiętam zawsze miałam mówione przez okulistów, że tylko takie rozwiązanie wchodzi w grę przy mojej wadzie (-9,0). Ale jak się okazało właśnie na wizycie kwalifikacyjnej poród zalezy od stanu siatkówki i w moim przypadku moglam jak najbardziej rodzić naturalnie. Okazało sie tez mitem, że na taki zabieg mozna iść przynajmniej 18 m-cy przed planowaniem dziecka, ale takie sie ma informacje jeśli się bazuje własnie na informacjach z internetu a nie pójdzie się do specjalisty :( . pozdrawiam serdecznie 🌼

Antii jeśli to przeczytasz to wiedz, że ja już jestem po. Czuję się jak nowo narodzona po 20 latach wreszcie okulary wyladowały w koszu. Hurrrra pozdrawiam i jak juz będziesz mogła to polecam 🌼

Gość looliee
szczęściaro, mam pytanko, czy zabieg robiłaś w łodzi?? jeśli tak to gdzie??

Gość ety yea
ja mam pytanie gdzie i za ile?

ooooo witam :) tez planuje takie cóś zrobić. musze troche poczekac, mam troche dzwigania kazdego dnia(dzieci) a to niewskazane po operacji. bardzo interesuje mnie jak rzeczywiscie jest po zabiegu.czy dlugo dochodzi sie do siebie?chirurdzy myslę, ze nie wszystko mówią szczerze. kolezanka miala malutka korekte nosa - zabieg nic takiego ale to co ona przechodzila kilka tyg po to byl koszmar

Zabieg przeprowadzał dr Wyrzykowski na ul. Milionowej, w necie znajdziecie info o lokalizacji i cenach. Ja w listopadzie płaciłam 170zl za wizytę kwalifikacyjną, a następnie 2400zł za kazde oko, wizyty kontrolne były bezpłatne. Trzeba sobie jeszcze doliczyć koszt kropelek ok. 100zł których uzywałam ok. 1-1,5 miesiaca po zabiegu. Aaa i jezcze odnośnie tego dźwigania, to w sumie nie ma zakazów, mnie też to interesowało bo wtedy miałam ponad roczne dziecko, jedyne co, to trzeba zrezygnować na jakiś czas z ekstremalnych sportów :)))

Gość looliee
2400 za jedno oko, czyli mialas robiony zabieg LASIK?? jak to jest, czy każdy ma odrębne kwalifikacje do zabiegu? zależa one od stanu oczu i preferencji pacjenta?? czy po prostu są nowsze i strasze metody i stąd ich różnica w cenie??

Tak ja miałam robiony zabieg LASIK i jedno oko kosztowało 2400zł, poniżej link do strony z cennikiem i innymi informacjami http://www.wyrzykowski.pl/index.php?lang=pl&id=2&d=3 A co do wizyty kwalifikacyjnej, to owszem są jakieś tam przeciwwskazania jednym z nich jest siatkówka, więcej niestety nie pamiętam, tyle co oni tam mi naopowiadali to głowa mała. A jak sie okazało że się zakwalifikowałam do zabiegu to już nic do mnie nie docierało tak się cieszyłam :) Jedno jest pewne samochodem na taką wizytę się nie wybieraj, bo przynajmniej 3 godz nic nie widziałm do odległości do ok. 3 metrów hehe po tych kropelkach.

Gość mag1101
Hey Szczęściara28, jak po operacji? Całkowicie zlikwidowała ci sie wada? Nie miałaś zadnych powikłań? Bo ja się właśnie zastanawiam na zabieg. Tylko nie wiem czy akurat w wyrzykowski. Będę wdzieczna za każdą opinie:)

Hej. Jak na tę chwilę, a zaraz już minie rok od zabiegu widzę nadal jak sokół hihi. Tak zeszli mi do zera i powikłań nie było wcale. powodzenia :)