Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie_

15 i 20 latek

Polecane posty

Gość co myslicie_

Gość w tym wieku za duża różnica
ty dzieciak, on mężczyzna

jak chodz i roznice w zwiazku to u nas wlasnie taka jest.. mialam 15 (prawie16)on 20 jak sie poznalismy jestesmy razem do dzisiaj, niedlugo mina 4 lata

Hmmm,świat teraz tak się zmienia:)wszystko jest możliwe:)Wydaje mi sie,ze osoba 15letnia będzie baaaardzo zafasynowana osoba 20letnia:)Osoba 20 letnia będzie wiedziala o tym,ze osoba 15letnia sika za nią,jest jej oddana i zrobi dla niej wszystko(czyt.będzie to wykorzystywac).Nie chciałam zakładać ze osoba 15letnia jest kobieta,a osoba 20letnia mezczyzna,ale przy moim założeniu i dobrej intuicji(czuje ze tak jest)niech osoba 15letnia sie w to nie pakuje!Bedzie płacz i zgrzytanie zębów-za wcześnie,nie teraz nie w tym wieku wiązanie sie z osoba o 5lat starsza(w domyśle bardziej dojrzała,doświadczona,rozwinięta itd)...Taka różnica wieku za parę lat będzie ok,teraz nie jest ok Aczkolwiek zycze wszystkiego naj:)

Nie no jasne,przeciez to nie jest reguła,a Ty jesteś na to świetnym przykładem:)Tylko życzmy tej 15latce żeby ten jej 20latek okazal się porządnym kolem,a nie dupkiem wykorzystywaczem Życzymy:)

to prawda trzeba trafic na odpowiedniego partnera... musze przyznac ze to dzieki mojej mamie z nim jestem, w koncu mamy widza wiecej niz my, a ze ona widziala w nim dobrego pozadnego czlowieka nie bylo przeszkod zebysmy sie spotykali:)

Szczęściara z Ciebie:)no i tylko pozazdrościć mamusi jasnowidza:):) Super,super:)) A nasza 15latka niech i tak będzie ostrożna,ostrożności nigdy za wiele:P Lece babeczki,papa

moze nie jasnowidza ale obserwowala go bo martwila sie:P a wiem ze jesli cos by gbylo nie tak, nie pozwolilaby mi sie z nim spotykac... zreszta nawet teraz za nim przepada, broni go zawsze itp:D

A ja znam przypadek właśnie 15 letniej dziewczyny (dość dojrzałej) i chłopaka 20 letniego który był w niej szaleńczo zakochany. Byli ze sobą bite 6 miesięcy jednak ona już po 4 miała dosyć. On wymagał od niej poważnego stałego związku a ona młoda i nie do końca tak chciała. Zostali przyjaciółmi (jemu bardzo na tym zależało) a teraz się nienawidzą,z jakiego powodu tego już nie wiem :P