Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olgaolga

Co to jest Lipancrea???

Polecane posty

Witam serdecznie, czy może mnie ktoś oświecić!!! Dzisiaj robiłam porządki w apteczce i znalazłam 3 opakowania Lipancrea. Nie za bardzo pamiętam na co jest ten lek mam same pudełka bez ulotki z opisem, jeżeli stosowaliście ten specyfik to proszę o informacje. Dziękuję

Gość i co z tego że nie masz
a co, google nie działa? czy jesteś zbyt leniwa, by z niego skorzystać ? Lipancrea to lek zawierający zestaw enzymów trzustkowych, stosowany przy kłopotach z trawieniem i niewydolności trzustki, dokładny opis i ulotkę znajdziesz w googlach.

Gość Renatka45
Hej no tak Google to doskonałe rozwiązanie ;-) ale nie każda płynnie porusza się w necie. Jeżeli chodzi o ten środek to sama stosuję, najczęściej przy jakiś niestrawnościach. Osobiście często mi się zdarza zjeść coś co mi szkodzi ;-). Lek ogólnie jest bezpieczny i zawiera wyciąg z enzymów trzustkowych pochodzenia zwierzęcego. To tyle co wiem na ten temat. pozdrawiam

Gość Zuzanna34
Ja stosuję Lipancrea jak przesadzę z jedzeniem :-). Zawsze jak się z moją siostrą i mamą najemy się frytek to pozniej strasznie boli mnie trzustka. W ogóle jakoś dziwnie się czuję. Moja mam powiedziała że Lipancrea wspomaga trawienie i faktycznie czuję się zdecydowanie lepiej po zastosowaniu tego leku ;-)

Gość Adrian46
To jest drogie Panie wyciąg z enzymów trzustkowych pochodzenia zwierzęcego. Doskonale wspomaga trawienie. Sam czasami podbieram swojej żonie. Lekarz przepisał mi ten lek i zalecił dietę. Z tą dietą to wiadomo różnie bywa. Dobrze że skończył się okres grillowy, bo to była moja największa bolączka. Pokusa nie do opanowania!!!