Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzieMM

Żel a plyn soraya do miejsc intymnych jaka to roznica?

Polecane posty

Gość gdzieMM

jaka jest roznica miedzy plynem a zelem z Soraya??? co jest lepsze???????? chodzi o profilatyke w myciu zeby nie dostawac czestych infekcji pochwy

Gość gdzieMM
Postać: ŻEL Opis: Delikatny żel myjący do codziennej pielęgnacji miejsc intymnych. Żel delikatnie i skutecznie myje, koi podrażnienia i przywraca uczucie komfortu. Pozostawia przyjemny i subtelny zapach. Specjalnie skomponowana receptura żelu zawiera: Ekstrakt z róży - w delikatny sposób łagodzi podrażnienia wrażliwej skóry - działa przeciwzapalnie Kwas mlekowy - wspomaga przywrócenie właściwego odczynu śluzówki - utrzymuje odpowiednie dla miejsc intymnych pH - przywraca fizjologiczny stan skóry i śluzówek - delikatnie nawilża d-Panthenol - łagodzi podrażnienia, mikrourazy śluzówki i nieprzyjemne uczucie pieczenia Aktywny składnik przeciwgrzybiczny - zapobiega rozwojowi bakterii odpowiedzialnych za infekcje postac płyn: Opis: Płyn do higieny intymnej - delikatny, z e.....i. Stworzony do codziennej pielęgnacji i higieny miejsc intymnych. Zawiera kwas mlekowy, który przywraca i utrzymuje fizjologiczne pH miejsc intymnych, chroniąc jednocześnie błonę śluzową przed podrażnieniami. Ekstrakt owocowy działa odświeżająco i nawilżająco. Zapewnia komfort przez cały dzień. Płyny do higieny intymnej to specjalistyczne produkty do codziennej pielęgnacji higieny miejsc intymnych. Zostały przebadane przez lekarzy ginekologów i położników, gwarantując bezpieczeństwo oraz delikatność w stosowaniu. Receptury płynów zostały stworzone, aby: # wyjątkowo delikatnie myć miejsca intymne # działać kojąco i łagodząco na stany zapalne oraz zapobiegać ich nawrotom # działać przeciwgrzybicznie # wspomagać przywrócenie właściwego odczynu śluzówek # utrzymywać odpowiednie dla miejsc intymnych pH jaki wniosek?

Gość gdzieMM
up

Gość vrvd
żadna na soraye mam uczulenie

Gość gdzieMM
czyli obojetnie czy zel czy plyn to mozna uzywac jako niby "srodek z kwasem mlekowym" po grzybicy????

Gość gdzieMM
up

Ja do podmywania się polecam tylko i wyłącznie SZARE MYDŁO!! Po żelach i płynach miałam nawracające zapalenia, a od kiedy stosuję szare mydło ani razu mi się nie przyplątała żadna infekcja.

Gość kkkkkkkaaaaaaaaaaawwwkkkkkkkka
szarym mydlem??????????????????? fuj

Gość kkkkkkkaaaaaaaaaaawwwkkkkkkkka
a wg was soraya rozni sie czyms od lactacydu????/ oba maja przeciez WAZNY kwas mlekowy

Gość jakie to szare mydło
ale jakie to ma byc to szare mydło? może byc ten tradycyjny "biały jeleń" czy cops takiego czy to jakieś konkretne inne - jakiej firmy??

Gość odhgohsg
Ja stosuje Lactacyd Femina i ani razu zadnej infekcji nie mialam, a dodam, ze wspolzyje regularnie.

Gość gdzieMM
ooo dzieki:) ale fakt soraya i lactacyd to chyba w maire ten sam sklad?

Gość jakie to szare mydło
a używasz tego białego jelenia w kostce czy to w płynie? Czy jest w ogóle jakas różnica? Bo wiadomo bardzej higieniczne w płynie ale nie wiem czy nie ma dodatkowo żadnych "ulepszaczy" niekoniecznie dobrych

Gość vbbbvvbv
podobno najlepszy i polecany przez ginekologow jest Laktacyt czy jakos tak....jest plyn ginekologiczny i emulsja - ja kupilam emulsje i puki co bardzo fajnei sie sprawuje..poczytajcie w necie acha i nie jest drogie wiec plus (chyba 11 zl)

Gość wcale nie taki super
mnie lactacyd uczula więc wcale nie jest taki super:/

Gość peralogonia55
Ja tez jestem przyzwyczajona do cleanica. I zawsze uzywam i emulsji i chusteczek do higieny intymnej.

Gość eva medica
a ja polecę PIANKĘ DO HIGIENY INTYMNEJ z serii eva medica. nie dośc że świetnie działa antybakteryjnie to jesczez mozna ją stosowac bez uzycia wody więc jest doskonała np. w podóży gdzie trzeba się odświeżyć.