Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tak samoss

Mam duży problem, pomożcie..

Polecane posty

Gość ozeszzzzz
a mam już 28 lat i ciągły stres, przez to nie mogę mieć dobrej pracy, bo na rozmowach sie wykładam, głos mi sie trzesie a wiedze i umiejetnosci mam spore

Gość do ozeszzzzz
A w zyciu towarzyskim wszystko ok? I to tak od razu po tych narkotykach czy po jakims czasie?

Gość ozeszzzzz
czesto mam tak tez gdy mam isc na imreze, a czsami gdziekolwiek mam wyjsc to mnie trzesie "moj dom moja twierdza" dobrze jest tylko wtedy gdy nie ma nieprzewidzianych sytuacji czyli stały porządek rzeczy , wtedy czuje sie w miare pewnie, ciezko z tym walczyc na codzien

Gość ozeszzzzz
jak juz sie spotkam ze znajomymi, czy sa u mnie , czy gdzies juz jestesmy razem to wszystko mi przechodzi a jeszcze jak wypije piwko czy jakis tam inny alkohol to zapominam ze wogóle cokolwiek mi dolega

Gość ozeszzzzz
nie wiem czy od razu, chyba tak , ale nie gwaltownie, po prostu to sie nawarstwialo, czulam sie strasznie wyalienowana i wszystkie normalne czynnosci na trzezwo były coraz bardziej klopotliwe, nie mowie tu o jakis wielkich narkotykach, głownie trawa i czasem jakie psychotropy

Gość pokolenie dragow

Gość ja tak samoss
nie, nie mam problemow z kontaktami z ludzmi.. jestem dusza towarzystwa.. Jedynie sprawia mi trudnosc, wyjscie gdzies samej, czy na zakupy.. czy odpowiadaie na srodku..

Gość ja tak samoss
a czy od razu po zerwaniu z narkotykami. Nie.. z czasem to zaczelo wychodzic. Choc tak jak mowie jestem dusza towarzystwa, smiala.. jedynie wypowiedzi, referaty, stanie na srodku, wyjscie samej na wieksze zakupy mnie dobija..

Gość ozeszzzzz
no to widze jestemy takie same, tak samo zwichrowane ;)

Gość ja tak samoss
ozesz a leczysz sie? Skad u Ciebie takie problemy? wiesz moze?

Gość ja tak samoss
a ja mam 21 lat.. Czasami nerwicy wogole nie odczuwam, ide pewnie, usmiechnieta i jestem w stanie dokonac wszytskiego;) A czasami jest tak ze najchetniej schowalabym sie w kacie i nie wyszla. I rowniez dom to moj azyl.

Gość ozeszzzzz
jak mialam 17 lat mialam depresje, wtedy sie leczylam , to bylo mniej wiecej w okresie kiedy najwiecej imprezowalam, leczenie jako tako pomoglo , choc nie do konca. Bardziej pomoglam sobie sama, zaczelam sie w cos angazowac, uczyc, pracowac i takie tam. Po jakims czasie zaczelam miec te klopoty nerwicowe, w szkole, w sklepie, w tlumie wszedzie, nie wiem od czego , nie wiem jak z tym walczyc... tzn wiem po prostu robic wszystko na sile i moze z czasem pomoze , bo nieraz pomaga, ale czesto jest tak ze tej siły brak

Gość ja tak samoss
no to mamy tak samo.. ja tez w tlumie sobie nie radze.. Jak sie duzo ludzi np. w sklepie.. to czuje sie fatalnie..;/ i mam ochote uciec. Boże okropna choroba. ;(

Gość ozeszzzzz
takie życie...