Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co myslec

Co sadzicie na temat depilowania u mezczyzn?

Polecane posty

>> co to dla was kobiety za przyjemnosc lizac owlosione jaja A co cie to obchodzi? Przecież nie ty liżesz :o Chyba, że twoja dziewczyna na prawde nazywa się Jerzy :o

Odpowiedziałam na pytanie,a Wy juz macie jakieś ale:O ja jestem za ogolonymi lub przystrzyżonymi i tyle

Gość ogolony
ale ona tak woli, a mi to lotto i jesli tak chce to prosze

A ja chociaż sprzęt mam nieużywany, to nie lubię tam za dużo kłaczków. Lepiej się czuję bez buszu, tak więc krótkie strzyżenie co jakiś czas. Co do jajek - raz za kiedy golenie, czasami krótkie strzyżenie. Ogólnie jestem dosyć owłosionym osobnikiem i mi to nie przeszkadza, ale po prostu czuje większy komfort jak jestem tam wygolony. Mam nadzieję, że kiedyś użyje sprzętu i partnerka będzie zadowolona :D.

Gość karafara mikisryki benc
to raczej zależy - geje golą ale i niektórzy faceci zapewne też. Mamy XXI wiek i każdy jak chce tak robi. Ich sprawa. Trochę obrzydliwe te kłacze no ale tak goło też fe. U mnie w sQl facet od WF goli nogi i wszyscy się z niego śmieją ale muszę przyznać że to o wiele lepiej wygląda niż takie łąki umajone:(:(

Gość same prawiczki
buszem się brzydzę... w większość moich koleżanek też... ble... ale czego wymagać od tych polaczków prostaczków, którzy brak higieny i estetyki mają we krwi? Ja sobie poszukam męża zagrancią.

Gość poszukaj rumnuna
same prawiczki :D :D

Gość ETYHUJYTLIYF
ogolone jajka to dla mnie podstawa!!!! aczkolwiek wiekszosc moich kolezanek uwaza ze to niemeskie i wola owlosionych. ja akceptuje tylko ogolone jajka bo nie zamierzam lizac wlosow a na lonie maja byc przyciete (odrastajace potem drapia)

Gość szczerze mowiac to
przyciecie tak, ale nigdy na łyso. Tak, to mogą robic Ci, którzy nie tylko te paly maja lyse :O

Gość wzr
jeżeli laski się depilują w tych miejscach to faceci też powinni

no tak ale z drugiej strony...ptak bez gniazda :O dla facetów to niepojęte

"Ja można hodować tam kłaki i wymagać od partnerki depilacji?" już abstrahując od tematu, bo faktycznie wiele zależy też od indywidualnych cech faceta, od tego, jak bardzo jest owłosiony, ale nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem, jak można w ocenie pewnych faktów, sytuacji na równi stawiać mężczyznę i kobietę - to są dwie różne sprawy, dwa odrębne modele estetyki, dwa diametralnie odienne obiekty, które w ocenie nawet się często wręcz moijają. To, co bywa niezwykle pociagające u kobiet, często jest aseksualne u mężczyzn i odwrotne - to, co u facetów jest uosobieniem męskości i siły, u kobiet bywa wręcz odpychające. Więc jak w ogóle można rozumować kategoriami "jesli kobiety mogą lub muszą, to dlaczego nie faceci ...". Przeciez to absurd!!! :D Nawet jeśli docelowo mysl jest calkiem logiczna, to argument kompletnie do dupy ;)

Gość zdecydowanie na nie
Aczkolwiek na jądrach włosków prawie nie ma u mojego męża, więc jak zgoli i te drobne, to ta gładkość skóry na jądrach jest przyjemna do gładzenia i lizania :P Natomiast włosy wokół penisa, na podbrzuszu, na brzuchu muszą być. Im więcej, tym dla mnie lepiej. Uwielbiam jak fact jest tam włochaty, to mi się kojarzy z męskością :) Mąż nie lub "gąszczu", czuje się zapuszczony wtedy, więc muszę z nim walczyć o długość przycinania :P Całkowite golenie nie podoba się nam obojgu. Współczesnej gejowskiej, metroseksualnej kultury nie cierpię i gardzę nią :O Facet ma być facetem, ciotom mówimy "nie" ;)

klaudka 27 - Na kafe działa ASCzM - Automatyczny System Czytania Myśli, który wykrywa, że masz ''nieczyste myśli'' i dlatego Ci gwiazdkuje słowo, mi nie :P :D